kaga9 01.10.10, 00:10 Trzeba pamiętać, że za miesiąc święto nasze. Musimy zrobić remanent w hurtowni zniczy. Mamy jakieś plany? Inwestycje? Komuś nową urnę? Jak tam budowa naszej spopielarni? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3.14-roman Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 00:25 Ojej, kompletnie o tym zapomniałem. Co do spopielarni- Śpiwór zeżarł nam wszystkie cegły, będzie trzeba na nowo wypalić. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 01:52 Swoją drogą, czy uważacie, że powinniśmy sobie machnąć własną kwiaciarnię? Po co szarpać się na florystki i inne stylistki kwiatów, może czas na własny zakład? Odpowiedz Link
akle2 Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 02:13 Ojej, a co to za forum? Chyba zabłądziłam, trzeba się ewakuować. Jabadabaduuuu Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 02:43 Dlaczego od razu ewakuować? Może przyłącz się do budowy wirtualnej kwiaciarni? Plany są całkowicie wirtualne :) PS: Ja zdaję sobie sprawę, że to forum jest dziwne i to właśnie chodzi. Święty Jesion kocha wszystkich, a dziwacy są jego oczkiem w głowie... albo ulubionym liściem w koronie. Odpowiedz Link
rebekapolatanska Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 06:30 Czy będzie także salon z kreacjami na tę ostatnią / niby / drogę ? Chciałabym elegancko wyglądać, bo może po " tamtej stronie " czeka jakaś moja druga połówka. Ciekawe, czy po " tamtej stronie " sex się uprawia ? Odpowiedz Link
domek-z-kart Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 07:49 ..można także pomyśleć o upiększaniu--jeśli ten sex.....to można być piękniejszym--jakieś pomalowane oko,fryzurka---hmmmm,szaleństwo... Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 12:24 Ja już mam nawet wstępnie upatrzoną kieckę i pasującą do niej torebkę,biżuterię i buty. O wszystkim trzeba zawczasu pomyśleć. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 20:30 Dobry pomysł, myślę, że jakiś szewc też się przyda. W końcu trza być w butach na weselu, więc może i na stypie również? Odpowiedz Link
domek-z-kart Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 07:46 ....ja!ja! chcę nową urnę,noszę się z zamiarem powiększenia.....nowa urna wskazana.:-) Odpowiedz Link
rebekapolatanska Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 08:12 Taka kreacja ewentualnie mogłaby być. Obok mojej "drugiej połówki " wyglądam nader atrakcyjnie, prawda ? Miejsce na mój pobyt znalazłam, czy aby nie zajęte wcześniej ? Odpowiedz Link
vifxen Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 10:34 To się przeniesie kogoś najwyżej, luzik ;) Kwiaciarnio-zniczownia jest świetnym pomysłem, ale to chyba za bramą trzebaby postawić. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 10:51 pomysł doskonały. na kwiat nr 1 proponuję rosiczkę Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Zaczynamy IV kwartał 02.10.10, 19:09 To ja jeszcze proponuję kaktusy w czarnych doniczkach. Odpowiedz Link
3.hi.nela Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 12:40 To ja proponuję remont trumien. Lakierowanie, malowanie, wymiana zardzewiałych gwoździ, a przede wszystkim nowa "wyściółka". Jedwabie, atłasy, muśliny we wszystkich wzorach i kolorach! Poduszka z frędzlami gratis! Odpowiedz Link
ruda_net Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 12:50 Ja wszystko w kolorach pomarańczowym i zielonym poproszę! Odpowiedz Link
3.hi.nela Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 14:42 Nieco awangardowa, ale wygląda na wygodną. Usatysfakjonowana? Odpowiedz Link
ruda_net Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 23:26 Piękności, ale jednak wolałabym z wieczkiem, co by mi sie piaseczku do ust nie nasypało :) Odpowiedz Link
3.hi.nela Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 23:40 Znalazłam klasczną, piękną, w odpowiednich kolorach. Niestety nijak wlkeić jej tu nie mogę:( Odpowiedz Link
3.hi.nela Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 14:52 A oto marzenie większości z nas. Modem wbudowany w wieko zapewnia stały dostęp do sieci. Rachunki za płaci proboszcz. Albo Śpwór. Odpowiedz Link
3.hi.nela Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 14:54 A może coś większego? Trumna wieloosobowa. Odpowiedz Link
kaga9 Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 15:11 Ta wiklinowa super! Drewniany domek M-ileśtam też dobry:D Egzemplarz z netem gud ajdija, ale wystrój zbyt nowobogacki... Odpowiedz Link
rebekapolatanska Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 15:41 Oby obfitował w jak największą ilość umrzykniętych lub przygotowujących się w wielkich cierpieniach do umrzyknięcia. Czy na etacie wolontaryjnym jest kopidoł ? Jeśli nie, mogę ewentyl w formie wolontarnej jako " nowa " popracować co drugą sobotę i wykopaliskiem dołów siem zająć. Pragnę nadmienić, że posiadam własne wygodne M-1, jedynie problem w tym, że w tej tu ciżbie godziwego miejsca spoczynkowego znaleźć nijak nie mogę. Uprzejmie zatem proszę o wskazanie mi w którym sektorze mogę swoją własnościówkę umieścić. Z góry dziękuję za pozytywne załatwienie mojej prośby. Kłaniam się nisko, po samo kolanisko. / Beki / Odpowiedz Link
kaga9 Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 16:44 Na lewo od bramy jest jeszcze trochę wolnych grobów. Jak na Limanowskiego;)) Nowy kopacz się przyda. Czuj się zawolontariuszowana:D Odpowiedz Link
rebekapolatanska Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 20:41 Kaga9 - dzięki. Znajdłam wolne miejsce,lecz zaintrygowana jestem " sąsiadami " z lewa i prawa. Czy aby nocą nie chrapią, lub nie daj Boże nie zanieczyszczają powietrza. / nie puszczają głośnych bąków / Jutro rano będę już wiedziała jak minęła mi noc na " swoim ". ;) Odpowiedz Link
kaga9 Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 23:14 Bądź wyrozumiała, jagbyco... Przez sen, zwłaszcza wieczny, się nie kontroluje naturalnych procesów. Odpowiedz Link
iwu Re: Zaczynamy IV kwartał 01.10.10, 23:20 Mogę się zająć dezynsekcją i deratyzacją, no chyba, że ktoś życzy sobie towarzystwo w trumience. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Zaczynamy IV kwartał 02.10.10, 00:10 Nasze groby mają specjalne kółka, są więc mobilne. Sąsiada łatwo zmienić, byle tylko z grobem nie wskakiwać Śpiworowi do fontanny, bo nie lubi tego. Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Zaczynamy IV kwartał 02.10.10, 01:48 prosz umiescic w planach wysylke prochow w kosmos. (to dla trekkies ,)) Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Zaczynamy IV kwartał 02.10.10, 01:51 Hmmm... może machniemy sobie Cmentarne Centrum Kosmicznie imienia Łajki? Odpowiedz Link