Dodaj do ulubionych

Aari, jesteś tu?

09.08.11, 21:50
Daj cynk;)
Obserwuj wątek
    • 3.14-roman Re: Aari, jesteś tu? 09.08.11, 22:47
      Myślisz, że powinienem stworzyć list gończy? Na przykład w nagłówku forum?
      • aaricia_szalona Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 21:04
        Jestem! Przecież się już tłumaczyłam w oszczegalni. Co jest Siostro?
        • mnop2 Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 21:14
          Ja nie bede pokazywać paluchem!
          • aaricia_szalona Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 21:15
            Mnopka! Cześć i czołem. Czy ktoś widział Dzi?
            • mnop2 Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 21:20
              Zwłaszcza czołem! Dzidzianna sie kompie ;)
            • misiania Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 21:21
              o, jak w drzwiach obrotowych całkiem...
            • aaricia_szalona Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 21:22
              Uwaga, piszę post numer 19800, i mój własny 2100:)
              • aaricia_szalona Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 21:23
                Misiania mnie ubiegła:(
                Jak zwykle:)
                • dzidzia_bojowa Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 21:27
                  No wreszcie! Można imprezę zaczynać!
                  • aaricia_szalona Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 21:31
                    Dzidziaaaaaaaa!:D
                  • dzidzia_bojowa Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 21:32
                    Ale ze mnie gapa! Dopiero teraz przeczytałam. Ale nie przyjmuję do wiadomości tak długich i milczących nieobecności osób z tego forum. No chyba nie macie nade mną litości!
                • misiania Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 21:30
                  znaczy nie było mym celem trafienie w ten wyrównany post, albowiem nie był on kuszącą setką :)
                  • dzidzia_bojowa Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 21:34
                    Się pomieszały tematy. To tak dla informacji: nasi pyknęli Gruzinom piękną bramkę. A konkretnie Kuba Błaszczykowski pyknął.
                    • aaricia_szalona Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 21:56
                      A bo ja ostatnio rowerowa bardziej niż piłkarska. Ale bramka ładna. Uff, teraz Szczęsny obronił.
                      Ktoś tu o imprezie wspominał. Panie pozwolą, że ja sobie kjancika ;) po dniu znojnym chlupnę. Znaczy się zadelektuję :P
                      • 3.14-roman Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 22:00
                        A ten kjancik to z czyjąś wątrobą jest?
                        • aaricia_szalona Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 22:03
                          Zajrzywam w głąb (kapuściany???), ale trzewi żadnych nie znajduję. Na zdrowie!
                          • dzidzia_bojowa Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 22:07
                            zara cos napisze, gadam przez telefon
                            • 3.14-roman Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 22:08
                              Halo, haaaaaaaaaaaaaaaalo?
                              • aaricia_szalona Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 22:14
                                Romku, a kiedy Ty te urodziny masz? Przyznasz się?
                                • dzidzia_bojowa Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 22:18
                                  No już jestem z powrotem i muszę najpierw uściskać moją kochaną Aari!

No właśnie, Roman, Ty się przyznaj czy to już czy dopiero będzie. Impreza musi być, nie ma to tamto!
                                • 3.14-roman Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 22:23
                                  Urodziny już były ( i tak nie obchodzę świąt ani podobnych), ale cosik w mojej wizytówce nie chce się przestawić. Mam zbyt długi opis i musiałbym część z niego skasować, żeby udało mi się zapisać zmiany. A nie wiem, czy bardziej godna wzmianki jest "Pszenica i buraki" czy "Mrówcza robota".
                                  • dzidzia_bojowa Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 22:26
                                    No to post factum Kochany Piromku, chcąc niechcąc przyjmij życzenia ode mnie najserdeczniejsze. Spóźnione, ale skąd miałam wiedzieć?:)
                                    I idę na poszukiwanie prezentu dla Ciebie. Zaraz wracam.
                                    • 3.14-roman Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 22:28
                                      Dziękuję :)
                                  • aaricia_szalona Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 22:31
                                    Taaa, ja kiedyś chciałam skasować "singla". I du...sza. Resztę opisu mi chce skracać. Już w wizytówce singlem na zawsze pozostać muszę. Może to i dobrze.

Nieładnie, Założycielu Drogi, tak się do urodzin nie przyznać. Tortem nie poczęstować i flaszeczka jakąś.
                                    Sto lat Romcio!

https://i1.memy.pl/obrazki/30f48186_lat_sto_lat_sto.jpg
                                    • misiania Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 22:33
                                      Ja też z darem bieżę :)))
                                      http://i54.tinypic.com/2d6s96t.jpg
                                      • dzidzia_bojowa Dar adekwatny 10.08.11, 22:39
                                        Niech Ci służy!
                                        https://www.zampoz.pl/usr/MP_Offer/103/a5d.jpg
                                        • aaricia_szalona Re: Dar adekwatny 10.08.11, 22:41
                                          Och, znalazłam stosowną pościel. W Pomruka:)
                                          Niech Ci służy.
                                          https://www.gothicdream.eu/images/black_cat_bedding.jpg
                                          • aaricia_szalona Re: Dar adekwatny 10.08.11, 22:42
                                            Dzidzia, spójrz => "Niech Ci służy". Siostra syjamska;)
                                            • dzidzia_bojowa Re: Dar adekwatny 10.08.11, 22:44
                                              Zauważyłam:)) To nasze podobieństwo jest zdumiewające!!!
                                    • 3.14-roman Re: Aari, jesteś tu? 10.08.11, 22:48
                                      O, dziękuję, dziękuję :)
                                      • dzidzia_bojowa Re: Aari, jesteś tu? 19.08.11, 20:42
                                        Aari czytaj@

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka