Dodaj do ulubionych

SERDECZNOŚCI

19.08.11, 15:07
Miauka wymyśliła, ja realizuję.
Dziękuję Wam wszystkim za to, że jesteście. Są takie dni (a ostatnio jakby ich za dużo) kiedy traci się chęć do życia. I wtedy należy przyjść tutaj, a tu tak miło, ciepło i serdecznie, bez żadnych limeryków, spambotów, bluzgów i wyzwisk.
Każdego z Was osobno i wszystkich razem ściskam i ucałowywam ;)
P.S. Martwię się o Vifxen. Ona taka smutna była ostatnio. A teraz się w ogóle zgubiła gdzieś.
Obserwuj wątek
    • trusiaa Re: SERDECZNOŚCI 19.08.11, 17:36
      Się dopisuję i podpisuję pod wyznaniem aariciowym.
      Nie wiedziałam, że o Vifxen znikniętą martwimy się.
      Vifxen, wróóóóóć. A jeśli czujesz potrzebę martwienia się, martw się razem z nami. Raźniej będzie i Tobie i nam.
      Od siebie dodać mogę tylko, że o zniknięcie nagłe niejakiego ;) nie martwię się wcale - odkąd wykpił się kaszanką.
    • kaga9 Re: SERDECZNOŚCI 19.08.11, 17:47
      To ja też się dotulę, choć ze względu na temperaturę niezbyt ściśle.

Viiif, wracaj!
      • dzidzia_bojowa Re: SERDECZNOŚCI 19.08.11, 20:20
        A ja chcę podziękować losowi, że dane mi było poznać Aaricię. Wybaczcie wszyscy, że Ją wymieniam na pierwszym miejscu, ale to moja siostra. I rzeczywiście to forum to jedyne miejsce w necie, gdzie człowiek czuje się bezpiecznie i przytulnie. Wszystkich bez wyjątku tutaj uwielbiam. Apeluję do uciekinierów i zaginionych: wracajcie, czekamy na Was, tęsknimy!
        • aaricia_szalona Re: SERDECZNOŚCI 19.08.11, 21:08
          Dzidziu, wzruszyłam się.
          Trusiaa - a Ty co? Siedzisz cichutko jak...trusia, ale ja wiem , że oko i ucho czuwa ;) I to daje mi poczucie bezpieczeństwa. Naprawdę.
          Zmruż znikł był, ale czasem (bardzo czasem) daje jakiś znak.
          Oni wrócą. Wszyscy. Zobaczycie.
    • miau_weglowy ooohhh ;) 19.08.11, 23:01
      hug hug
      głask głask ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka