Dodaj do ulubionych

Co nick mówi o właścicielu?

• mumia_ramzesa Nicki infantylne i pretensjonalne 29.09.10, 21:43
      Nicki infantylne typu: martuszka, jadwiszka, zuzaczek i pretensjonalne - na ogol nie sa to nastolatki ale panie po 30-tce, nabzdyczone i bez poczucia humoru, myslace schematycznie i atakujace wszystkich o innych pogladach. Tworza TWA.
      • 3.14-roman Re: Nicki infantylne i pretensjonalne 30.09.10, 00:04
        Jeżeli taki nick, jakie opisałaś, należy do pana, możemy się spodziewać: kogoś nieśmiałego i mającego problemy z kobietami ('słodkibartek') lub kogoś ogarniętego złością na cały świat, kogoś, kto uważa się za niedocenionego (nicki typu pożeraczszarosci).
      • gazeta_mi_placi Re: Nicki infantylne i pretensjonalne 30.09.10, 00:07
        Mamulkakubulka,misiowazona,mamatrojki,mamapati/basi/klaudi...
        • gazeta_mi_placi Re: Nicki infantylne i pretensjonalne 30.09.10, 00:07
          mlesio_z_cysia
          • rebekapolatanska Re: Nicki infantylne i pretensjonalne 30.09.10, 15:22
            Witaj Romanie. Czy mój nick jest śmieszny ? Co może mówić o mnie ? ;)
            https://emoty.blox.pl/resource/th_0girlactive.gif
            • 3.14-roman Re: Nicki infantylne i pretensjonalne 30.09.10, 21:55
              To jest, jak mniemam, przybrane imię i nazwisko. Ale czy to jest
              Rebeka Polatańska
              czy
              Rebeka Pola Tańska?
              • rebekapolatanska Re: Nicki infantylne i pretensjonalne 01.10.10, 06:39
                Polatanska Romanie. ;) Miało być " Polatańska ", ale nie zwróciłam uwagi, że kliknęłam " n ".....zamiast " ń ". Masz rację Romanie, to moje przybrane imię i nazwisko. Lubię polatać tu i tam, stąd " Polatańska " ;) Natomiast " Rebeka " ....tak jakoś samo się przypasowało. ;) Ładne imię ;)
                • 3.14-roman Re: Nicki infantylne i pretensjonalne 01.10.10, 20:05
                  Latanie kojarzy mi się z kimś, kto lubi cieszyć się życiem.

A ta Rebeka nie jest czasem związana z jakąś postacią z książki? Biblijną Rebeką, Rebeką z powieści D. du Maurier?
                  • rebekapolatanska Re: Nicki infantylne i pretensjonalne 01.10.10, 20:35
                    No powiedzmy, że w większości cieszę się życiem. ;) Nie myślałam przy zakładaniu nicku o biblijnym pochodzeniu imienia, ani też o Rebece z powieści Du Maurier Daphne. ;) Zwykły przypadek. ;) Dziękuje Romanie. ;)
                    • 3.14-roman Re: Nicki infantylne i pretensjonalne 01.10.10, 20:46
                      To Ci się spodoba- znaczenie tego imienia
                      Rebecca- "to tie; to bind; captivating, beautiful."
    • othala76 Re: Co nick mówi o właścicielu? 04.10.10, 13:54
      a co mój nick mówi o mnie?
      pozdrawiam
      • 3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 04.10.10, 14:41
        Nicki związane z runami zaliczam do tych z lekka demonicznych. A raz nick kojarzy mi się z tajemniczością.
    • wiotka_trzpiotka łomatko 07.01.11, 15:06
      czyżby mój nick był infantylny???
      czy zostałam zdiagnozowana jako:
      "pani po 30-tce, nabzdyczoae i bez poczucia humoru, myslaca schematycznie i atakujaca wszystkich o innych pogladach-"???
      chyba zmienię na krwiozerczy_patison- notabene jest to hasło , które wymyslam, gdy chcę kogoś skrzywdzić podczas gry w kalambury- z gatunku niepokazywalnych ;)

Nie jestem głucha tylko Cie ignoruję...
      • kamelka76 Re: łomatko 07.01.11, 19:59
        No, to ja się sobię pozwolę również nie zgodzić :) Mam poczucie humoru, wisielcze trochę, ale się trzymam, i nie atakuję. A nick pochodzi od imienia, którego Szanowny Tatuś w przypływie euforii po narodzinach pierworodnej córy zapomniał był i nadał pierwsze lepsze na K, które mu się napatoczyło. A Kamila, Kamilka i inne temupodobne było juz zajęte, a to nieszczęsne "e" to wynik wrednej klawiatury i podejścia " ...a srał to pies, niech juz zostanie..." :)
      • sootball Re: łomatko 07.01.11, 20:11
        oj tam niepokazywalnych. Najpierw pokazujesz kłapanie i czekasz na "krwiożerczy", a potem pokazujesz ugryzienie wampira (takie z odchyleniem głowy do tyłu i porządnym rozmachem) i czekasz na "robert patison".
        • lucusia3 Re: łomatko 07.01.11, 23:18
          :)
          • wiotka_trzpiotka Re: łomatko 10.01.11, 15:09
            ano racja
            był niepokazywalny dopóty dopóki Pan Pattison nie został supermuvistarem
            ale miałam prawo na to nie wpaść bo nie widziałam go w żadnym filmie- jakoś mi te zmierzchy nie podchodzą (bo on stamtad chyba, co?)
      • 3.14-roman Re: łomatko 09.01.11, 19:37
        Dlatego też gdzieś napisałem, że czytanie z nicków to horoskop i generalizacja :)

A co do Patisonów- może Patison-w-occie?
    • devilyn Re: Co nick mówi o właścicielu? 07.01.11, 21:03
      U mnie to bardzo proste :D
      • 3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 09.01.11, 19:38
        Ano :) Czyli nick diabelski- czytaj tajemniczość i reszta interpretacji dla nicków magicznych.
        • devilyn Re: Co nick mówi o właścicielu? 10.01.11, 19:38
          Bo mam diabła za skórą :D
    • mnop2 Re: Co nick mówi o właścicielu? 07.01.11, 23:10
      jednego przeżyć nie mogię! ja, erotomanka- gawędziara, mam aseksualny nick ;/
      próbowałam zmienić z 1000 razy - nie wychodzi mi
      no szit fak i brzydki wyraz!!!!
      • lucusia3 Re: Co nick mówi o właścicielu? 07.01.11, 23:24
        E tam, aseksualny. To tylko lepiej dla erotomanki. Super maskowanie.
        Ja zostałam zakwalifikowana przez mumię_ramzesa: "Nicki infantylne typu: martuszka, jadwiszka, zuzaczek i pretensjonalne - na ogol nie sa to nastolatki ale panie po 30-tce, nabzdyczone i bez poczucia humoru, myslace schematycznie i atakujace wszystkich o innych pogladach. Tworza TWA." - na nabzdyczona, drętwą infantylę.
        Może faktycznie, z mężem jeszcze nie przeszłam na "ty" mimo wieloletniego stażu. Jestem chyba drętwa. A może to mój mąż? Bo on też ze mną nie przeszedł na "ty".

• misiania Re: Co nick mówi o właścicielu? 07.01.11, 23:31
          przeczytałam. nabzdyczyłam się. bo to wcale nie jest śmieszne :)
          • mnop2 Re: Co nick mówi o właścicielu? 07.01.11, 23:37
            nie zapomnijcie o skomasowanym ataku

to komu dzisiaj spuszczacie wpi....ol?

:D
            • 3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 09.01.11, 19:39
              Oooo! Bić się będą! Yeah!!!!
              • lucusia3 Re: Co nick mówi o właścicielu? 10.01.11, 16:39
                Na ja bym chętnie komuś przyłożyła. Ale jak klasyczny egzemplarz nabzdyczonej mątwy chętniej atakuję w grupie. I tylko słabszych. Zastanawiam się czy to ten przypadek...
                • kamelka76 Re: Co nick mówi o właścicielu? 10.01.11, 19:01
                  Nieee, no przecież mumii nie będziemy prać :) Jeszcze się rozleci :) Poczekajmy, aż jeszcze raz poruszy infantylne, nabzdyczone 30- latki, to go/jej nie weźmiemy do TWA i będzie mu/jej przyyykro. Albo poruszymy nasze grupowe, martwe cielsko, uniesiemy płytę i zrobimy porządek :)
                  Na przykład rozwiniemy mumię, ukradniemy bandaż elastyczny i zamienimy na stare prześcieradło. A to stare prześcieradło powiążemy w supły, nawtykamy słomy i zrobimy stracha na wróble. Osobiście pożyczę swój 30-letni moherowy beret oraz walonki (ciekawe, czy ja mam walonki? To pożyczę :))
                  • lucusia3 Re: Co nick mówi o właścicielu? 13.01.11, 00:19
                    Jou. Ktoś na pewno jakieś walonki ma.
                    Najlepsze będa takie:
                    www.dbwt.pl/blox/dbwt__krutakova_walonki.jpg
    • gupia_rzona Re: Co nick mówi o właścicielu? 10.01.11, 15:51
      nooo, to mój chyba łatwy do rozszyfrowania :D
      • maitresse.d.un.francais Re: Co nick mówi o właścicielu? 10.01.11, 18:07
        ja siem pytam o mojego oraz o nicka:

dziedziczna.cytadela.finansjery
        • babazzamiedzy Re: Co nick mówi o właścicielu? 11.01.11, 12:30
          Twój nick mówi, że pracowita jesteś - masz dużo pisaniny przy logowaniu. Do tego trochę tajemnicza i masz mocny charakterek.
          A mój nich - no właśnie?
          • grave_digger Re: Co nick mówi o właścicielu? 11.01.11, 13:39
            żeś wieśniaczka :P
            • babazzamiedzy Re: Co nick mówi o właścicielu? 11.01.11, 13:47
              Zgadłaś, ale ja z wyboru, a ty?
              • grave_digger Re: Co nick mówi o właścicielu? 11.01.11, 16:29
                co ja?
          • maitresse.d.un.francais Re: Co nick mówi o właścicielu? 11.01.11, 16:53
            babazzamiedzy napisała:

> Twój nick mówi, że pracowita jesteś - masz dużo pisaniny przy logowaniu. Do teg
            > o trochę tajemnicza i masz mocny charakterek.
            > A mój nich - no właśnie?

Przekorna.
        • 3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 15.01.11, 01:43
          Twój, metreso, jako wyraz indywidualizmu mi się kojarzy.

A dziedziczna.cytadela.finansjery- bardzo podoba mi się ten nick. Kojarzy mi się z osobą w typie ironicznego obserwatora rzeczywistości.
          • maitresse.d.un.francais Re: Co nick mówi o właścicielu? 15.01.11, 17:40
            3.14-roman napisał:

> Twój, metreso, jako wyraz indywidualizmu mi się kojarzy.

Uuu, ja to jestem taka indywidualna, że 90% ludzi wytrzymać ze mną nie może.

Kto śpiewa? Bo ja altem.
            >
            > A dziedziczna.cytadela.finansjery- bardzo podoba mi się ten nick. Kojarzy mi si
            > ę z osobą w typie ironicznego obserwatora rzeczywistości.

No!
            • 3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 16.01.11, 00:35
              Z którego forum ten nick? Bo coś kojarzę, ale nie pamiętam dokładnie...
              • maitresse.d.un.francais Re: Co nick mówi o właścicielu? 16.01.11, 16:56
                3.14-roman napisał:

> Z którego forum ten nick? Bo coś kojarzę, ale nie pamiętam dokładnie...

Cytadela? A kat go wie.
      • 3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 16.01.11, 00:34
        Gupia_rzono- lubisz odrobinkę prowokować ludzi i skłaniać ich do myślenia :)
        • mnop2 Re: Co nick mówi o właścicielu? 16.01.11, 14:09
          "3,14-roman" chce być księgowym bądź aptekarzem w Rzymie.
          • 3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 16.01.11, 19:26
            Albo reinkarnacją Lukrecji Borgii :)
            • tamitthecat Re: Co nick mówi o właścicielu? 17.01.11, 00:02
              wielki wróżu Romanie a co o mym nicku powiesz?
              • 3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 18.01.11, 00:00
                Futrzak w nazwie- czyli indywidualizm i własne zdanie :)
    • chomiczkami Re: Co nick mówi o właścicielu? 17.01.11, 10:02
      Skoro już wróżycie, może i mi coś z pseudonimu wywróżycie?
      • mnop2 Re: Co nick mówi o właścicielu? 17.01.11, 16:29
        że lubisz z chomiczkami
        ;)
        • chomiczkami Re: Co nick mówi o właścicielu? 17.01.11, 19:52
          Tego wyjaśnienia absolutnie przyjąć nie mogę!
          • mnop2 Re: Co nick mówi o właścicielu? 17.01.11, 20:12
            a co waćpannie w chomiczkach nie podobi sję, a?

czomicz kami - dużo gotujesz, używając egzotycznych przypraw (jezu, na chomiczkach pewnie te zupy!!!;)))))
            • chomiczkami Re: Co nick mówi o właścicielu? 17.01.11, 23:50
              Tja... albo chomi czka mi. Jeszcze gorzej. W zasadzie za bardzo się mięsu nie przyglądałam, jak tam pływało...
      • 3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 18.01.11, 00:01
        Mnie się on kojarzy z pewną nieśmiałością, skłonnością do stania trochę z boku, zamiłowaniem do obserwacji. I może trochę sentymentalizmem :)

Zaznaczam, że to wróżba jest.
    • mnop2 co NIK mówi o Tobie.. /unisex 17.01.11, 20:28
      Cechuje Cię odwaga, wdzięk i inteligencja. Duża wrażliwość. Jesteś samodzielna/y i opiekuńcza/y. Osoby z Twoim nickiem to ludzie odpowiedzialni i pracowici,
      zorganizowani i godni zaufania, wszystkie swe talenty poświęcają dla dobra ogółu. Jesteś mądry, szczery i uczciwy. Gdybyś kogoś oszukała, to byś się ze wstydu spaliła. Oszczędna dla siebie i szczodra dla innych, oto cały TY.

Taki nick miał: Kościuszko, Szopen, Beethoven, Cervantes, Washington,
      Kopernik, Czajkowski, Einstein, Miłosz, Szymborska, Wolszczan, Małysz, Curie-
      Skłodowska, Szekspir, Wieniawski, Chrobry...
      i Stanisław Tym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka