apersona 12.02.12, 23:39 Huczny koniec karnawału, okres zabaw, swawoli i maskarad przed surowym wielkim postem. Rozluźnienie obyczajów i odwrócenie zwykłego porządku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miau_weglowy Re: Ostatki 13.02.12, 20:13 a dzieki! poszlam na kuchnie, tam nic ciekawego nie maja jak zwykle : zaleta forum specjalistycznego HAHAHAHAHA Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: A teraz 13.02.12, 20:04 O ja Cię, jakie ostatki? Przecież jeszcze tłustego czwartku nie było nawet! Od jutra głodóweczka, aby pączków więcej zmieścić:) Odpowiedz Link
miau_weglowy Re: A teraz 13.02.12, 20:08 musze pogrzebac na forum kuchnia, powinni tam wiedziec, jak prosto zrobic lekkie chrusciki cos mam ochote sama to zrobic w tym roku :D Odpowiedz Link
apersona Re: A teraz 13.02.12, 21:49 aaricia_szalona napisała: > O ja Cię, jakie ostatki? > Przecież jeszcze tłustego czwartku nie było nawet! To jest wątek bardziej do ruszania się niż do jedzenia. Wyskacz sobie miejsce na pączki Odpowiedz Link
apersona Re: A teraz 13.02.12, 22:01 O proszę do skakania: emocji nie należy marnować - Lay All Your Love On Me Odpowiedz Link
apersona Głupoty 15.02.12, 19:12 kiedy ostatnio robiliście? Odważcie się głupieć, bo kiedyż jak nie w karnawale Odpowiedz Link