11.01.11, 19:20
Chodzi o oprawców psa husky, o którym zapewne czytaliście jakiś czas temu.
Jeśli zdecydujecie się zagłosować, proszę pamiętajcie o weryfikacji głosu.

www.petycjeonline.pl/podpisy/petycja-w-sprawie-orzeczenia-bezwzglednej-kary-pozbawienia-wolnosci/66/2
Obserwuj wątek
    • sootball Re: Petycja 11.01.11, 19:25
      aj, przepraszam, zalinkowałam stronę z listą podpisów zamiast właściwej:
      www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-w-sprawie-orzeczenia-bezwzglednej-kary-pozbawienia-wolnosci/66
      • grave_digger Re: Petycja 11.01.11, 19:29
        nic się nie otwiera. to mi wyskoczyło.

User 'petycjeonline' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 75000) in /index.php 42
        • sootball Re: Petycja 11.01.11, 19:31
          Tak, teraz też mam ten błąd. Przed chwilą działało. Prawdopodobnie przeciążenie serwera - z tego co widziałam przybywało po kilka głosów na parę sekund. Po prostu trzeba spróbować później.
          • grave_digger Re: Petycja 11.01.11, 20:00
            ok
            • kotka.zielonooka Re: Petycja 12.01.11, 15:22
              na tej samej stronie jest tez petycja która moze wprowadzać w błąd osoby które nie czytaja uważnie !
              Mianowicie o łagodne (wg autorów "sprawiedliwe") potraktowanie zwyrodnialców:
              www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-o-sprawiedliwe-rozpatrzenie-sprawy-zabojstwa-psa-husky/79
              Sporo pod nią podpisów i sądze że częśc osób po prostu została zmylona podesłanym linkiem (o
              • kotka.zielonooka Re: Petycja 12.01.11, 15:25
                ps. tym bardziej że cześc osób podpisuje tę petycje "w obronie" i dodaje od siebie np: "Podpisuje się pod tą petycją w celu srogiego ukarania !" albo: Oby nie zaznały te bestie nigdy spokoju................

Intencje dobre szkoda tylko ze te osoby nawet nie przeczytały pod czym się podpisały :/
    • 3.14-roman Re: Petycja 15.01.11, 01:46
      To będziemy podbijać, bo te wątki przypięte umierają śmiercią męczeńską.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka