mumia_ramzesa Nicki infantylne i pretensjonalne 29.09.10, 21:43 Nicki infantylne typu: martuszka, jadwiszka, zuzaczek i pretensjonalne - na ogol nie sa to nastolatki ale panie po 30-tce, nabzdyczone i bez poczucia humoru, myslace schematycznie i atakujace wszystkich o innych pogladach. Tworza TWA. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Nicki infantylne i pretensjonalne 30.09.10, 00:04 Jeżeli taki nick, jakie opisałaś, należy do pana, możemy się spodziewać: kogoś nieśmiałego i mającego problemy z kobietami ('słodkibartek') lub kogoś ogarniętego złością na cały świat, kogoś, kto uważa się za niedocenionego (nicki typu pożeraczszarosci). Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Nicki infantylne i pretensjonalne 30.09.10, 00:07 Mamulkakubulka,misiowazona,mamatrojki,mamapati/basi/klaudi... Odpowiedz Link
rebekapolatanska Re: Nicki infantylne i pretensjonalne 30.09.10, 15:22 Witaj Romanie. Czy mój nick jest śmieszny ? Co może mówić o mnie ? ;) Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Nicki infantylne i pretensjonalne 30.09.10, 21:55 To jest, jak mniemam, przybrane imię i nazwisko. Ale czy to jest Rebeka Polatańska czy Rebeka Pola Tańska? Odpowiedz Link
rebekapolatanska Re: Nicki infantylne i pretensjonalne 01.10.10, 06:39 Polatanska Romanie. ;) Miało być " Polatańska ", ale nie zwróciłam uwagi, że kliknęłam " n ".....zamiast " ń ". Masz rację Romanie, to moje przybrane imię i nazwisko. Lubię polatać tu i tam, stąd " Polatańska " ;) Natomiast " Rebeka " ....tak jakoś samo się przypasowało. ;) Ładne imię ;) Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Nicki infantylne i pretensjonalne 01.10.10, 20:05 Latanie kojarzy mi się z kimś, kto lubi cieszyć się życiem. A ta Rebeka nie jest czasem związana z jakąś postacią z książki? Biblijną Rebeką, Rebeką z powieści D. du Maurier? Odpowiedz Link
rebekapolatanska Re: Nicki infantylne i pretensjonalne 01.10.10, 20:35 No powiedzmy, że w większości cieszę się życiem. ;) Nie myślałam przy zakładaniu nicku o biblijnym pochodzeniu imienia, ani też o Rebece z powieści Du Maurier Daphne. ;) Zwykły przypadek. ;) Dziękuje Romanie. ;) Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Nicki infantylne i pretensjonalne 01.10.10, 20:46 To Ci się spodoba- znaczenie tego imienia Rebecca- "to tie; to bind; captivating, beautiful." Odpowiedz Link
othala76 Re: Co nick mówi o właścicielu? 04.10.10, 13:54 a co mój nick mówi o mnie? pozdrawiam Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 04.10.10, 14:41 Nicki związane z runami zaliczam do tych z lekka demonicznych. A raz nick kojarzy mi się z tajemniczością. Odpowiedz Link
wiotka_trzpiotka łomatko 07.01.11, 15:06 czyżby mój nick był infantylny??? czy zostałam zdiagnozowana jako: "pani po 30-tce, nabzdyczoae i bez poczucia humoru, myslaca schematycznie i atakujaca wszystkich o innych pogladach-"??? chyba zmienię na krwiozerczy_patison- notabene jest to hasło , które wymyslam, gdy chcę kogoś skrzywdzić podczas gry w kalambury- z gatunku niepokazywalnych ;) Nie jestem głucha tylko Cie ignoruję... Odpowiedz Link
kamelka76 Re: łomatko 07.01.11, 19:59 No, to ja się sobię pozwolę również nie zgodzić :) Mam poczucie humoru, wisielcze trochę, ale się trzymam, i nie atakuję. A nick pochodzi od imienia, którego Szanowny Tatuś w przypływie euforii po narodzinach pierworodnej córy zapomniał był i nadał pierwsze lepsze na K, które mu się napatoczyło. A Kamila, Kamilka i inne temupodobne było juz zajęte, a to nieszczęsne "e" to wynik wrednej klawiatury i podejścia " ...a srał to pies, niech juz zostanie..." :) Odpowiedz Link
sootball Re: łomatko 07.01.11, 20:11 oj tam niepokazywalnych. Najpierw pokazujesz kłapanie i czekasz na "krwiożerczy", a potem pokazujesz ugryzienie wampira (takie z odchyleniem głowy do tyłu i porządnym rozmachem) i czekasz na "robert patison". Odpowiedz Link
wiotka_trzpiotka Re: łomatko 10.01.11, 15:09 ano racja był niepokazywalny dopóty dopóki Pan Pattison nie został supermuvistarem ale miałam prawo na to nie wpaść bo nie widziałam go w żadnym filmie- jakoś mi te zmierzchy nie podchodzą (bo on stamtad chyba, co?) Odpowiedz Link
3.14-roman Re: łomatko 09.01.11, 19:37 Dlatego też gdzieś napisałem, że czytanie z nicków to horoskop i generalizacja :) A co do Patisonów- może Patison-w-occie? Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 09.01.11, 19:38 Ano :) Czyli nick diabelski- czytaj tajemniczość i reszta interpretacji dla nicków magicznych. Odpowiedz Link
mnop2 Re: Co nick mówi o właścicielu? 07.01.11, 23:10 jednego przeżyć nie mogię! ja, erotomanka- gawędziara, mam aseksualny nick ;/ próbowałam zmienić z 1000 razy - nie wychodzi mi no szit fak i brzydki wyraz!!!! Odpowiedz Link
lucusia3 Re: Co nick mówi o właścicielu? 07.01.11, 23:24 E tam, aseksualny. To tylko lepiej dla erotomanki. Super maskowanie. Ja zostałam zakwalifikowana przez mumię_ramzesa: "Nicki infantylne typu: martuszka, jadwiszka, zuzaczek i pretensjonalne - na ogol nie sa to nastolatki ale panie po 30-tce, nabzdyczone i bez poczucia humoru, myslace schematycznie i atakujace wszystkich o innych pogladach. Tworza TWA." - na nabzdyczona, drętwą infantylę. Może faktycznie, z mężem jeszcze nie przeszłam na "ty" mimo wieloletniego stażu. Jestem chyba drętwa. A może to mój mąż? Bo on też ze mną nie przeszedł na "ty". Odpowiedz Link
misiania Re: Co nick mówi o właścicielu? 07.01.11, 23:31 przeczytałam. nabzdyczyłam się. bo to wcale nie jest śmieszne :) Odpowiedz Link
mnop2 Re: Co nick mówi o właścicielu? 07.01.11, 23:37 nie zapomnijcie o skomasowanym ataku to komu dzisiaj spuszczacie wpi....ol? :D Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 09.01.11, 19:39 Oooo! Bić się będą! Yeah!!!! Odpowiedz Link
lucusia3 Re: Co nick mówi o właścicielu? 10.01.11, 16:39 Na ja bym chętnie komuś przyłożyła. Ale jak klasyczny egzemplarz nabzdyczonej mątwy chętniej atakuję w grupie. I tylko słabszych. Zastanawiam się czy to ten przypadek... Odpowiedz Link
kamelka76 Re: Co nick mówi o właścicielu? 10.01.11, 19:01 Nieee, no przecież mumii nie będziemy prać :) Jeszcze się rozleci :) Poczekajmy, aż jeszcze raz poruszy infantylne, nabzdyczone 30- latki, to go/jej nie weźmiemy do TWA i będzie mu/jej przyyykro. Albo poruszymy nasze grupowe, martwe cielsko, uniesiemy płytę i zrobimy porządek :) Na przykład rozwiniemy mumię, ukradniemy bandaż elastyczny i zamienimy na stare prześcieradło. A to stare prześcieradło powiążemy w supły, nawtykamy słomy i zrobimy stracha na wróble. Osobiście pożyczę swój 30-letni moherowy beret oraz walonki (ciekawe, czy ja mam walonki? To pożyczę :)) Odpowiedz Link
lucusia3 Re: Co nick mówi o właścicielu? 13.01.11, 00:19 Jou. Ktoś na pewno jakieś walonki ma. Najlepsze będa takie: www.dbwt.pl/blox/dbwt__krutakova_walonki.jpg Odpowiedz Link
gupia_rzona Re: Co nick mówi o właścicielu? 10.01.11, 15:51 nooo, to mój chyba łatwy do rozszyfrowania :D Odpowiedz Link
maitresse.d.un.francais Re: Co nick mówi o właścicielu? 10.01.11, 18:07 ja siem pytam o mojego oraz o nicka: dziedziczna.cytadela.finansjery Odpowiedz Link
babazzamiedzy Re: Co nick mówi o właścicielu? 11.01.11, 12:30 Twój nick mówi, że pracowita jesteś - masz dużo pisaniny przy logowaniu. Do tego trochę tajemnicza i masz mocny charakterek. A mój nich - no właśnie? Odpowiedz Link
babazzamiedzy Re: Co nick mówi o właścicielu? 11.01.11, 13:47 Zgadłaś, ale ja z wyboru, a ty? Odpowiedz Link
maitresse.d.un.francais Re: Co nick mówi o właścicielu? 11.01.11, 16:53 babazzamiedzy napisała: > Twój nick mówi, że pracowita jesteś - masz dużo pisaniny przy logowaniu. Do teg > o trochę tajemnicza i masz mocny charakterek. > A mój nich - no właśnie? Przekorna. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 15.01.11, 01:43 Twój, metreso, jako wyraz indywidualizmu mi się kojarzy. A dziedziczna.cytadela.finansjery- bardzo podoba mi się ten nick. Kojarzy mi się z osobą w typie ironicznego obserwatora rzeczywistości. Odpowiedz Link
maitresse.d.un.francais Re: Co nick mówi o właścicielu? 15.01.11, 17:40 3.14-roman napisał: > Twój, metreso, jako wyraz indywidualizmu mi się kojarzy. Uuu, ja to jestem taka indywidualna, że 90% ludzi wytrzymać ze mną nie może. Kto śpiewa? Bo ja altem. > > A dziedziczna.cytadela.finansjery- bardzo podoba mi się ten nick. Kojarzy mi si > ę z osobą w typie ironicznego obserwatora rzeczywistości. No! Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 16.01.11, 00:35 Z którego forum ten nick? Bo coś kojarzę, ale nie pamiętam dokładnie... Odpowiedz Link
maitresse.d.un.francais Re: Co nick mówi o właścicielu? 16.01.11, 16:56 3.14-roman napisał: > Z którego forum ten nick? Bo coś kojarzę, ale nie pamiętam dokładnie... Cytadela? A kat go wie. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 16.01.11, 00:34 Gupia_rzono- lubisz odrobinkę prowokować ludzi i skłaniać ich do myślenia :) Odpowiedz Link
mnop2 Re: Co nick mówi o właścicielu? 16.01.11, 14:09 "3,14-roman" chce być księgowym bądź aptekarzem w Rzymie. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 16.01.11, 19:26 Albo reinkarnacją Lukrecji Borgii :) Odpowiedz Link
tamitthecat Re: Co nick mówi o właścicielu? 17.01.11, 00:02 wielki wróżu Romanie a co o mym nicku powiesz? Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 18.01.11, 00:00 Futrzak w nazwie- czyli indywidualizm i własne zdanie :) Odpowiedz Link
chomiczkami Re: Co nick mówi o właścicielu? 17.01.11, 10:02 Skoro już wróżycie, może i mi coś z pseudonimu wywróżycie? Odpowiedz Link
chomiczkami Re: Co nick mówi o właścicielu? 17.01.11, 19:52 Tego wyjaśnienia absolutnie przyjąć nie mogę! Odpowiedz Link
mnop2 Re: Co nick mówi o właścicielu? 17.01.11, 20:12 a co waćpannie w chomiczkach nie podobi sję, a? czomicz kami - dużo gotujesz, używając egzotycznych przypraw (jezu, na chomiczkach pewnie te zupy!!!;))))) Odpowiedz Link
chomiczkami Re: Co nick mówi o właścicielu? 17.01.11, 23:50 Tja... albo chomi czka mi. Jeszcze gorzej. W zasadzie za bardzo się mięsu nie przyglądałam, jak tam pływało... Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Co nick mówi o właścicielu? 18.01.11, 00:01 Mnie się on kojarzy z pewną nieśmiałością, skłonnością do stania trochę z boku, zamiłowaniem do obserwacji. I może trochę sentymentalizmem :) Zaznaczam, że to wróżba jest. Odpowiedz Link
mnop2 co NIK mówi o Tobie.. /unisex 17.01.11, 20:28 Cechuje Cię odwaga, wdzięk i inteligencja. Duża wrażliwość. Jesteś samodzielna/y i opiekuńcza/y. Osoby z Twoim nickiem to ludzie odpowiedzialni i pracowici, zorganizowani i godni zaufania, wszystkie swe talenty poświęcają dla dobra ogółu. Jesteś mądry, szczery i uczciwy. Gdybyś kogoś oszukała, to byś się ze wstydu spaliła. Oszczędna dla siebie i szczodra dla innych, oto cały TY. Taki nick miał: Kościuszko, Szopen, Beethoven, Cervantes, Washington, Kopernik, Czajkowski, Einstein, Miłosz, Szymborska, Wolszczan, Małysz, Curie- Skłodowska, Szekspir, Wieniawski, Chrobry... i Stanisław Tym. Odpowiedz Link