Dodaj do ulubionych

dobry neurolog w Krakowie pomozcie!!!

10.01.04, 16:11
moja dziewczyna ma czeste bole glowy od ok miesiaca i od tygodnia do boli
dolaczyly mrowienia prawej reki- dostala skierowanie do neurologa- chcielismy
pojsc do jakiegos dobrego ,sprawa jest powaxzna bo jej matka zmarla na
tetniaka..ktory neurolog w krakowie waszym zdaniem jest godny zaufania?
Obserwuj wątek
    • iberka Re: dobry neurolog w Krakowie pomozcie!!! 10.01.04, 16:27
      dr Małgorzata Piątkowska-Smietańska ze szpitala im Jana Pawła II na
      ul.Pradnickiej.
      iza
      • foof Re: dobry neurolog w Krakowie pomozcie!!! 10.01.04, 16:53
        dzieki- nie wiedzialem ze w tym szpitalu znajde neurologa- czy ona tam pracuje
        na ktoryms z oddzialow czy ma gabinet- czy jest to gabinet panstwowy czy
        prywatny? gdzie on sie dokladnie znajduje?
        • iberka Re: dobry neurolog w Krakowie pomozcie!!! 10.01.04, 17:36
          czesc,
          przyjmuje tam panstwowo a prywatnie pracowala w klinice krakowskiej ale nie
          wiem czy dalej tam pracuje<tzn w tej klinice?gabinet w szpitalu ma od stronu
          ul.opolskiej tzn wchodzi sie od pradnickiej i trzeba obejsc miedzy budynkami
          na sam koniec az do ogrodzenia od ul.opolskiej.tam jest wejscie do nizszej
          czesci budynku i tam ona przyjmuje.wczesniej zadzwon,bo do tej pani dr jest
          zawsze tlum ludzi.
          iza
        • iberka p.s. 10.01.04, 17:39
          moja kolezanka tez tak miala i neurolog nic jej nie pomogl.doszlo do tego,ze
          praktycznie ja sparalizowalo tzn nie miala wladzy w nogach a zaczelo sie
          wlasnie od scierpniecia coraz czestszego.przelezala kilka mcy w szpitalu na
          botanicznej i okazalo sie byl to brak witaminy B.zrobcie wszystkie badnia i
          zycze szybkiego powrotu do zdrowia
          iza
          • foof Re: p.s. 10.01.04, 20:22
            i co wyszla z tego?
            • iberka Re: p.s. 11.01.04, 09:29
              czesc
              tak,wyszla z tego tylko,ze teraz ma grupe inwalidzka i juz nie moze norma;nie
              pracowac....normalnie tzn w trybie siedzacym.brak witaminy B oraz pozycja
              siedzaca sa przyczyna nadmiernego przemeczenia kregoslupa co powoduje ucisk
              kregow i mrowienie.trzeba bardzo uwazac aby takie zwykle mrowienie nie
              przeszlo wlasnie w cos wiecej.Moja kolezanka przeszla bardzo dluga
              rehabilitacje,godziny na cwiczeniach,masazach etc.trwalo to wszystko prawie 2
              lata.
              iza
    • oryginal Re: dobry neurolog w Krakowie pomozcie!!! 10.01.04, 22:13
      W przychodni na Komorowskiego (Salwator) jest świetna neurolog ale nie mogę
      sobie przypomnieć jej nazwiska. Tzn. jeden z 2 członów nazwiska to Lew.
      • Gość: zachaty Re: dobry neurolog w Krakowie pomozcie!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.01.04, 16:17
        • Gość: zachary Re: dobry neurolog w Krakowie pomozcie!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.01.04, 16:19
          Dr Gronuś,szpital Rydygiera. Młody ,nie zepsuty, z praktyką za granicą.
    • Gość: re Re: dobry neurolog w Krakowie pomozcie!!! IP: *.go.net.pl / *.net.pl 11.01.04, 21:33
      Najlepszy specjalista w Polsce to dr Czapinski. Prowadzi paradnie przeciwmigrenowa. Ma juz tylko prywatna klinike na ul. Kieleckiej 25 tel. 2941616
      Polecam
    • Gość: stefan Re: dobry neurolog w Krakowie pomozcie!!! IP: *.ahold.pl / *.kra.cdp.pl 12.01.04, 16:59
      Witam!

dr Tabak, przyjmuje chyba w szpitalu wojskowym. Naprawde godny polecenia, duza
      praktyka i doswiadczenie i spokojne, rzeczowe podejscie jak do czlowieka a nie
      tylko pacjenta.
    • Gość: mis ul.Sienkiewicza IP: 62.233.183.* 12.01.04, 19:55
      Jest tam poradnia lekarska.
      Dr Mariusz Rożnowski - swietny neurolog.
      • Gość: pati Re: ul.Sienkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 20:54
        dr Rożnowski przyjmował też swego czasu na Kazimierza Wielkiego w Osteomedzie. A lekarz zdecydowanie godny polecenia.
    • Gość: kantyn Re: dobry neurolog w Krakowie pomozcie!!! IP: 80.48.253.* 14.01.04, 00:49
      Przykro mi to stwierdzić, ale od Kliniki na Botanicznej trzeba trzymać się z
      daleka. Lublin, albo Warszawa.
      • madziulaz Re: dobry neurolog w Krakowie pomozcie!!! 15.01.04, 12:45
        dr OCHREM, pracuje w Szpitalu Żeromskiego..
        super sympatyczna babka..przejmuje sie pacjentem..
        w szpitalu jest poradnia neurologiczna...tylko trzeba do niej trafic..
        m.
        • foof Re: dobry neurolog w Krakowie pomozcie!!! 15.01.04, 15:12
          dzieki wam wszystkim mam juz jakies pojecie o tym do kogo warto sie udac,
          sprobuje teraz podzwonic po wymienionych specjalistach ...zobacze do ktorego z
          nich dostane w miare szybki termin... jeszce raz wszytskim dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka