Dodaj do ulubionych

Kurczę blade...

01.10.11, 03:06
Chyba już nie będę mógł prowadzić funkcji gospodarza tego forum. To nie jest kolejny atak piromanowej chandry.

Po prostu ostatnimi czasy bardzo przybyło mi obowiązków, nazwijmy to, outernetowych. I ledwo mam czas włączyć komputer i coś poczytać, co dopiero mówiąc o pisaniu. Dzisiaj się mogłem wyrwać i się zapuściłem na FK, ale takie momenty zdarzają mi się naprawdę rzadko.

Poza tym, ostatnio nie mam weny twórczej, a nie chcę tworzyć wątków "na siłę", aby sztucznie ożywić ruch na Cmentarzu. Zresztą, ostatnio to wyglądało tak - nie było mnie przez dwa, trzy tygodnie, potem pojawiałem się na dwa dni, tworzyłem ze sto postów i znów znikałem.

Ech....

Przepraszam za zamieszanie :(
Obserwuj wątek
    • 3.14-roman Re: Kurczę blade... 01.10.11, 03:14
      PS: Nie chcę tego forum zamykać, bo to też i Wasze forum. A wiele z postów naprawdę nadaje się, aby je ocalić od zapomnienia, używając tego wyświechtanego, acz dobrze pasującego, frazesu. Więc forum zostanie w sieci. (ktoś chce przejąć? Albo wziąć uprawnienia moderatora?) Stwierdziłem, że wydam taki komunikat, bo tak będzie uczciwiej wobec Was.

PS2: Przez lata mojej działalności forumowej zapisywałem sobie różne śmieszne rzeczy, różne ciekawe dyskusje. Mam gdzieś na starym komputerze zapisane całe multum śmiesznych zdjęć, ciekawych tekstów, linków do intrygujących, śmiesznych, a czasem przerażających dyskusji. Może to kiedyś wstawię do sieci, tylko nie wiem, w jakiej formie?

PS3: Nie zamierzam zniknąć z forum gazety, po prostu będę się od czasu do czasu gdzieś przewijał, ale o wiele rzadziej. Coś na zasadzie pana Mietka, przechodnia z W11.

Jeszcze raz przepraszam, ale niestety moje życie internetowe ostatnio zostaje zepchnięte na margines przez życie outernetowe. Może to i lepiej?
      • miau_weglowy Re: Kurczę blade... 01.10.11, 12:28
        rzeczywistosc nas pochlania :D
        ale to dobrze
        mam rade dotyczaca Twojje kolekcji: nie spiesz sie, opracuj to dobrze, WYDAJ :)
        forum powinno zostac, jak taka ulubiona kawiarenka, gzdie moze czlwoiek i nie ma czasu przesiadywac, ale wciaz lubi zagladac :)
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Kurczę blade... 01.10.11, 14:03
        Oj, nie ma za co przepraszać - trzeba się cieszyć, że życie wciąga.
        My tu i tak będziemy - raz częściej, raz rzadziej, ale przecież będziemy.
        Cmentarz jest jednym z najmilszych i najprzytulniejszych miejsc w necie, gdzie miło zajrzeć, gdzie są sympatyczni ludzie, gdzie nie ma chamstwa, braku szacunku, gdzie człowiek sobie naprawdę odpoczywa.
        I jest jednocześnie jednym z takich miejsc, gdzie "życie" toczy się bez pośpiechu. To właśnie tutaj lubię.
    • kaga9 Re: Kurczę blade... 01.10.11, 12:57
      Łeee, no. Ale dobrze, że to (szeroko pojęta) praca, a nie chandra:)

Dzięki, że nie chcesz likwidować forum.
    • maitresse.d.un.francais Romek, nie mów... 01.10.11, 17:33
      Masz robotę???
      • miau_weglowy Re: Romek, nie mów... 01.10.11, 17:43
        w dziale X, Y czy Z? :D
      • 3.14-roman Re: Romek, nie mów... 01.10.11, 18:45
        Na to, że od kilku miesięcy mnie nie ma tutaj, złożyło się parę rzeczy. Robota, dokształcanie się... nie, żebym narzekał :)

Dział jak najbardziej zbliżony do Y.
        • maitresse.d.un.francais Re: Romek, nie mów... 01.10.11, 21:00
          O, Romuś, jedno i drugie rzadkie dobra w naszym świętym kapitalizmie im. Lepszego Gościa, Co Mu Się Udało.

Zazdraszczam.
    • 3.14-roman Re: Kurczę blade... 02.10.11, 21:59
      Zobaczymy, jak to dalej będzie szło. Jak będę miał czas, to będę tutaj zostawiał ślady mej bytności w postaci postów.
    • apersona Re: Kurczę blade... 03.10.11, 12:33
      1) Piromanie nie rezygnuj
      2) Wątki twórz dla przyjemności
      3) Zmień obrazek u góry - propozycje w tym wątku
      • 3.14-roman Re: Kurczę blade... 04.10.11, 20:38
        Podbiję ten wątek, to podyskutujecie sobie :) Albo nowy stworzę.
        • dzidzia_bojowa Re: Kurczę blade... 04.10.11, 20:43
          Jedno pytanie tylko: czemu kurczę i czemu blade?

Czytałam dzisiaj artykuł o koszmarnych warunkach hodowlanych kur niosek na pewnej farmie i poważnie rozważam przejście na wegetarianizm śladem mojego syna indywidualisty. To tak a propos kurczęcia.
          • 3.14-roman Re: Kurczę blade... 04.10.11, 21:16
            Bo ostatnio miałem gotowaną pierś z kurczaka. A taki ugotowany cyc jest blady dosyć.
    • tfu.tfu Re: Kurczę blade... 03.10.11, 19:08
      wrócisz ;-) będzie dopsz ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka