apersona Właściwy i jedynie słuszny kierunek 16.05.14, 22:36 Nie trudź aptek ni lekarza sam znajdź drogę do cmentarza ś.p. Wisława Szymborska Odpowiedz Link
sootball Re: Co Was rozśmieszyło - część któraśtam 26.05.14, 14:41 wot, co znaczy dobry aktor www.tvn.pl/wideo/artur-barcis-poplakal-sie-czytajac-tekst-ona-tanczy-dla-mnie,123929,0,0.html Odpowiedz Link
apersona Re: Co Was rozśmieszyło - część któraśtam 16.06.14, 22:30 reszta wycieczki też ciekawa Odpowiedz Link
apersona Ekorealizm i znawcy 17.06.14, 18:07 Gandalf512 To były piękne gady. Szkoda, że Spartanie wybili ich pod Grunwaldem :-( RazzleMan88 Może i demot nie przedstawia "lasów tropikalnych", lecz górskie tereny, ale obrazek jednak robi wrażenie :) ~WitWit Ta dzisiejsza edukacja. Wycinanie lasów tropikalnych doprowadziło do ocieplenia klimatu, w wyniku czego stopniały lodowce i podniósł się poziom oceanów. Woda zalały obszary tajgi zamieszkiwane przez płetwale. Od tego czasu błąkają się po oceanach. Od czasu do czasu któryś z nich próbuje przedostać się do pozostałych na lądzie zalesionych miejsc, ale zanim dotrze do drzew nikczemni ludzie spychają go z powrotem w wodę. cała dyskusja Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Co Was rozśmieszyło - część któraśtam 22.06.14, 15:48 ???????Cat sitting in a chair Słynny indiański wódz - Siedzący Kot. Odpowiedz Link
misiania Re: Co Was rozśmieszyło - część któraśtam 12.07.14, 08:31 Poszukajcie krowy :) findtheinvisiblecow.com Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Co Was rozśmieszyło - część któraśtam 12.07.14, 11:18 Teraz wiemy, co przewidywał twórca logo mundialu. Odpowiedz Link
miau.weglowy Re: Co Was rozśmieszyło - część któraśtam 15.07.14, 20:35 kolejny ban na slynnym FK :D (oj za czesto cie kasujemy ti ti ti. za czesto, czyli krotki kawalek cywilizowanej konwersacji w watku pewnej plaksy) Odpowiedz Link
sootball Re: Co Was rozśmieszyło - część któraśtam 19.07.14, 12:29 Useless box www.youtube.com/watch?v=aqAUmgE3WyM Odpowiedz Link
apersona Urlop 04.08.14, 10:43 Hotel, recepcjonista zagaja do nowo przybyłej pary: - Urlop? - Tak... - A dzieci państwo posiadają? - Posiadają... - A to tym razem państwo nie zabrali? - Nie zabrali... - Tylko we dwoje? Romantyczny wypad! - Tak... - A kto został z dziećmi? - Żona. Odpowiedz Link
be_ell Re: Urlop 27.09.14, 09:59 www.eldiariomontanes.es/sociedad/201409/25/barbie-virgen-enciende-polemica-20140925100952.html Odpowiedz Link
misiania Re: Co Was rozśmieszyło - część któraśtam 22.10.14, 17:40 O taki obrazek zobaczyłam i się zdziwiłam, czemu tapir w jaskini ma być czymś strasznym... Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: Co Was rozśmieszyło - część któraśtam 28.10.14, 17:29 He, he, zanim przeczytałam, przemkło mi przez myśl, że jakiś nieforemny ten mrówkojad i czemu on w jaskini na pionowej ścianie przebywa, skoro to niezbyt naturalne dla niego środowisko :) Odpowiedz Link
misiania Re: Co Was rozśmieszyło - część któraśtam 11.11.14, 21:23 To bardzo niewłaściwe, ale ten oto wypchany lisek... Odpowiedz Link
misiania Re: Co Was rozśmieszyło - część któraśtam 29.11.14, 09:52 "Nie każdy lubi smak kozowy" - cytat z kolegi, który zdegustował sernik z sera koziego. Odpowiedz Link
apersona Re: Co Was rozśmieszyło - część któraśtam 09.12.14, 18:17 I opis: Babsko tasza to je po polsku torba dla kobiet. Dlo wszyjstkich babów, kiere ni majom kaj wrazić mobilnioka, parfinów, taszyntucha i inkszych klamorów. Do nij wszyjstko wciepnom. Łod poczontku do końca łonaczono w Polsce! 100% bawełna. Jedyn rozmiar, wszyjstkim babom bydzie pasowoł. Odpowiedz Link
misiania Re: Co Was rozśmieszyło - część któraśtam 09.12.14, 19:17 Oj, dzieci, dzieci... Ja z plecakiem chodzę, a taką torebeczkę mam zwiniętą w bocznej kieszonce na wszelki wypadek :) Odpowiedz Link
misiania Re: Co Was rozśmieszyło - część któraśtam 20.12.14, 16:24 Dla tych, co się nie mogą zdecydować czy wolą psa, czy kota :) www.youtube.com/watch?v=3DMBPUQyW2k&feature=youtu.be Odpowiedz Link