tfu.tfu 12.10.14, 18:56 iż już od bardzo dawna budzę grozę :-D hyhyhy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tfu.tfu Re: chciałam zauważyć 12.10.14, 19:21 spirytusem chiba :-D a spirytus drogi nie stać mję (a jak mnie będzie stać, to sama se poleję :-P) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: chciałam zauważyć 12.10.14, 20:35 wolałabym raczej poleżeć niż posiedzieć ;-P Odpowiedz Link
apersona Re: chciałam zauważyć 14.10.14, 21:28 Powinnaś coś postawić przy okrągłych setkach to byśmy zapamiętały Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: chciałam zauważyć 15.10.14, 01:54 postaram się pamiętać przy następnej setce :-D Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: chciałam zauważyć 15.10.14, 13:43 a ja chciałam zauważyć, że wyfasowałam w niedzielę od Tatusia flaszkę nalewki malinowej, dla zdrowotności, ma się rozumieć i chyba sobie zaraz zażyję kieliszeczek, bom przecież chora komuś tyż polać? Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: chciałam zauważyć 15.10.14, 20:45 Pewnie już, Tigerku, z naleweczką się oddaliłaś albo, co bardziej pewne, wypiłaś w całości, nie tracę jednak nadziei, ze się ze mną podzielisz bo ciężki dzień bardzo miałam i jutro będę miała również ciężki a pojutrze to już chyba najcięższy i potrzebuję bardzo jakiegoś podkurka. Howk Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: chciałam zauważyć 15.10.14, 20:50 nienienie, ja samopas tak nie pijam, czekałam na towarzystwo ;) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: chciałam zauważyć 15.10.14, 21:43 No i znowu przegapiłam, bo Tigerek był godzinę temu( jesteś?) a ja w tym czasie jak głupia jakieś długaśne bezsensowne rozmowy telefoniczne prowadzę. A szkło stygnie... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: chciałam zauważyć 15.10.14, 22:00 jestę oto kielonek Tatowej Malinufki dla Dzidzi na zdrowie!!! Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: chciałam zauważyć 16.10.14, 01:15 też bym kciała, ale nie mogie, bo misie płucka zapaliły (jak co roku... taka nova śviecka tradycja... tfu!) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: chciałam zauważyć 16.10.14, 06:58 Same zdechlaczki na tym forum:)) No, ale jak mogłoby być inaczej? Tigerku, dziękuję! :) Tfufciu! Zdrowiej, kuruj się, trzymaj się cieplutko :) Biedactwo... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: chciałam zauważyć 16.10.14, 13:56 ależ proszę, na zdrowie - moje na razie jakoś się nie poprawia myślicie, że powinnam była wziąć podwójną dawkę? Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: chciałam zauważyć 22.10.14, 11:30 pani dochtór popaczała na fotkię i wysłała mję na cito do poradni chorób płuc... a miałam nadzieję, że to tylko zapalenie :-/ no a tu takie obuwie... Odpowiedz Link
kaga9 Re: chciałam zauważyć 22.10.14, 15:37 Jerzu... Tfuniu... Co Tobie? A palenie rzuciła? Odpowiedz Link
apersona Re: chciałam zauważyć 11.11.14, 21:59 To dbaj o się Tfuńka, bo z tego co ciocia wiki rzecze mię się zdawa, że medycyna nie bardzo se w tym wypadku radzi, ale za to może ci się samej z siebie polepszyć. Dużo ciepłych fluidów ślę na wmocnienie organizmu Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: chciałam zauważyć 13.11.14, 15:29 no raczej się pogarsza. ale w poniedziałek do szpitala idę (błeeeeeeee), to może coś wykoncypujo. najgorsze, że się czuję jak schorowana starowinka, a żeby wyglądać, se muszę namalować twarz :-/ normalnie koszmar... mam ochotę się opitolić na łyso, żeby dopełnić obrazu nędzy i rozpaczy ;-) Odpowiedz Link
misiania Re: chciałam zauważyć 16.11.14, 17:17 Bo ja gdzieś wyczytałam, że jak ona, ta sarkoidoza, atakuje mocno i szybko, to - wbrew wszystkiemu, co można przypuszczać - są duże szanse, że pójdzie sobie precz. Sama z siebie. A jak tak się plącze koło człowieka jak smród po gaciach, to trzeba się do niej przyzwyczaić na dłużej. Yyyyy... więc po tym wprowadzeniu chciałam tylko życzyć Ci, żeby to był szybki i mocny atak... Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: chciałam zauważyć 22.11.14, 20:36 atakuje niestety od 2 lat z okładem, po prostu mnie leczyli na co innego :-/ nawróconam, dłubali mję w płuckach (paczałam jak dziubają, błee), ogólnie lipa. Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: chciałam zauważyć 22.11.14, 20:37 z povodu braku Keanu się nie puszczam, nad czem vielce ubolevam, bo z Keanu bym chętnie :-P Odpowiedz Link
mnop2 Re: chciałam zauważyć 16.10.14, 19:50 i wzięła i mnie nastraszyła!! teraz boję się iść do łazięki Odpowiedz Link
miau.weglowy Re: chciałam zauważyć 19.10.14, 17:22 ze mna chyba coraz gorzej, albowiem tytul tego watku przeczytallam jako: chcialam pozmywac. wtf?! (bo nawet mam pozmywane, wiec czego chce ta moja podsiwadomosc? :)) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: chciałam zauważyć 22.10.14, 11:32 nie, zdecydowanie nie chciałabym zmywać dziś niczego, niestety w robocie będę musiała siedzieć do 22 tym bardziej ochoty na zmywanie mieć nie będę po powrocie... a w ogóle to cium! :-) Odpowiedz Link
be_ell Re: chciałam zauważyć 23.10.14, 13:18 Ja mam astmę i brzoskwiniową Zośkę. Kto chętny, astmichę oddam za darmo. A propos zmywania, to jest ktoś chętny, bo bym wynajęła. I jeszcze do prania ręcznego, bo pralka mi umarła. Buuuuu Odpowiedz Link
tfu.tfu iż moja kiecka 01.03.15, 12:34 chyba jest za krótka... i mi to nie przeszkadza, hyhy cium Koffane! Odpowiedz Link
apersona Re: iż moja kiecka 02.03.15, 12:11 mi tesz nie pozdrufka dla cię i za-krótkich kiecek Odpowiedz Link
kaga9 Re: iż moja kiecka 02.03.15, 20:01 Nie jest za krótka, tylko Ty masz Oszałamiająco Dugie Nogi, c'nie?:))) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: iż moja kiecka 02.03.15, 23:10 oszałamiająco to na pevno :-D ale niezupełnie długie :-P Odpowiedz Link