Dodaj do ulubionych

Dobry dermatolog w Krakowie

IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.11, 10:59
Szukam naprawde dobrego dermatologa w Krakowie. Cena nie gra roli, byle by byl naprawde dobry.
Obserwuj wątek
    • Gość: xilo Re: Dobry dermatolog w Krakowie IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.11, 10:51
      Jeszcze raz zapytowuje sie. Moze ktos jednak cos wie i zna dobrego dermatologa?
    • Gość: Jarmonika Re: Dobry dermatolog w Krakowie IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.11, 22:05
      Dla mnie najlepsza jest pani dr. Iwona Węgrzynek Doniec. Polecam z całego serca. Przyjmuje na pewno w prywatnych centrach medycznych przy Rakowickiej i Lubicz!
    • nikitka32 Re: Dobry dermatolog w Krakowie 03.10.11, 13:17
      ja polecam dr Setkowicz z Scanmed Multimedis w Krakowie, pani doktor przyjmuje w gabinecie na ul. Podgórskiej, koło galerii Kazimierz.
      • roza_rozalia Re: Dobry dermatolog w Krakowie 06.10.11, 13:19
        nikitka32 napisała:

> ja polecam dr Setkowicz z Scanmed Multimedis w Krakowie, pani doktor przyjmuje
        > w gabinecie na ul. Podgórskiej, koło galerii Kazimierz.

- potwierdzam świetna jest, oprócz tego, że umie leczyć, to jeszcze bardzo sympatyczna kobieta:)
        • Gość: 100 zł Re: Dobry dermatolog w Krakowie IP: *.play-internet.pl 02.03.12, 12:06
          Setkowicz???? Do pogadania może i świetna, ale do leczenia - nie sądzę. Zamieniła mi Fucidin maść na Fucidin krem i kazała jeść dużo cytrusów. Zapłaciłam za to 100 zł.
          • Gość: kaśka Re: Dobry dermatolog w Krakowie IP: *.ists.pl 23.05.13, 16:20
            Ja polecam dr Joanne Sułowicz. Świetna kobieta i rewelacyjny dermatolog.
    • Gość: Olad Dr Anna Stępień IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.12, 21:33
      Przyjmuje też na NFZ (os. Dywizjonu 303). Doskonały specjalista, świetny diagnostyk, ma rewelacyjny sprzęt do komputerowej analizy znamion i zmian skórnych
      • Gość: pacjent Re: Dr Anna Stępień IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.13, 22:07
        Wizyta w czerwcu 2011, w ramach funduszu ul. Rozrywka 24a "pani doktor" celowo z małej litery, przyjmuje pacjentów traktująć ich jak bydło, umawia po dwie wizyty na tą samą godzinę, NFZ więcej zapłaci, arogancka, chamska, niekompetentna, nie wymroziła mi brodawki tylko uszkodziła skórę obok !!!, na zwróconą uwagę odpowiedziała ,że wie co robi. Ciekawe czy tak samo traktuje pacjentów w swoim prywatnym gabinecie? Pomógł mi INNY dermatolog (też w ramach funduszu)w innej przychodni. Ta "pani" ma tylko KASĘ przed oczami a nie Pacjentów!!!
        • Gość: aga Re: Dr Małgorzata Setkowicz IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.13, 21:03
          Ja kiedyś leczyła się u Pani dr Serkowicz na Warszawskiej ( prywatnie) wzięła mnie na oddział do Klinki na Kopernika i od tego czasu moja Łuszczyca jest "uśpiona" a przez kilkanaście lat chodziłam od lekarza do lekarza i nikt sobie z nią nie poradził. Ja z czystym sumieniem polecam panią Setkowicz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka