IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 12:23
czy do was też co chwilę przychodzą lub dzwonią przedstawiciele film
telekomunikacyjnych?
nie lubię tepsy, ale jeszcze bardziej nie cierpię, kiedy ktoś mi dzwoni do
drzwi i muszę wstać
tyle że na pytanie "Czy mają państwo w domu telefon?" nauczyłam się już
kłąmać, że nie...
Obserwuj wątek
    • luckystrike Re: wrrr 19.10.04, 12:25
      do mnie nie przychodzom, no chyba ze teraz , ale to problem ich i psa.
      a co chcom?
      • Gość: kinia Re: wrrr IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 12:26
        pieniądze chcą wyciągnąć i tyle
    • serta :) 19.10.04, 12:26
      Jest na to jedna metoda: kiedy ja leze jeszcze smacznie w lozku,to chocby
      sie palilo i walilo,dobijali do mnie z kazdej strony ! ;))),to ani nie odbieram
      telefonu,ani nie otwieram drzwi - niech sobie dzwonia :)
      ... ale dzis to mnie zdenerwowali ci z banku grrr
      • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 12:27
        a co zrobili??
        • serta :) 19.10.04, 12:30
          a burdel maja! a ja nienawidze czekac i prosic sie o swoje.
          Skonczy sie na tym,ze po raz enty w ostatnich dniach tam pojade,bo widze,ze
          przez telefon niewiele da sie zdzialac.
          • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 12:33
            a ja dalej te umowy o kartę nie podpisałam
            i tak nie mam nic na koncie...
            • serta wrrr 19.10.04, 12:38
              ech ... karta to jednak nie jest najlepszy przyjaciel kobiety ;) zwlaszcza
              gdy wybiera sie ona do jakiejs galerii handlowej ;)
              Ja swojej tez chwilowo nie mam - 2 razy bylam w banku z prosba o wydanie mi
              nowej karty,bo ta ma defekt (schodzila mi folia).Dopiero ostatnio kiedy jakas
              kobieta sie w hipermarkecie przyczepila do niej (myslalam,ze jej cos zrobie -
              skoro z karty moze sciagnac pieniadze,to jaki problem?),a ja przy okazji
              zezloscilam,doszlam do wniosku,ze dosc tego - albo mi ja wymienia,albo nie bede
              juz z nimi spokojnie rozmawiac.Powinni mi przyslac nowa za jakies 2 tygodnie ...
              A poki co,mam inny problem z nimi wrrr!
              • Gość: kinia Re: wrrr IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 12:41
                poproś, żeby ci w ramach zadośćuczynienia nową dali różową w kwiatuszki!!
                jeszcze milej się będzie z niej korzystać!
                w ogóle toe pieniązki jakoś tak ode mnie uciekają...
                • luckystrike Re: wrrr 19.10.04, 12:44
                  o widzisz ! tojest pomysł! jakbym ja miał taką różową w kwiatuszki to bym tak
                  nie wydawał tych pieniędzy!!! wstydziłbym się ją wyciągnąć z portfela :)))
                  • Gość: kinia Re: wrrr IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 12:45
                    no właśnie, mógłbyś mi ją wtedy pożyczyć, bo ja bym się nie wstydziła!!!
                  • serta :) 19.10.04, 12:45
                    i portfel Babrbie gratis ;)))
                    • serta Barbie mialo byc ... 19.10.04, 12:47
                      • Gość: kinia Re: Barbie mialo byc ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 12:50
                        och nie, to byłoby już zbytnie szczęście. wystarczyłby Diddle!
                        • serta :))) 19.10.04, 12:51
                          eee tam,przesadzasz ;) - jak komplet to komplet!
                          widzialam nawet na allegro ostatnio takie lateksowe rozowe kozaki - co
                          myslisz? zaszalejemy? ;)
                          • Gość: kinia Re: :))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 12:54
                            pod jednym warunkiem - że mają wielką szpilę i podkręcony szpic!
                            • serta :))) 19.10.04, 12:55
                              hmmm ... poczekaj chwile,znajde je,to Ci pokaze ;)
                              • Gość: kinia Re: :))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 12:58
                                podsyłaj szybko, może jeszcze zdążę się zapisać!
                                • Gość: kinia Re: :))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 13:04
                                  te są czarne, ale też niezwykle gustowne:
                                  www.allegro.pl/show_item.php?item=32932880
                        • luckystrike Re: Barbie mialo byc ... 19.10.04, 12:55
                          a swojom drogą to mały jest wybór kart, jesli chodzi o graficzną stronę.
                          ja to bym chciał takom kartę z....
                          achhh
                          • serta hihi 19.10.04, 12:56
                            ja tez bym chciala ... tylko ciekawe czy by mi pozowac ktos chcial :>
                          • Gość: kinia Re: Barbie mialo byc ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 12:57
                            z nowym BMW z alufelgami??
                            • luckystrike Re: Barbie mialo byc ... 19.10.04, 13:00
                              eee tam Bmw
                              z....
                              achhhh
                              • Gość: kinia Re: Barbie mialo byc ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 13:02
                                wiem wiem, droczę się
                              • serta :) 19.10.04, 13:04
                                jedne sa takie:
                                www.allegro.pl/show_item.php?item=33062690
                                a drugie takie:
                                www.allegro.pl/show_item.php?item=33221513
                                a trzecie np.takie: ;)))
                                www.allegro.pl/show_item.php?item=33356288
                                ale niestety nie ma tych,ktore chcialam Wam pokazac.Moze juz ktos kupil? :(((

a bmw powiadasz? ... aaa ... to ja bym jednak wolala miec w tym portfelu
                                Barbie kluczyki do tego bmw :)
                                • luckystrike Re: :) 19.10.04, 13:09
                                  głosuje na nr2
                                  • serta hihi 19.10.04, 13:12
                                    dobra,to ja biore rozowe - bede mi pasowac do bmw ;)
                                    zreszta mysle,ze mozemy sie wlasciwie wymieniac nimi ;)
                                    • Gość: kinia Re: hihi IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 13:14
                                      zamarłam z wrażenia!
                                      czyli dla mnie został nr 1?
                                      super!
                                      • serta to ja mam juz plan! ... ;))) 19.10.04, 13:16
                                        stykniemy sie we trojke,wsiadziemy do naszego bmw (rzecz jasna to
                                        kabriolet,dla odmiany blekitny) i pojedziemy podbijac swiat ;)
                                        • Gość: kinia Re: to ja mam juz plan! ... ;))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 13:17
                                          to już było (tyle że kabriolet był chyba różówy) w filmie Priscilla, królowa
                                          pustyni...
                                        • luckystrike zaraz, zaraz... 19.10.04, 13:19
                                          napisałem że głosuje, a nie żebym to założył!!!
                                          poza tym nie mam srebrnej miniówy!
                                          :)))
                                          • Gość: kinia Re: zaraz, zaraz... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 13:20
                                            don't worry, pożyczę ci moją!!
                                          • serta hihihi ... 19.10.04, 13:20
                                            poczekaj,i srebrna miniowa sie na pewno na allegro znajdzie,a jak nie to fruuu
                                            do ciucholandu i tez pewnie kupisz ;)
                                            ech ... ale dzis glupoty gadam :)))
                                            • serta kinia ... 19.10.04, 13:22
                                              ... a w sumie,to moze uda nam sie go namowic,jak sadzisz? Na pewno by wzbudzal
                                              pozadanie w tych srebrnych ciuszkach ;)
                                              • serta luck ... 19.10.04, 13:23
                                                ... a moze taka? www.allegro.pl/show_item.php?item=33020718
                                                • Gość: kinia Re: luck ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 13:28
                                                  łaaaaaaaaaaał
                                                  nie będę chyba spała w nocy przez te przeraźliwe widoki!!
                                                • luckystrike Re: luck ... 19.10.04, 13:31
                                                  ale wolałbym srebrną? bo czy taka czerwona to pasuje?
                                                  • Gość: kinia Re: luck ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 13:33
                                                    do łożysz srebrne dodatki -= torebke, apaszkę i może broszę w kształcie kwiata
                                                    i będzie super szykownie
                                              • Gość: kinia Re: kinia ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 13:27
                                                to co lucky?
                                                obiecuję, że nie każemy ci golić nóg!
                                                • serta :) 19.10.04, 13:27
                                                  hahahahahahahahaha :)))
                                                  • serta :) 19.10.04, 13:30
                                                    jest jeszcze do wyboru taka Luck:
                                                    www.allegro.pl/show_item.php?item=32967167
                                                    a swoja droga,taka mi sie naprawde bardzo podoba - idealna,takie bardzo
                                                    lubie ...
                                                    www.allegro.pl/show_item.php?item=33253965
                                                  • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 13:30
                                                    coż mi sie widzi, że lucky zamiast miniówy wolałby to co w nią jest ubrane..
                                                  • luckystrike Re: :) 19.10.04, 13:38
                                                    no to fakt ,ale o tym ciiii...
                                                    natomiast znalazłem dwie inne propozycje:
                                                    www.allegro.pl/show_item.php?item=33014840lub
                                                    www.allegro.pl/show_item.php?item=32739564
    • Gość: greta A mnie lubi MPK.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 13:31
      :))hehehe...
      • Gość: kinia Re: A mnie lubi MPK.. IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 13:32
        pewnie greciu nie miałaś biletu, usmiechnęłaś się do kanara i cię puścił wolno??
        • serta eee tam ... 19.10.04, 13:34
          ... grecia pewnie juz dawno odkryla,ze takie ciuszki robia wrazenie ;) to
          tylko my takie zacofane ... :(
          • Gość: greta eee tam ...;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 13:39
            kupilam bilet , w czasie promocji- i przyslali mi pisemko, ze wzielam udzial w
            losowaniu- i wygralam drobny upominek-hehehe:p
          • serta :) 19.10.04, 13:40
            dobra Luck,wybieraj:
            www.allegro.pl/show_item.php?item=33178657
            www.allegro.pl/show_item.php?item=33195532
            www.allegro.pl/show_item.php?item=33226326 + gratis rozowa siateczka
            www.allegro.pl/show_item.php?item=33310516
            • luckystrike Re: :) 19.10.04, 13:45
              już myślałem że 2 (kolor no i odpada golenie) ale róż 3 mnie powalił:)
              • serta :))) 19.10.04, 13:47
                wiesz,wloski mozesz sobie zawsze ulozyc na zelu ;)))
                • luckystrike Re: :))) 19.10.04, 13:50
                  w jodełkę?
                  • serta :))) 19.10.04, 13:51
                    moze byc i w jodelke ;) mowie Ci - mialbys branie ;)
                    • luckystrike Re: :))) 19.10.04, 13:53
                      tylko chyba nie takie jak bym chciał.
                      • serta :) 19.10.04, 13:54
                        eee tam,nie wiesz co tracisz ;)
                        • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 13:56
                          mi się ta wizja bardzo podoba, wręcz mnie pociąga!
                          • serta :))) 19.10.04, 13:57
                            no wlasie! tlumacze to Luckowi,ze nie odpedzilby sie od wielbicielek,a on nie
                            wierzy ... ech ... ci mezczyzni,to nigdy nie wierza na slowo - zawsze tylko
                            dowodow chca ;) musimy go Kinia jakos przekonac ;)
                            • luckystrike Re: :))) 19.10.04, 14:01
                              no, no...
                              • Gość: kinia Re: :))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 14:04
                                a ja myślę seruniu, że on już jest dawno przekonany, tylko jest próżny i chce,
                                żebyśmy go komplementowały.
                                • serta :) 19.10.04, 14:06
                                  calkiem mozliwe ... mezczyzni tak lubia,zeby ich prosic i slodzic i prosic i
                                  slodzic ... a pewnie jakby przyszlo co do czego to zaraz by wskoczyl we
                                  wdzianko i pedzil z nami ;) to jak Luck,bo my z Kinia jedziemy pozniej na
                                  lateks-party ... ;)))
                                  • luckystrike Re: :) 19.10.04, 14:09
                                    wolałbym pozostać przy spodniach, chodź oczywiście lateks obcisły jak
                                    najbardziej wchodzi w grę . przy tych miniówach to boje się przeciągów. nie
                                    chciałbym sie przemrozić tu i tam :)
                                    • serta oj Luck ... 19.10.04, 14:10
                                      ... nie wymiguj sie.Na pewno mozna gdzies kupic jakies ocieplacze ... ;)
                                  • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 14:10
                                    lucky, naprawdę zuperseksi wyglądasz w tej różowej mini i kozaczkach na szpilce.
                                    a fryzura w jodełkę tylko podkreśla delikatny zarys twojej szczęki!
                                    • serta ale ta jodełka to na nóżkach ! 19.10.04, 14:11
                                      • Gość: kinia Re: ale ta jodełka to na nóżkach ! IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 14:13
                                        aha nie doczytałam
                                        ale to i tak nic nie zmienia!
                                        • luckystrike Re: ale ta jodełka to na nóżkach ! 19.10.04, 14:15
                                          moze być jodełka na klacie :)
                                          • luckystrike Re: ale ta jodełka to na nóżkach ! 19.10.04, 14:16
                                            znaczy się na dekolcie
                                            • Gość: kinia Re: ale ta jodełka to na nóżkach ! IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 14:19
                                              rozkręcasz się - widać, że masz duże wyczucie stylu!!
                                            • luckystrike ok, mam coś dla wszystkich 19.10.04, 14:19
                                              www.allegro.pl/show_item.php?item=32846476
                                              • Gość: kinia Re: ok, mam coś dla wszystkich IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 14:22
                                                fantastic!
                                                a ja widziałam w Galerii Centrum pończochy w sprayu!
                                          • serta :))) 19.10.04, 14:22
                                            nooo,to musimy Ci w takim razie poszukac na allegro jeszcze jakas
                                            bluzeczke,zeby mozna bylo wloski na klacie tez podziwiac.
                                            Moze cos takiego?
                                            www.allegro.pl/show_item.php?item=33241814
                                            www.allegro.pl/show_item.php?item=33271208
                                            www.allegro.pl/show_item.php?item=33118581 (Luck!to musisz miec!
                                            chciales spodnie to masz!)
                                            www.allegro.pl/show_item.php?item=33139039
                                            • Gość: kinia Re: :))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 14:25
                                              a ten ostatni to z Koniakowa??
                                            • luckystrike Re: :))) 19.10.04, 14:27
                                              o to, to
                                              ale może wszyscy ubierzemy takie spodnie?
                                              • serta ... 19.10.04, 14:28
                                                ok ... jestem za :)
            • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 13:49
              ło boże prawie obiad przypaliłam, bo tak się zapatrzyłam na te cuda!!
              • serta :))) 19.10.04, 13:49
                chcesz grecia dolaczyc do nas? ;)
                • Gość: kinia Re: :))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 13:51
                  tylko nie waż się podbierać mojej lambadówy!!
                  • serta hmmm ... 19.10.04, 13:52
                    kurcze,tez mialam na nia smaka ...
                    • Gość: kinia Re: hmmm ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 13:56
                      niestety, byłam pierwsza i za żadne skarby świata z niej nie zrezygnuję!
                      • Gość: greta nio... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 14:05
                        chce, tylko niewiem o co biega...
                        • serta hihihi 19.10.04, 14:08
                          ano biega o to,ze wyszukalysmy sobie z Kinia fantastyczne ciuszki na allegro -
                          typu rozowa-leteksowa-Barbie ;) ... tylko cos Luck sie opiera,ale sadze,ze
                          lada chwila da sie przekonac ... no i mamy zamiar pokazac ludziom,ze nie ma sie
                          co wstydzic swoich upodoban ;)))
                        • Gość: kinia Re: nio... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 14:08
                          no to przeczytaj szybko cały wątek
                          chodzi o to żeby było miło i lateksowo!!
                          hahahahaha ale to zabrzmiało!!
                          • Gość: greta caly to za duzo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 14:12
                            ale brzmi ciekawie...:))hmmm....
                            w lateksie chyba mi nie do twarzy...
                            • Gość: kinia Re: caly to za duzo... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 14:14
                              greciu studentką jesteś musisz dużo czytać!!
                              • serta poza tym ... 19.10.04, 14:17
                                studentki powinny sie odrozniac - niech zyje lateks!
                                • Gość: kinia muszę lecieć IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 14:26
                                  kombinujcie dalej, a ja lecę do roboty. Wieczorem sprawdzę, co ustaliliście na
                                  temat naszego nowego image'u.
                                  • serta szkoda ... 19.10.04, 14:28
                                    ... ale w takim razie czekamy na powrot !
                                    • Gość: kinia Re: szkoda ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 14:31
                                      obiecuję, że wrócę w pięknej krasie i cała w lateksie!!
                                      • Gość: greta jest tu ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 14:47
                                        bo nie wiem co z tym lateksem...
    • Gość: greta Kazdy ubral swoje lateksowe wdzianko i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 16:01
      poszedl sobie stad...
      trudno, zjem sobie pierniczki...
      • serta !!! 19.10.04, 16:04
        o nie,nie! Sama pierniczkow jesc nie bedziesz! Zaraz sie poczestuje ;)
        Ja wlasnie sie stroje przed lustrem w moje lateksy ;) musze wkoncu
        pozalatwiac moje sprawy w banku,wiec powinnam wygladac przekonywujaco ;)
        • Gość: greta to sie czestuj, bo banki tylko do 17/18... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 16:11
          czynne...hmmm ja sie juz po przegladalm w lustrze...piknie wygladam- ale trzeba
          jeszce jakis odpowiedzni makijaz zrobic..
          no bo jak inaczej..
          • serta ech ... 19.10.04, 16:16
            ... no wiem,ze mi za duzo czasu nie zostalo,ale czekam az samochod wroci ... i
            nastapi wymiana :)
            makijaz powiadasz ... kurcze,moze bysmy odwiedzily jakas babcie - starsze
            panie zawsze maja duzo (przepraszam za okreslenie) oczojebnych cieni do
            powiek ;)
            • Gość: greta Byla kiedys... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 16:19
              taka jedna Pani-wróżka na rynku...miala duzo cieni...
              hmmma to nie problem moze jakis pomarancz jaskrawy lub roz...a Lucky, tez
              bedzie sie malowal? bo nie ma go...
              Dobre pierniczki?
              • serta :) 19.10.04, 16:21
                Lucky moze nie miec wprawy,wiec sadze,ze bedzie musial usiasc grzecznie na
                stolku i poddac sie naszym fantazjom ;) Mysle,ze makijaz zrobimy mu taki jak
                trzeba ;)
                pierniczki mniam,mniam - w ramach rewanzu tez przywioze potem z miasta cos
                dobrego.A czipsow dawno nie jadlysmy ... :)
                • Gość: greta oj , a czy wogole jadłysmy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 16:28
                  tylko niech beda paprykowe...tak bedzie wygladal jak trza..:)
                  ciekawe jaki ma kolor oczu- trzeba sie go zapytac..
                  • serta :) 19.10.04, 16:30
                    moze piwny? stawiam na piwny! ;)

dobra,kupie paprykowe.
                    • serta ... 19.10.04, 16:31
                      autko wrocilo - to zmykam na chwile
                      • Gość: greta hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 16:34
                        mnie sie wydaje , ze ma albo niebieskie, lub brazowe...
                        to zmykaj i pozalatwiaj wszystko..:)
                        • serta wrrr ! 19.10.04, 17:49
                          qrwa! co za debile normalnie!
                          • Gość: kinia co się stało, sertuś?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 17:54
                            kto????
                            (mam inne IP bom w pracy)
                            • serta qrwa! kretyni! 19.10.04, 17:58
                              to po to zapierdalalam po raz enty do banku teraz,zeby znowu bylo spieprzone
                              wszystko?! I dzwonie przed chwila z awantura,bo juz nie wytrzymalam,a gosc do
                              mnie "a moglaby pani jeszcze raz przyjechac do nas,to wyjasnimy sprawe" (a
                              placowka do 18 czynna).Wiec zrypalam go jeszcze bardziej,ze chyba sobie kpi,ze
                              bede jak glupia jezdzic tam i z powrotem,bo oni maja burdel i wprowadzaja
                              klientow w blad.Teraz to niech oni do mnie jada ... i tak tez podobno ma sie
                              stac.Obiecano mi,ze jakis pan jutro z rana do mnie do domu przyjedzie i mi
                              przywiezie dokumenty ... ciekawe czy slowa ktokolwiek dotrzyma.
                              • Gość: kinia Re: qrwa! kretyni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 18:01
                                dowal pacanom niech wiedzą, że z członkiniami naszej lateksowej bandy nie ma
                                żartów!!
                                • serta wrrr 19.10.04, 18:03
                                  aaa ... juz im powiedzialam co mialam powiedziec na ich i banku temat.
                                  Poczekam do jutra ... a niech sie ten gosc nie zjawi ... nie recze za siebie.
                                  Nawet nie wiesz jaka jestem zla teraz ... okropnie.Zwlaszcza,ze potrzebuje to
                                  miec na juz!
                                  • Gość: kinia Re: wrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 18:06
                                    domyślam się, co czujesz - nie cierpię, kiedy jeżdzę po całym mieście usiłując
                                    coś załatwićm a trafiam na olewactwo i bezczelność.
                                    • serta wrrr wrrr ! 19.10.04, 18:10
                                      a teraz zezloscilam sie jeszcze bardziej,bo odebralam maila,ze mi gosc przelal
                                      pieniadze na konto za towar ... i ciekawe jak ja mam to sprawdzic?! wrrr ...
                                      • Gość: kinia Re: wrrr wrrr ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 18:11
                                        a msz komu przywalić, żeby się poczuć lepiej?? to działa!!
                                        • serta ... 19.10.04, 18:14
                                          no wlasnie nie bardzo.Ewentualnie przejde sie na spacer do sklepu po cos
                                          slodkiego - to tez dziala ;)
                                      • gretaa Serta... 19.10.04, 18:13
                                        prosze tak brzydko nie mowic, zalatwilas cienie? ubierz lateks od razu humor
                                        sie poprawi..p

pewnie zapomnialas o chipsach...
                                        ja juz ide..glowa mnie rozbolala...
                                        a wy balujcie w lateksach...hehehe-do zobaczenia jutro
                                        • serta ech ... sorki 19.10.04, 18:16
                                          sorki sorki sorki,ale wkurzylam sie strasznie ... i nie ukrywam,ze klne od
                                          czasu do czasu jak juz mnie ktos z rownowagi wyprowadzi.Ale to chyba normalne -
                                          wulgaryzmy sa moim zdaniem po to,zeby wyrazac przez nie
                                          zdenerwowanie,wscieklosc ... do niczego innego ich nie uzywam.I osobiscie
                                          zawsze mnie razi,kiedy ktos wtraca przykladowo "k..." w co drugie slowo :/
                                          ech ... wybacz raz jeszcze.
                                        • Gość: kinia Re: Serta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 18:17
                                          jedzenie pysznych kalorycznych produktów miało być druga opocją - widzę, że
                                          znacie ten stan
                                          będzie dobrze!!
                                          Serta, czyżby PMS??
                                          • serta hahahaha :))) 19.10.04, 18:20
                                            nie,nie,ja czegos takiego jak PMS nie posiadam :))) widocznie jestem kobieta
                                            z innej planety,bo nigdy w zyciu objawow ani zewnetrzych,ani wewnetrznych nie
                                            zauwazylam! :) I chyba dobrze.
                                            • Gość: kinia Re: hahahaha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 18:22
                                              e to ty jakaś ufoludka jesteś!!
                                              psm rulez, można się wtedy wyżyć na wszystkim i wszystkich i być
                                              usprawiedliwiona!!
                                              • serta :) 19.10.04, 18:23
                                                a bo ja wogole inna jestem ... nawet sie lalkami nie bawilam jako dziecko ...
                                                tylko autka,klocki,zolnierzyki i te sprawy ;)
                                                • Gość: kinia Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 18:26
                                                  no to w sam raz będziesz pasować do luckiego noszącego rózową miniówę
                                                  to też nie jest do końca konwencjonalne...
                                                  • serta ooo znowu sie wkurzylam ... 19.10.04, 18:28
                                                    ... i jeszcze sie cos chrzani interia ... Kinia,korzystasz moze z poczty na
                                                    interii? Bo mi cos ja wlasnie szlag trafia za kazdym razem jak usiluje wyslac
                                                    maila (ktorego tez powinnam wyslac wlasnie teraz!!!)
                                                  • Gość: kinia Re: ooo znowu sie wkurzylam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 18:29
                                                    nie, mam na wp
                                                  • Gość: kinia Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 18:28
                                                    muszę wracaćdo roboty
                                                    wracam po 21
                                                    papa zjedz coś słodkiego albo kopnij przypadkowego przechodnia z zadek
                                                    będzie dobrze
                                                  • serta :))) 19.10.04, 18:31
                                                    ok.To czekam na Ciebie po 21 ... moze ochlone za ten czas ;)
                                                  • Gość: kinia Re: :))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 21:21
                                                    no i jak się czujesz, Sertulko??
                                                  • serta ... 19.10.04, 21:36
                                                    a tak sobie.Nic slodkiego wkoncu nie zjadlam - to raz.A dwa - przez tego
                                                    goscia,ktory ma podobno jutro przyjsc nie bede sie mogla wyspac,bo sie
                                                    zapowiedzial na 9,a jak znam zycie,to punktualnie o 9 go nie bedzie - a ja
                                                    strasznie nie lubie ludzi,ktorzy sa niepunktualni,zwlaszcza,jesli specjalnie
                                                    akurat na kogos czekam i nic poza tym nie robie.No ale mam nadzieje,ze tak czy
                                                    owak do mnie dotrze i wiecej problemow z tym tematem nie bede juz miec.A poza
                                                    tym ... coz ... moze jakies lateksowe zakupy nam poprawia humor? ;)
                                                  • Gość: greta no ja nie jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:38
                                                    Serta, ale czuje sie tak sobie...
                                                    chyba kopsne sie do luzka!!
                                                    oo..kopniecie w zadek- dobry pomysl, a moze jeszce zabranie bachora pod ramie i
                                                    odstawienie w inne miejsce...hehehe...
                                                    kiedys tez sobie myslalam zeby kogos kopnac, lub popchnac jak sie pochyla- i
                                                    wcale nie bylam zla..;p...
                                                  • serta :) 19.10.04, 21:41
                                                    eee,to ja przemocy fizycznej nie stosuje ;) juz predzej psychiczna :)))
                                                  • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 21:45
                                                    ja ze względu na niewielkie gabaryty jestem lepsza w psychicznej, ale mam swoje
                                                    damskie sposoby na złośliwą przemoc fizyczną - kiedyś wam opowiem
                                                  • Gość: greta ja wogole jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:48
                                                    okropna...hmmm...no coz, to nie moja wina ;p
                                                  • Gość: kinia Re: ja wogole jestem... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 21:51
                                                    jestem identycznym przypadkeim, ale wiadomo przecież, że to kwestia genów
                                                  • serta :) 19.10.04, 21:52
                                                    chociaz kto wie ... moze ktoregos dnia stwierdze,ze nalezaloby komus dac w
                                                    leb? ;) Tylko nie wiem czy sama przy okazji bym sobie nie porobila siniakow,nie
                                                    wspomne juz o innych kontuzjach ;) bo ja mam szczescie do takich rzeczy
                                                    niestety.
                                                  • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 21:56
                                                    ja to samo - zawsze sobię coś rozwalę, siniaka nabiję, albo guza, potknę się na
                                                    środku ulicy albo pochlapię świeżo wyprany jasny płaszczyk...
                                                    taka ze mnie damulka!!
                                                  • serta ohoho ! jakbym ... 19.10.04, 22:01
                                                    ... o sobie czytala :))) zwlaszcza wtedy kiedy najbardziej sie staram,zeby na
                                                    siebie lub na cos uwazac :)
                                                  • Gość: kinia Re: ohoho ! jakbym ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 22:04
                                                    wtedy jest najtragiczniej - wszystko tłukę, popucham ludzi, tragedia w każdej
                                                    dziedzinie!
                                                  • serta :) 19.10.04, 22:06
                                                    Ja wczoraj wpadlam w tesco na pana z wozkiem z dzieckiem :) i zamiast
                                                    przeprosic,to sie zaczelam glupio smiac,a on ... a on mnie przepraszac :) dziwne
                                                  • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 22:09
                                                    najlepsze jest, że u mnie zawsze tak jest - wystarczy, że na kogoś spojrzę, a
                                                    on mnie już przeprasza...
                                                    no ale trudno się nie bać kobiety w różowym, lateksowym kostiumie i z pejczem...
                                                  • serta :))) 19.10.04, 22:13
                                                    Jednym slowem oniesmielamy mezczyzn.Zreszta ... zauwaz sama jak to srogo
                                                    brzmi - Towarzystwo Milosnikow Lateksu (TML) ...
                                                  • Gość: greta ja kiedys... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:12
                                                    chcialam dac plaszczaka pewnemu kolesiowi- i rozcielam sobie palec -rozwalajac
                                                    przy tym kieliszek...
                                                  • Gość: kinia Re: ja kiedys... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 22:13
                                                    a czym sobie na to zasłużył?
                                                  • serta ooo ... 19.10.04, 22:14
                                                    ... to ja bym takich przykladow mogla podawac tysiace! ;) ale lepiej nie,bo
                                                    mnie zaraz ktos zaatakuje,ze niezdara ze mnie ;) i jeszcze mnie wyrzuca z TML
                                                  • Gość: kinia Re: ooo ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 22:19
                                                    a co to tml??
                                                  • serta wrrr ... 19.10.04, 22:21
                                                    ... Kinia! przeciez tlumaczylam pare linijek wyzej:
                                                    Towarzystwo Milosniczek Lateksu - TML !!! jak mozesz ... wstydzilabys sie! ;)
                                                  • Gość: kinia Re: wrrr ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 22:26
                                                    o raju jak mi wstyd
                                                    za karę nie przykuję się dzisiaj do łóżka moimi kajdankami z futerkiem!
                                                  • serta wrrr ... 19.10.04, 22:28
                                                    no wlasnie - WSTYD WSTYD i jeszcze raz WSTYD! Odpokutujesz to mam nadzieje na
                                                    zebraniu naszych czlonkow TML.Na najblizszym zgromadzeniu bedziemy omawiac
                                                    problem "dlaczego kocham lateks" ... przygotuj sie starannie!
                                                  • Gość: greta chyba... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:27
                                                    zrobie sobie naszywkwe i przypne-do kurtki- tak by wszyscy widzieli-a nie
                                                    wiedzieli...:))hehe...tylko ktory lateks sobie naloze...hmmm...moze oczojebny
                                                    (:p)pomarancz...
                                                    to byl , kumpel ,ktory straszliwie mnie wkurzyl..
                                                  • serta Kinia & Greta ! 19.10.04, 22:29
                                                    na najblizszym zgromadzeniu zapewne otrzymacie lateksowe plakietki informujace
                                                    o przynaleznosci do klubu,wiec bez obaw dziewczeta!
                                                  • Gość: greta papapa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:33
                                                    moje lateksowe...wspoldzialaczki...na rzecz leateksu(?)
                                                    i de lulu....sniac na jawie o lateksowym....samochodzie...to jest cos!!
                                                  • Gość: kinia Re: chyba... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 22:32
                                                    mam nadzieję, że lucky też sobie przyszyje - nie ma go, więc musimy niestety
                                                    dokonywać ustaleń w jego nieobecności!
                                                  • Gość: greta tak i jeszce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:34
                                                    dobrac kolor cieni...niezapomnijcie i o tych detalach..:)))))))))
                                                  • serta hihihi :> 19.10.04, 22:34
                                                    trudno,nie od dzis wiadomo,ze nieobecni traca :> Oczywiscie,ze Lucky tez
                                                    bedzie nosil dumnie przyszyta na piersi odznake TML! a jak! Moze jeszcze Ql'a
                                                    da sie wkrecic jak tu sie pojawi ktoregos dnia? jak sadzisz? a potem
                                                    zorganizujemy konkurs mister-lateks 2004/2005 i zarobimy na nich kase! ;)
                                                    niezly plan,nie? ;)
                                                  • Gość: kinia Re: hihihi :> IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 22:38
                                                    a frusti? też by się nadawał!
                                                  • serta hmmm ... 19.10.04, 22:40
                                                    myslisz? moze pozazdrosci chlopakom i sam przyjdzie blagac o mozliwosc bycia
                                                    czlonkiem klubu ;)
                                                  • Gość: kinia Re: hmmm ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 22:41
                                                    tyle że wtedy wszyscy inni frustraci za nim polecą
                                                    i może nam zabraknąć kostiumów!
                                                  • serta :))) 19.10.04, 22:44
                                                    Nic sie nie martw! im wiecej bedziemy mialy kandydatow,tym wiecej zarobimy na
                                                    tym interesie - przyjdzie na pokaz pelno podnieconych kobietek,ktore oddadza
                                                    nawet ostatni grosz po to,by zobaczyc naszych lateksowych mezczyzn w akcji! ;)
                                                  • Gość: kinia Re: :))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 22:46
                                                    ty to masz łeb do interesó - ja bym nigdy na to nie wpadła!
                                                    no to jutro zaczynamy castingi
                                                  • serta :))) 19.10.04, 22:48
                                                    Pewnie.Przeciez musimy sobie za cos kupic naszego blekitnego kabrioleta bmw ;)
                                                    OK.Jutro obejrzymy na poczatek Luckiego i Ql'a w calej okazalosci,ewentualnie
                                                    mozemy jeszcze gdzies w przerwie obiadowej przyjrzec sie doglebnie ;) Fruskowi.
                                                  • Gość: kinia Re: :))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 22:51
                                                    a naszą solistką, występującą jedynie w odblaskowo pomarańczowych piórach
                                                    będzie jedyna i niepowtarzalna.. SABBINA!!!!
                                                  • serta Kinia ... 19.10.04, 22:54
                                                    ... (myslisz,ze oni nam jutro lbow nie ukreca za to?) ...

OK.Moze byc SABBINA! :) Wiesz co ja jeszcze mysle? ze Frus na pewno w to
                                                    wejdzie jak tylko sie dowie,ze dzieki temu bedzie mial 18-stek na zawolanie ile
                                                    tylko bedzie chcial ;)
                                                  • Gość: kinia Re: Kinia ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 22:55
                                                    no to poczekajmy do jutra
                                                    ja już muszę kończyć na dzisiaj
                                                    jeszczec chwilę popracuję a jutropobudka o 7!!
    • amatuszek1 Re: wrrr 19.10.04, 22:58
      Też przychodza ,a nawet teraz juz przyszedł jakiś lewy kominiarz z kalendarzami
      na 2005 r. oczywiscieza opłatą .Uważajcie na nich i nie wpuszczajcie do
      mieszkania .
      • Gość: kinia Re: wrrr IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 23:01
        do mieszkania ichnie wpuszczam, ale kalendarze zawsze kupuję, jeżeli kominiarze
        są w mundurach. tegoroczni byli całkiem,całkiem...
      • serta buehehehe ... 19.10.04, 23:02
        Przez moment czytajac Twoja wypowiedz amatuszku nie moglam sie zorientowac o
        co Ci chodzi ... my tu o lateksie,a Ty ... ni z gruchy ni z pietruchy o jakims
        pseudo-kominiarzu ;) ale fakt ... watek poczatkowo mial byc zupelnie na inny
        temat :))) hihi ... a moze chcesz dolaczyc do TML?

Kinia,ja tez bede sie do spanka lada chwila zbierac ... ale jutro tu wracamy i
        kontynuujemy - pamietaj,ze musimy casting przeprowadzic! im szybciej tym
        lepiej,jeszcze nam ktos kupi naszego kabrioleta wczesniej i co bedzie? ;)
        • Gość: kinia Re: buehehehe ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 23:04
          będę po 11 - wcześniej pracuję
          • serta oki doki ... 19.10.04, 23:06
            ... ja wczesniej teoretycznie powinnam spac ;) papatki - spij lateksowo
            • serta wrrr ... 20.10.04, 09:10
              zaczynam sie zloscic.Juz 10 po 9,a pana z banku nie ma ... wrrr ...
              • serta QRWA !!! 20.10.04, 11:03
                ZABIJE ICH WSZYSTKICH W TYM BANKU !!!
                • Gość: kinia Re: QRWA !!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 12:12
                  będę za chwilke więc napisz co z panem. przyszedł?
                  • serta kinia ... 20.10.04, 12:13
                    ... ja tu przed wieczorem jeszcze napisze "artykul reklamowy" dla banku BPH to
                    sie dowiesz wszytskiego ...
                    • Gość: kinia Re: kinia ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 12:20
                      czyli mam z tego wnioskować, że zerwałaś się z łóżka o 9, a wstrętny pan nie
                      przyszedł?????
                      • serta ... 20.10.04, 12:25
                        ... czyli masz wnioskowac z tego,ze niebawem sie wybiore na al.pokoju do
                        glownej placowki i inaczej bedziemy rozmawiac ...
                      • columbia Re: kinia ... 20.10.04, 12:26
                        ...tak czasem jest z panami...może przestraszył sie lateksowego mini i maski
                        batgirl....
                        • Gość: kinia Re: kinia ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 12:47
                          no ale zrozum colu my tyle z sertą pracowałyśmy nad nowym image że nie możemy
                          ot tak z niego zrezygnować!
                          • serta kinia ... 20.10.04, 12:51
                            ... chociaz mi powiedz na pocieszenie czy juz znalazlas jakis kandydatow do
                            lateks-show?
                            • Gość: kinia Re: kinia ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 12:53
                              no widzę że frusti się dał przekonać! cola też by się nadawała, już ładne parę
                              dnio temu pisała o lateksowych ciuszkach na nudnym wątku!!
                              • columbia Re: kinia ... 20.10.04, 12:54
                                mam buty odpowiednie...a fuerko z lisa...moze być?
                                • columbia Re: kinia ... 20.10.04, 12:55
                                  musze dodać, że w tych butach mam 180cm wzrostu i pięknie się prezentuję !
                          • columbia Re: kinia ... 20.10.04, 12:53
                            wiem, wiem....przegladałam w pracy cały watek podczas nudnego szpiegostwa
                            przemysłowego i kradzieży danych....
                            bardzo podobały mi sie zestawy butów i spódniczek...a juz lateks w płynie
                            całkiem mnie rozbroił! : )))

wyobrazenie burego terrorysty w różowym lateksowym kombinezonie jest warte
                            wiele....
                            • serta kinia ... 20.10.04, 12:54
                              ja bym chetnie sterroryzowala teraz bank ...
                              • Gość: kinia Re: kinia ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 12:56
                                w terroryzowaniu mistrzem jest Drewniany - będzie po 15 to cię wiele nauczy!
                                • serta ... 20.10.04, 13:04
                                  calkiem mozliwe,ze o 15 bedzie juz po wszystkim ... moze wysadze ten bank w
                                  powietrze?
                            • Gość: kinia Re: kinia ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 12:55
                              buremu jak wiesz znacznie lepiej jest w czerwonym!
                              nie mogę wejść na nude of course
                              widzialas ze po----ny adm FW skasował wątek Górki o fortach??
                              • columbia Re: kinia ... 20.10.04, 12:56
                                ale wątek o kotku trzyma się dzielnie...WITAMY W ŚWIECIE STOŁECZNEGO ABSURDU!!
                                • Gość: kinia serta IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 13:00
                                  wtajemniczę cię - mają tam admina tumana któru usuwa wątki dotyczące innych
                                  miast, nie mówiąc o tych które go krytykują
                                  a zostawił wątek którego autor przyjął nick pojeb-
                              • columbia Re: kinia ... 20.10.04, 12:58
                                a może lateks w kolorze fuksji? ; )))
                                • Gość: kinia Re: kinia ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 13:05
                                  bardziej jednak pasuje mi tu barbie-pink!!
                                  • columbia Re: kinia ... 20.10.04, 13:11
                                    ...nie moge się zdecydować...zostane przy klasycznej czerni.....futerko mi do
                                    niej pasuje - srebrny lis....
    • frustrat umieram:(( 20.10.04, 12:59
      smarkam, kaszle, gardło boli, 39,5, leże w chałpie, kończe się:(to pewnie
      ostatni post na forum, żegnajcie!!:(
      • Gość: kinia Re: umieram:(( IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 13:01
        tylko koniecznie daj nam znać gdzie i kiedy pogrzeb!!
        muszę szybko uszyć sobie czarną lateksową suknię, kapelusz i woal..
        • frustrat btjkjffxbklollb 20.10.04, 13:03
          wratjgdskpj
          • columbia Kiniu... 20.10.04, 13:05
            ...nie mamy wprawdzie 18 lat, ale możemy wpaść do Frustiego i ogrzać go
            własnymi ciałkami?
            Frusti, co Ty na to?
            • frustrat Re: Kiniu... 20.10.04, 13:06
              tego mi trza:)
            • serta :))) 20.10.04, 13:08
              myslisz,ze to dobry pomysl? ale kurcze,musialybysmy zdjac nasze lateksowe
              ciuszki :(
              • columbia Re: :))) 20.10.04, 13:10
                lateks dobrze przewodzi ciepło.....
      • columbia Re: umieram:(( 20.10.04, 13:03
        ...klasyczna męska histeria.....
        • frustrat no:) 20.10.04, 13:05
          ale jak Ciebie boli głowa to... co? z odległości 7,5 m /trzeba uważać/:)można
          stracić życie:)
          • Gość: kinia Re: no:) IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 13:08
            no wiesz my z cola mamy pms a wtedy to w ogóle trza uważać
            czy skks też jest chory?
            • skks Re: no:) 20.10.04, 13:09
              niestety:( też.
              • columbia Re: no:) 20.10.04, 13:13
                oj, moje Ty biedactwo....juz lecę do Ciebie z rosołkiem i grzanym piwem.....
                • frustrat Re: no:) 20.10.04, 13:14
                  kurna!! tylko nie rozlej!!, bardzo proszę:)
              • Gość: kinia Re: no:) IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 13:14
                biedny jetseś, ale dobrze że obaj jesteście chorzy - przynajmniej możecie sobie
                posiedzieć i pogadać we dwóch!!
                • columbia Re: no:) 20.10.04, 13:15
                  ...nie możemy chyba tak do nich z tym lateksem na tulenie....starzy są - zawału
                  moga dostać!
                  • frustrat Re: no:) 20.10.04, 13:17
                    nie martw się serce ci u nich jak dzwon:) - no tylko serce niestety:((
          • columbia Re: no:) 20.10.04, 13:09
            frustrat napisał:

> ale jak Ciebie boli głowa to... co? z odległości 7,5 m /trzeba uważać/:)można
            > stracić życie:)

skad wiesz? ; )))
            • frustrat Re: no:) 20.10.04, 13:11
              stuletnie doświadczenie w obcowaniu z pciom niebezpiecznom:)
              • columbia Re: no:) 20.10.04, 13:14
                frustrat napisał:

> stuletnie doświadczenie w obcowaniu z pciom niebezpiecznom:)

eee...nie taka ona niebezpieczna... ; )))
                • frustrat Re: no:) 20.10.04, 13:16
                  wiem co mówię:)))))
                  • columbia Re: no:) 20.10.04, 13:18
                    ...kiedy ja łagodna , jak owieczka jestem...
                    ; ))))
        • serta ooo tak ... 20.10.04, 13:07
          ... masz racje columbia - klasyczna meska histeria.Byleby tylko zwrocic na
          siebie uwage,poglaskac po glowie,przyniesc do lozka sniadanie,obiad i
          kolecje,pozwolic 24 h na dobe ogladac mecze,ew.w przerwie na czytanie
          jakis "swierszczykow" itp.itd ... Powinien sobie ubrac lateksowe ocieplacze! od
          razu by wyzdrowial
          • frustrat Re: ooo tak ... 20.10.04, 13:07
            nie znoszę meczy!!!!!
            • serta :) 20.10.04, 13:09
              ooo,to zaplusowales u mnie.Masz gratisowego lateksa w nagrode ;)
            • Gość: kinia Re: ooo tak ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 13:11
              serio? to ty naprawdę chory jesteś! facet co futbola nie lubi
              a wiesz, że udałonam się przekonać becksa, żeby od nowego roku grał w
              lateksowym kostiumie naszego projektu?
              • frustrat Re: ooo tak ... 20.10.04, 13:13
                :)) a nie bedzie mu za ciepło:)) zgrzeje sie, zapoci i co?
                przedostatni mecz jaki oglądałem to Polska Niemcy w 1974r:)
                • Gość: kinia Re: ooo tak ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 13:17
                  też go widziałam - z nieba (dopiero parę lat póżniej przybyłam na ziemię w
                  stanie cielesnym)
                  • frustrat Re: ooo tak ... 20.10.04, 13:18
                    szczęściara:) przyznasz, że Polacy świetnie grali:)
                    • Gość: kinia Re: ooo tak ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 13:19
                      powiem szczerze że niewiele pamiętam. kto wygrał?
                • serta wiecie co ... 20.10.04, 13:19
                  ... ja wroce do Was za jakis czas ... jestem tak potwornie zla,ze nawet sie
                  nie moge skupic na naszych lateksowych pogaduszkach ... Jak wroce pozniej z
                  banku,to sie pojawie (wraz z moim dzielem,ktore zamierzam opublikowac na forum
                  o tej "fantastycznej" instytucji)
                  • Gość: kinia Re: wiecie co ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 13:20
                    ja od 16 do 19.30 będę w pracy, ale poza tym jestem cały czas
                    • Gość: frusti też mam takie ładne IP:)) IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 13:22
                    • columbia Re: wiecie co ... 20.10.04, 13:22
                      ...ja też ide do pracy po południu....a wróce pewnie późnym wieczorem...a teraz
                      ide sie upiększać......
                      • Gość: frusti Re: wiecie co ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 13:23
                        a idźcie a ja sma zostanę - umierać:(((( nawet szklanki piwa nikt nie poda:((
                        f.
                        • Gość: kinia Re: wiecie co ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 13:32
                          mam piwo zimne, to by ci zaszkodziło
                      • Gość: kinia Re: wiecie co ... IP: *.chello.pl 20.10.04, 13:28
                        ja zostaję - i tak pracuję przy kompie!!
                        • Gość: drewniany Re: wiecie co ... IP: *.veranet.pl 20.10.04, 15:12
                          No co ja widzę...
                          • Gość: kinia Re: wiecie co ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 15:13
                            co widzisz?? mój różowy kombinezonik??
                            • Gość: drewniany Re: wiecie co ... IP: *.veranet.pl 20.10.04, 15:18
                              Widzę,że nawet szaliczek też jest lateksowy;).Niechżyje lateks;)
                              • Gość: kinia Re: wiecie co ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 15:22
                                szaliczek, piżamka, pościel - do wyboru do koloru (pod warunkiem, że będzie to
                                wściekłoróżowy, albo czerń)
                                to co, przyłączasz się do nas??
                                • Gość: drewniany Re: wiecie co ... IP: *.veranet.pl 20.10.04, 15:23
                                  No ba:)).Ubieram właśnie lateksowe,męskie stringi;
                                  • Gość: kinia Re: wiecie co ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 15:26
                                    te czarne do których Sertunia podesłała linka??
                                    • Gość: drewniany Re: wiecie co ... IP: *.veranet.pl 20.10.04, 15:28
                                      O ,identyczne.Po prostu stringowa doskonałość
                                  • Gość: drewniany Re: wiecie co ... IP: *.veranet.pl 20.10.04, 15:26
                                    Ale teraz muszę iść.Wpadnę wieczorkiem.
                                    • Gość: kinia Re: wiecie co ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 15:35
                                      ja mam jeszcze jakieś dwadzieścia minut do wyjścia więc spokojnie zjem obiadek
                                      (wyjątkowo nie zrobiony z lateksu!!!!)
                                      • serta JESTEM ... 20.10.04, 15:41
                                        obeszlo sie bez ofiar w ludziach :))) Moze rzeczywiscie to przez ten lateksowy
                                        kombinezon nikt nie chcial dzis ze mna zadzierac w banku? :> ech ... teraz
                                        wskoczylam w lateksowy stroj po domu i juz jestem do dyspozycji wszystkich ;)
                                        hmm ... to ilu juz jest czlonkow TML?
                                        • Gość: kinia Re: JESTEM ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 15:46
                                          rada nadzorcza, czyli ty i ja
                                          asystentka czyli cola
                                          maskotki czyli luck, frusti i drew
                                          nieźle nam idzie!
                                          • serta ... 20.10.04, 15:48
                                            a to Ql'a do maskotek nie zaliczymy? Musze go przekonac - niech no tylko sie
                                            pojawi! ;)
                                            • Gość: kinia Re: ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 15:51
                                              nie można go tak zaocznie zaliczyć - musi wyrazić taką chęć!
                                              lecę do roboty
                                              wracam przed 20 - prowadź tymczasem nabór!!
                                              • serta TAK JEST TOWARZYSZU ! 20.10.04, 15:54
                                                • Gość: kinia Re: TAK JEST TOWARZYSZU ! IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 19:54
                                                  no i jak przebiega rekrutacja?? złapałaś qla??
                                                • Gość: greta Witam lateksowe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 19:55
                                                  wspolniczki...i gosci- mysle ze rowniez w lateksach...:)))))))))))))
                                                  hmmmm...a co sie dzieje tak , bo nie czytalam wszystkich postow??
                                                  A i Witam serdzecznie..
                                                  • Gość: kinia Re: Witam lateksowe... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 20:00
                                                    żadna rewolucja nie miała miejsca. Jeszcze. ale za to udaje nam się znaleźć
                                                    coraz więcej zastosowań naszego ukochanego materiału
                                                  • Gość: greta a co jeszce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 20:06
                                                    o procz calego domu , narzedzi...samochodu, kapciochow moze byc??
                                                  • serta ech ... 20.10.04, 20:08
                                                    ... ja nie mam dzis juz sily na nic ...
                                                  • Gość: kinia Re: ech ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 20:09
                                                    ja jeszcze muszę popracować a znając siebie zabiorę się za to o 23
                                                  • serta ... 20.10.04, 20:10
                                                    ... a ja sie juz za nic dzis nie biore.Jestem wypompowana - nerwowo
                                                  • Gość: kinia Re: ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 20:14
                                                    no właśnie miałaś nas uraczyć bankową opowieścią!
                                                  • serta ... 20.10.04, 20:15
                                                    a zajrzyj na forum ... jest juz od jakiegos czasu ... ale ostrzegam,ze dlugie!
                                                  • Gość: kinia Re: ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 20:18
                                                    a no popatrz przegapiłam
                                                    idę czytać
                                                  • Gość: kinia Re: ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 20:24
                                                    o raju, historia jak ze złego snu
                                                    albo jak od Kafki
                                                  • serta Re: ... 20.10.04, 20:25
                                                    sama widzisz ... tu nawet lateks juz nie pomoze
                                                  • gretaa ja.. 20.10.04, 20:25
                                                    tez latam , od rana- choc zajec dzis nie mialam...i chyba niedlogo pojde
                                                    piuskac...cos zmeczona jestemm...
                                                    ja czytalam...oj biedna Serta!!!
                                                    ja tez mam tam konto- lecz z moja karta jak narazie wszystko w pozadku...
                                                  • Gość: kinia Re: ja.. IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 20:28
                                                    najgorsze jest to, że człowiek jest w takich sytuacjach bezsilny - odsyłają cię
                                                    od biurka do biurka, na infoliinn nigdy nie trafisz na tą samą osobę, a nawet
                                                    nie można ich zaskarżyć, bo jak wygrać z bankiem?
                                                  • serta ... 20.10.04, 20:35
                                                    Naprawde zla jestem.I nie wiem dlaczego tak sie stalo.Sadzilam,ze po
                                                    dzisiejszej mojej interwencji wszystko juz bedzie ok,a tu nic ... wiesz - oni
                                                    to maja gdzies,ze ja wykonalam moltum telefonow (w dodatku z komorki,bo nie mam
                                                    dostepu do stacjonarki chwilowo),ze za benzyne tez musialam placic
                                                    (zwlaszcza,ze przejechac nawet 10 km,stojac prawie caly czas w korku,to w
                                                    rezultacie okazuje sie,ze autko spalilo duzo wiecej,niz powinno),tracic przy
                                                    okazji czas (hihi,kto tam wie,ze mam go i tak w nadmiarze ;)) ... I jeszcze
                                                    znajdzie sie ktos taki,kto napisze,ze ja im sprawiam problemy,bo jezdze po
                                                    roznych placowkach i "opieprzam" roznych ludzi - no szok.Szlag czlowieka moze
                                                    trafic.
                                                  • Gość: kinia Re: ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 20:38
                                                    no to zapomnij o tym chwilowo i porozmawiajmy o czymś miłym
                                                  • serta :) ok ! przerwa w zloszczeniu sie 20.10.04, 20:42
                                                    dopppra ... :) mozemy porozmawiac o:
                                                    a) lateksowych trendach mody
                                                    b) mezczyznach odzianych w lateks
                                                    c) seksie? hihi ;)
                                                    d) samochodach
                                                    e) inne ;)
                                                  • Gość: kinia tylko wiesz co? IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 20:51
                                                    ja muszę teraz przygotować zajęcia na jutro, powinno mi to zająć ok godziny
                                                    wolę to zrobić teraz niż późno w nocy, jak to mam w zwyczaju!
                                                    zamelduję się jak wrócę
                                                  • gretaa a ja ... 20.10.04, 20:52
                                                    z,ykam stad...papa...
                                                  • Gość: kinia Re: a ja ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.10.04, 20:53
                                                    jak to już zmykasz skoro się w ogólke prawie nie odzywałaś?
                                                    nie opuszczaj Serty!
                                                  • serta :) 20.10.04, 20:54
                                                    oki - pa Grecia,a na Ciebie Kinia czekam za godzinke.Tez ide chwile odetchnac
                                                    od komputera ;) poprzegladam sie za ten czas w lustrze w moim nowym lateksowym
                                                    kombinezonie ;)
                                                  • Gość: kinia Re: ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 22:39
                                                    drew się zapisał:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=16834337&wv.x=3&a=16875882
                                                    a co? :Błąd podczas logowania??
                                            • ragtime_r gdzie dostanę 21.10.04, 09:58
                                              formularz zgłoszeniowy do TML?
    • frustrat Re: wrrr 20.10.04, 21:29
      jeszcze żyję:(
      • serta ech ... 20.10.04, 21:31
        Frus ... chyba jestesmy sami
        • Gość: kinia Re: ech ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 09:15
          no i oczywiście zasnęłam wczoraj nad robotą
          jestem teraz nieprzytomna - spałam jakieś 11 godzin!!
          • columbia Re: ech ... 21.10.04, 09:42
            ....nie chce mi sie żyć.....chce mi się spać...spać......
            • Gość: kinia Re: ech ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 09:55
              ja już jestemw połowie kawy, więc nabieram życia
              otuchy dodaje mi też perspektywa zjedzenia w przerwie obiadku u Mamusi
              ale ogólnioe jest bez sensu
              dobrze że mam mój praktyczny, lateksowy parasol, będę się mogła pod nim
              schronić!
              • columbia Re: ech ... 21.10.04, 10:01
                ...ja chyba schowam się w mój nowoczesny ruchomy lateksowy namiot...i będę sie
                w nim turlać do pracy...a i w pracy bedę w nim urzędować....
                • Gość: kinia Re: ech ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 10:04
                  ja kazałam obić sobie auto lateksem - zarówno na zewnątrz, jak i w środku -będę
                  mieć najlepszą brykę w mieście!!
                  • columbia Re: ech ... 21.10.04, 10:08
                    ...mój kot wyślizguje się z lateksowego kombinezonu : (
                    chyba go ogolę i pokryję lateksem w płynie....
                    • Gość: kinia Re: ech ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 10:10
                      pamiętaj jednak o pończochach w spraju na dolne partie łapek!
                      • columbia Re: ech ... 21.10.04, 10:16
                        ...w rózowym będzie mu do twarzy....pasuje do jego rudego futerka na
                        pyszczku...tylko tam mu zostało....
                        • Gość: kinia Re: ech ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 10:19
                          nie chciałam ci tego wcześniej mówić, ale średnio wuglądał w tym rudym futrze -
                          niczym specjalnym się nie wyróżniał. Dopiero teraz możesz zacząć być z niego
                          dumna!
                          • columbia Re: ech ... 21.10.04, 10:35
                            ..ano jestem dumna : )))

na fw wciąż utrzymuje sie wątek z kotkiem....hmmm....może odrobina absurdu
                            dobrze im zrobi...
                            • Gość: kinia Re: ech ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 10:36
                              a dużo jest odwiedzających?
                              widziałam, że ostatnio dostałaś propozycję przygarnięcia kilku tygrysków...
                            • luckystrike uffff. 21.10.04, 10:40
                              przeczytałem fszystko!
                              człowiek troche posiedzi poza siecią i nawet swiadom nie jest że został maskotką
                              z oczojebnym makijażem :)))
                              • Gość: kinia Re: uffff. IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 10:43
                                no to tłumacz się teraz gdzie byłeś, kiedy cię nie było?
                                • luckystrike Re: uffff. 21.10.04, 10:49
                                  założyłem spodnie lateksowe i coby troszke poćwiczyć , no i pojawił się mały
                                  problem z odczepieniem ich od moich nóg. a bałem się wyjść w nich do pracy , bo
                                  chyba świat jeszcze nie jest gotów...
                                  :)
                                  • Gość: kinia Re: uffff. IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 10:52
                                    ale to o to chodzi, że jak się raz przykleją, to zostają na dobre..
                                    wstydziłeś się? uważaj, bo cię wykreślimy z listy maskotek!
                                    • luckystrike jaki wstyd!!! 21.10.04, 10:57
                                      nie chce tylko innych narażać na ten widok;)
                                      • columbia Re: jaki wstyd!!! 21.10.04, 11:00
                                        ...napewno nie jest aż tak źle....lateksowe spodnie, goły tors, ciemne
                                        okulary....może wpadniesz do mnie i Kini....poprzymierzamy nowe futerkowe
                                        (futro ekologiczne) kamizelki....
                                        • luckystrike biegne 21.10.04, 11:02

• serta eee ! eee ! 21.10.04, 11:08
                                            Ale ja tez to musze ocenic!
                                            • luckystrike wróciłem bom adresu nie wziął 21.10.04, 11:11
                                              to gdzie i o której?
                                            • columbia Re: eee ! eee ! 21.10.04, 11:31
                                              to może u Ciebie?
                                              ..kuse kamizeleczki z kolorowego sztucznego futerka...do błyszczącego lateksu
                                              pięknie wyglądają....
                                              • luckystrike Re: eee ! eee ! 21.10.04, 11:37
                                                kurcze , ale mieszacie . najpierw u Was teraz u mnie . trzymajmy się pierwszej
                                                wersji bo ja nie mam jeszcze tych wszystkich ciuchów, no i przede wszystkim nie
                                                posiadam nic do makijażu. nawet lustra!
                                                • columbia Re: eee ! eee ! 21.10.04, 11:42
                                                  miałam na myśli u Serty..jako prezes klubu, wszystko ma ...odpowiednie
                                                  cienie...duze lustro i szafe pełna dodatków!!!
                                                  • luckystrike Re: eee ! eee ! 21.10.04, 11:49
                                                    no to ja przepraszam i oczywiście jestem gotów!
                                                  • columbia ale zdaje sie, że zarząd klubu ulotnił sie...... 21.10.04, 11:52
                                                    ...czyzbyśmy zostali sami, bez lustra i cieni do powiek?....tylko w lateksowych
                                                    spodenkach?
                                                  • luckystrike Re: ale zdaje sie, że zarząd klubu ulotnił sie... 21.10.04, 12:00
                                                    tak to jest z zarządami:( na imprezki są pierwsi, a gdy trzeba popracować
                                                    troche, to ich nie ma. A tu trzeba opracować imidż ( lub image), jakies kroki
                                                    przećwiczyć( lub choreografie)
                                                    ehhh
                                                  • serta jestem jestem ! 21.10.04, 12:05
                                                    dogladam tu wszystkiego ! mam lustro,mam.I wszystko inne co potrzebne
                                                    rowniez.Wzmacnialam sie po prostu narazie sniadankiem.Ale juz jestem do
                                                    dyspozycji.Luck,przymierz ta spodniczke czy dobrze lezy
                                                  • columbia Re: jestem jestem ! 21.10.04, 12:14
                                                    jestem za tym, aby panowie wystapili w lateksowych spodnaich z odpowiednim
                                                    wycięciem, żeby dobrze było widać lateksowe stringi!
                                                    do tego futrzane kamizelki dla wszystkich!!!
                                                    A panie tradycyjnie w miniówkach i wysokich butach...może być?
                                                  • luckystrike Re: jestem jestem ! 21.10.04, 12:14
                                                    mam małe problemy z przysiadami
                                                  • serta ... 21.10.04, 12:16
                                                    Przykro mi Luck,ale to juz postanowione co na siebie wlozysz.I nie ma
                                                    nie.Zakladaj i koniec.A problem z przysiadami zniknie jak zobaczysz te
                                                    rozwrzeszczane na Twoj widok 18-latki - musisz sie poswiecic.
                                                  • luckystrike Re: ... 21.10.04, 12:21
                                                    czego się nie robi dla rozwrzeszczanych 18-latek
                                                  • serta Luck ... 21.10.04, 12:23
                                                    ... a zdradz mi,bo ja chyba nie w temacie jestem,czemu Ty masz takie
                                                    sklonnosci do tych 18-latek? :>
                                                  • luckystrike Re: Luck ... 21.10.04, 12:28
                                                    skłonności, legendarne już do "18" ma ktoś inny na tym forum. A ja poprostu się
                                                    z Nim zgadzam. I gdyby miał nie przeżyć tej ciężkiej choroby, obiecuje przejąć
                                                    jego obowiązki, a na pewno te dotyczące biegania za "osiemnastkami". Co do
                                                    innych obowiazków to nic nie obiecuje
                                                    :)))
                                                  • serta mhmmm ... 21.10.04, 12:35
                                                    rozumiem.I wszystko jasne :)
                                                    Dobra,wskakuj we wdzianko i cwiczymy.Najpierw musisz nauczyc prezyc
                                                    posladki ... probuj ...
                                                  • luckystrike Re: mhmmm ... 21.10.04, 12:44
                                                    posladki mam jak...
                                                    a zreszta zobaczysz na próbie;)
                                                  • serta :) 21.10.04, 12:47
                                                    no wiesz,wlasciwie to powinnam ocenic juz teraz,zeby dobrze dopasowac
                                                    stringi ... chodz tu.Odwroc sie.Wypnij. nooo ... przykro mi,ale musze Ci
                                                    powyrywac wloski,musisz byc gladziutki ;)
                                                  • luckystrike auu 21.10.04, 12:49

• serta co auu? 21.10.04, 12:58
                                                    spokojnie.Jeszcze kilkaset wloskow i juz bedzie po,nic sie nie
                                                    martw,wytrzymasz.Tylko sie tak nie wierc.A wogole gdzie jest Kinia? Czemu to ja
                                                    sie musze caly czas Toba zajmowac?
                                                  • luckystrike wyrywaj , wyrywaj 21.10.04, 13:01
                                                    kinia poszła do roboty. Jak widać dla niektórych robota ważniejsza od TML-u

Blaugrana
                                                  • serta :) 21.10.04, 13:09
                                                    Chyba bede musiala jej obnizyc pensje za takie podejscie do pracy! Nie
                                                    rozumiem jak mozna leciec do robpty,skoro na glowie mamy przygotowanie show? ;)
                                                    co za ludzie ... co za czasy ...
                                                    Luck,przerwa na sieste.Drugim posladkiem sie zajme jak cos zjemy,co Ty na to?
                                                  • luckystrike Re: :) 21.10.04, 13:11
                                                    ok. tylko nie zapomnij bo teraz to troche dziwnie wygląda :)
                                                    no i jakoś mi się krzywo siedzi
                                                  • serta :))) 21.10.04, 13:15
                                                    a to moja wina,ze sobie takie dlugie wyhodowales i teraz Ci niewygodnie? ;)
                                                  • luckystrike Re: :))) 21.10.04, 13:18
                                                    oj , myslałem o zimie a nie o karierze
                                                  • serta ... 21.10.04, 13:20
                                                    ... kurcze,a mnie na zime,to chyba tylko lateks bedzie mogl ogrzewac :(
                                                  • luckystrike Re: ... 21.10.04, 13:28
                                                    jak tylko ruszymy z występami, to sobie znajdziesz jakiegoś "kaloryfera"
                                                  • serta :) 21.10.04, 13:33
                                                    Calkiem mozliwe.Ale bede musiala go najpierw porzadnie sprawdzic,zanim
                                                    cokolwiek zadecyduje.Ostatnio kolezanka wpadla na pomysl,ze jednym z
                                                    podstawowych pytan jest: "jak masz na drugie imie?" - a ma sie to do pewnej
                                                    historii,opowiem Ci,skoro juz jestesmy tu sami ;)
                                                    Siedzialysmy kiedys we trojke w knajpie,dosiadlo sie dwoch
                                                    chlopakow.Przedstawiaja sie ... "czesc,Roman" ... zwykle tak jest,ze jak sie
                                                    siedzi w babskim gronie,to sie dostaje atakow smiechu ze wszystkiego.Jakos tak
                                                    wyszlo,ze wlasnie ow Roman pokazal kolezance dowod osobisty ... za chwile kopie
                                                    mnie noga pod stolem i podaje komorke: "on ma na drugie imie Marian!
                                                    uciekamy!" ;)))
                                                  • luckystrike Re: :) 21.10.04, 13:38
                                                    a potem mówią że krakusi sa hermetyczni, i nie zawiazują nowych znajomości :)))
                                                  • serta buehehehe ... 21.10.04, 13:41
                                                    ... wiesz,to byl jeden z tych dni,kiedy kazda z nas sie glupkowato smiala bez
                                                    przerwy ;) w dodatku w chwili kiedy wstalam,okazalo sie,ze ow Roman-Marian jest
                                                    mi po szyje ... choc buzke mial ladna ;) No i jaki sposob na podryw! - przez
                                                    godzine mowil o filozofii,jego kolega natomiast zapytal kolezanke czy nie
                                                    przeszlaby sie z nim po fajki ... za 10 min dostaje smsa: " jezuuu,wez go ode
                                                    mnie!" buehehe
                                                  • luckystrike Re: buehehehe ... 21.10.04, 13:44
                                                    spacer po fajki? no tego nie znałem, dobre
                                                  • serta wiesz Luck ... 21.10.04, 13:47
                                                    ... Ty i tak bedziesz bardziej oryginalny jak wejdziesz do knajpy w lateksie -
                                                    wszystkie beda Twoje.Tak sie nawet zastanawiam czy nie pobierac jakiejs
                                                    prowizji od kazdej zaliczonej,cokolwiek by to mialo znaczyc ;) wkoncu jak juz
                                                    zarobimy z Kinia na to blekitne BMW,to jeszcze trza by miec na OC,AC ...
                                                  • luckystrike Re: wiesz Luck ... 21.10.04, 13:51
                                                    jest tylko jedna taka co ma licencje i nie wiem co ona na te zaliczone powie?
                                                    będziemy to musieli przedyskutować:)
                                                    a na dzisiaj musze kończyć, może jutro wpadne.
                                                    chyba , że organizujecie jakies spotkanie poza siecią, to chętnie wpadne.
                                                    pa
                                                  • serta szkoda,że ... 21.10.04, 13:53
                                                    ... idziesz.No coz ... to pa.Nie,dzis nic nie organizuje,ale sadze,ze jak juz
                                                    dopracujemy Wasz wizerunek to trzeba sie
                                                    bedzie spotkac i ocenic ;) milego dnia!
                                                  • luckystrike nie Wasz.... 21.10.04, 13:54
                                                    tylko Nasz wizerunek. pa
                                                    miłego dnia:)
                                    • serta :) 21.10.04, 10:58
                                      QL,wedle zyczenia,prosze,oto formularz zgloszeniowy :)

Kurcze,czemu ja jestem taka glupia i nie wpadlam na pomysl,zeby sobie
                                      samochod tez obic lateksem ?! alez GLUPIA GLUPIA GLUPIA ! zaraz pojde do
                                      garazu.Jaki kolor lateksu sugerujecie? :)
                                      uhhh ... wlasnie wydostalam sie spod mojej lateksowej poscieli ... aaa ...
                                      <ziew>.
                                      Kinia,sugeruje,zeby dzisiaj zrobic probe naszym Panom - moze jakies kroki?
                                      ruchy? co sadzisz?
                                      • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 11:20
                                        cholera
                                        za 20n min mam wyjść do roboty
                                        jestem nieubrana z mokrą głową i bez makijażu
                                        pęęęęęęęęęęęęędzęęęęęęęęęęęęęęę!
                                        • serta :))) 21.10.04, 11:30
                                          ohoho,skad ja to znam ... zawsze mi sie wydaje,ze mam jeszcze tyle czasuuu ...
                                          komputerek,sniadanko przed komputerkiem i takie ubieranie sie na raty - cos co
                                          bym zrobila w minutke,robie w 20 :))) i wiesz co? i nigdy sie nigdzie nie
                                          spozniam mimo wszystko - to jest zadziwiajace :)
                                          to wkladaj szybciutko lateks i biegiem do pracki !
                                          • Gość: kinia Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:08
                                            mam 5 minut wolnego, więc wykorzyustuję ten moment i was pozdrawiam!!
                                            • Gość: boom_bum Re: :))) IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.10.04, 15:18
                                              ciesze sie kinia, ze zalozylas nowy watek i taki successful!! bo tamten nudny
                                              jeden wydaje sie byc juz dobrze przeterminowany czyli praktycznie niezdatny do
                                              uzycia. ide spac, dobranoc )****
                                              • serta :) 21.10.04, 15:35
                                                tez Cie Kinia pozdrawiam i czekamy,az sie pojawisz na dluzej!
                                                • Gość: kinia Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:22
                                                  znowu mam 5 minut! całuję mocno!!
                                                  • serta KINIA !!! 21.10.04, 16:29
                                                    Wracaj szybko do TML - musimy zaczac wreszcie zarabiac pieniazki,bo znalazlam
                                                    samochod w sam raz dla nas! :
                                                    www.madville.com/link.php?id=79835&t=26
                                                  • Gość: kinia mam godzinę przerwy IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 18:12
                                                    och, jaki piękny, połyskliwy samochodzik!
                                                  • serta ups ... 21.10.04, 18:48
                                                    Kinia,nawet Cie nie zauwazylam ... tak sie zagadalam na gadulcu ... dzis to
                                                    chyba robie za jakis "pokoj zwierzen" ... ;)
                                                  • Gość: kinia Re: ups ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 19:02
                                                    no widzisz a ja musze wracac do pracy
                                                    papa
                                                  • serta :) 21.10.04, 19:07
                                                    pa pa,ale odwiedz mnie jeszcze :)
                                                  • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 21:31
                                                    jetsem już ale powinnam trochę popracować
                                                    no ale mogę to zrobić odwiedzając regularnie forum!
                                                    przynajmniej siedząc przy komputerze nie zasnę tak, jak wczoraj na łóżku!
                                                  • serta :) 21.10.04, 21:50
                                                    alez Ty duzo pracujesz - pracoholiczka! ;)
                                                    to zajmijmy sie w takim razie opracowaniem jakiegos planu (poki chlopakow nie
                                                    ma - postawimy ich przed faktem dokonanym ;) a jak!),bo wiesz ... jeszcze nam
                                                    ktos swisnie sprzed nosa nasze srebrne bmw,nie wspomne o blekitnym
                                                    kabriolecie ...
                                                  • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 21:57
                                                    muszę dużo pracować bo lateks jest drogi!
                                                    mam nową kandytatkę - ze zdjęcia z wątku o rozmowie kwalifykacyjnej
                                                  • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 22:00
                                                    kupę kasy wydałam na tą nową sukienkę:
                                                    www.feeluk.com/members/pix/eyecandyint_12.jpg
                                                    ale za to jak w niej ślicznie wyglądam!
                                                  • serta KINIA ! 21.10.04, 22:06
                                                    i pejcz! i pejcz jeszcze!
                                                  • Gość: kinia Re: KINIA ! IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 22:09
                                                    juz mam bardzo dużą kolekcję
                                                    powiem ci jednak że trochę się martwię że mamy mało członków. spodziewałam się
                                                    tłumów chętnych, a stało się inaczej. Ciekawe czemu? może dlatego, że
                                                    przyznałam się do wieku? ale przecież ty jesteś młodsza!
                                                    moim zdaniem musimy zacząć od porządnej kampanii reklamowej na szeroką skalę.
                                                  • serta :) 21.10.04, 22:13
                                                    tak? to ja pominelam te rewelacje chyba jak przyznawalas sie do wieku ;)
                                                    no ale skoro mowisz,ze jestem mlodsza od Ciebie,to tak jest.Ja to moze bym
                                                    sie i nawet pisala,oczywiscie jakby Luck ciut nagial regulamin - "osiemnastki i
                                                    ciut starsze",do jego kolekcji ;)
                                                  • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 22:15
                                                    niestety przyznałam się kiedyś, że mam między 25 a 30 a to już dla naszych
                                                    forumowiczów o 10 lat zbyt wiele...
                                                  • serta :))) 21.10.04, 22:17
                                                    bo oni sie nie znaja na tym co dobre! ;)
                                                    No chyba,ze snuja wizje lateksowych pogromcow nastolatek,a to co innego,ale
                                                    gwarantuje Ci,ze wieksze wrazenie chyba by zrobila tajemnicza -dziestka odziana
                                                    w lateksowy,czarny kombinezon z pelczem w lapce ... to ona dyktowalaby
                                                    warunki! ;)

(uhuhu ... powialo perwersja ;))
                                                  • serta :) 21.10.04, 22:15
                                                    PS: ale wiesz co Kinia? tak sobie mysle,ze to moze i nawet lepiej,ze czlonkow
                                                    nie ma tak wielu - to bedzie elitarne stowarzyszenie i tylko wybrancy beda
                                                    mogli paradowac dumnie w lateksie! A jak! Przeciez nie moze kazdy kto chce ...
                                                    caly Krakow by w lateksie chodzil jakby im dali.O nie,nie!
                                                  • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 22:27
                                                    masz rację
                                                    proponuję ograniczoną ilość kart klubowych (lateks obszywany futerkiem) oraz
                                                    naszywek TPL dla członków, którzy nie mogą chodzić w l. do pracy
                                                  • serta :) 21.10.04, 22:29
                                                    dobrze.Mam prosbe,spisz mi teraz w rzadku wszystkich czlonkow,policzymy
                                                    szybciutko kto jest na liscie i do roboty - musimy porozdzielac zadania.

ups! zapomnialam Luckowi powyrywac do konca futerka z posladkow :/
                                                  • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 22:32
                                                    sertunia
                                                    kinieczka
                                                    grecia
                                                    cola
                                                    luck
                                                    frusti
                                                    drew?
                                                    ql?
                                                  • Gość: kinia errata IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 22:34
                                                    drew bez pytajnika
                                                  • serta :))) 21.10.04, 22:34
                                                    o dziekuje,ze wyroznilas mnie na pierwszym miejscu,ale sadze,ze powinno to byc
                                                    tak:

1/2.Kinia&Serta
                                                    3.Greta
                                                  • serta ups... 21.10.04, 22:35
                                                    wyslalo mi sie za wczesnie ... <zawstydzona> ... a kontynuujac:

4.Columbia
                                                    5.Luck
                                                    6.Ql - tak,tak,wyrazil zgode ...
                                                    nie wiem tylko rzeczywiscie co z drewnianym ... a 7 to taka ladna cyferka :)
                                                  • serta ups no.2 21.10.04, 22:37
                                                    ups ... pominelam frustratka <zawstydzona jeszcze bardziej>
                                                  • Gość: kinia Re: :))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 22:36
                                                    a pomyśleć, że zaczęło się tak niewinnnie - od przedstawiciela firmy
                                                    telekomunikacyjnej, który mnie zdenerwował dzwoniąc do mych drzwi...
                                                  • serta bo ... 21.10.04, 22:40
                                                    ... zawsze najlepsza zabawa zaczyna sie niewinnie ... ;)
                                                  • Gość: kinia Re: :))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 22:41
                                                    drew jest na stówe z nami:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=16834337&wv.x=3&a=16875882
                                                    jakby się górka pojawiła to też by ją można zwerbować
                                                  • serta :) 21.10.04, 22:53
                                                    a ... to nie glupi pomysl!
                                                    Narazie wyglada na to,ze ... jestesmy w parach ;) 4:4 ;) - alez lateksowa
                                                    zgraja sie rozwija! Jestem pod wrazeniem.I az strach co to bedzie jak wyjdziemy
                                                    wkoncu na miasto ...
                                                  • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 22:58
                                                    a naszym lokalem klubowym będzie oczywiście wkrótce otwarta knajpa eexxa!
                                                  • serta ooo ... 21.10.04, 23:07
                                                    ... znowu ja jakas niewtajemniczona jestem :/
                                                    a tak swoja droga ... tez kiedys myslalam (w zasadzie w dalszym ciagu nad tym
                                                    dumam) o tym,zeby w przyszlosci otworzyc wlasny lokal ... prawde mowiac mam juz
                                                    wszystko zaplanowane ;) a takiej nazwy to chyba jeszcze nie ma zadna knajpa w
                                                    Krakowie! ale nie powiem glosno,bo jeszcze ktos podchwyci pomysl i otworzy
                                                    zanim ja sie na nia dorobie ;) w kazdym razie wymyslilam,ze knajpa by miala w
                                                    piwnicy kilka sam - dwie,moze trzy,moze cztery ... kazda by nosila inna
                                                    nazwe,inny wystroj,inna atmosfera ... moge Ci jedno zdradzic ... - tak naprawde
                                                    mialoby to duzo wspolnego z seksem.Nie od dzis wiadomo,ze na tym mozna
                                                    zarobic.Ale oczywiscie w sensie np.jakies tance na rurce,striptizy itp ... o
                                                    nie nie! zadnych takich! wymyslilam cos tak prostego,a jednoczesnie ... ach ...
                                                    bo sie rozmarze ;)
                                                  • Gość: kinia Re: ooo ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 23:10
                                                    a czytałąś w Wysokich Obcasach o hotelach miłości w Japonii??
                                                  • serta ... 21.10.04, 23:13
                                                    oj nie czytalam.Wysokie Obcasy to chyba do wyborczej dodatek,prawda? (chyba,ze
                                                    na www mialam przeczytac) ... ja przy sniadanku to tylko dziennik polski.
                                                    A co tam bylo ciekawego?
                                                  • Gość: kinia Re: ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 23:15
                                                    przeczytaj artukuł - czego ci Japończycy nie wymyślą?
                                                    kobieta.gazeta.pl/wysokie_obcasy/1,53581,2337716.html
                                                  • serta wiesz ... 21.10.04, 23:20
                                                  • Gość: kinia co? IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 23:22
                                                  • serta znowu coś za wcześnie nacisnęłam ... ups ... 21.10.04, 23:26
                                                    to wbrew pozorom nie jest takie glupie.Jestem zdania,ze takich miejsc
                                                    rzeczywiscie brakuje - nie mowie o takim hotelu na kazdej ulicy,ale ... jeden?
                                                    dwa? trzy? Zapewne by zaraz jakis ksiadz z ambony grzmial,ale ... dla
                                                    tych,ktorzy nie zwracaja na takie rzeczy uwagi lub wogole nie chadzaja do
                                                    kosciola,sadze,ze to bylaby niezla propozycja.Na pewno potrzeby czasu,aby cos
                                                    takiego sie przyjelo (przyjelo sie juz dawno,bo sa przeciez hotele czy kwatery
                                                    prywatne,w ktorych mozna wynajac pokoj na godziny,ale wciaz oficlnie takich
                                                    miejsc brakuje),ale sadze,ze na tym tez mozna zrobic interes.I zadowolone by
                                                    byly obie strony - wlasciciel i para dwojga ludzi odwiedzajacych takie
                                                    miejsce.Ja jestem za... mmm ... i taki pokoik wytapetowany lateksem ... ale sie
                                                    rozmarzylam.
                                                  • Gość: kinia Re: znowu coś za wcześnie nacisnęłam ... ups ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 23:28
                                                    też uważam że to fajna sprawa
                                                    nawet przejść się do takiego miejsca z facetem, mimo, że macie gdzie to robić
                                                    zawsze jakaś odmiana!
                                                  • serta :) 21.10.04, 23:31
                                                    Tez tak sadze - moglyby byc rozne rodzaje pokoikow ... z samym wielkim
                                                    loziem,z dostepem do lazienki z wielka wanna lub do jacuzzi,z mozliwoscia
                                                    korzystania z jakis "zabawek" - wedle wymagan i upodoban.Jak kto chce tak
                                                    ma.Fajna sprawa.
                                                  • Gość: kinia dobranoc IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 23:39
                                                    pora już na mnie
                                                  • serta dobranoc 21.10.04, 23:42
                                                    dobranoc dobranoc dobranoc
                                                  • Gość: boom_bum a i dla staruszkow tez cos maja IP: *.nsw.bigpond.net.au 22.10.04, 00:28
                                                    polecam Yasunari Kawabata "Sniace pieknosci"
                                                  • Gość: kinia hopsasa IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 10:48
                                                    idę myć gary i posprzątam trochę bo bałagan mam nie do opisania!!
                                                  • serta :))) 22.10.04, 11:02
                                                    czesc Kinia,czesc calej reszcie TML !:))) alez dzis sny mialam ... uhuhu ...
                                                    to chyba wszystko przez te nasze pogaduszki wieczorem ;)
                                                    Ja narazie musze sie dobudzic,cos zjesc,gdzies po drodze jeszcze sie wykapac
                                                    i ... zabieram sie do pracy.Gdzie ten Luck? mialam mu powyrywac reszte
                                                    wloskow...
                                                  • Gość: boom_bum holahola IP: *.nsw.bigpond.net.au 22.10.04, 13:08
                                                    a gdzie fartuszek?
                                                  • Gość: kinia Re: holahola IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 13:12
                                                    jest - lateksowy oczywiście!
                                                    muszę lecieć
                                                    papa
                                                  • serta :((( 22.10.04, 14:18
                                                  • Gość: boom_bum Re: holahola IP: *.nsw.bigpond.net.au 22.10.04, 15:02
                                                    przepraszam, ale z los diablos, kalifornia, do mnie zadzwonili, wiec dopiero
                                                    teraz moge odpowiedziec, papa

ale nie na dlugo, mam nadzieje
                                                  • serta :((( 22.10.04, 15:05
                                                    ja sie dzis nie odzywam - niedobra strasznie jestem i zlosliwa i dokuczliwa i
                                                    wogole paskudna :(
                                                  • Gość: boom_bum Re: :((( IP: *.nsw.bigpond.net.au 22.10.04, 15:19
                                                    odezwij sie wiec, prosze. badz co badz weekend sie zaczal :))
                                                  • serta ech ... 22.10.04, 15:22
                                                    ... badz co badz wolne to ja mam ciagle - wieczny weekend ;)
                                                    ale ja dzis paskudna jestem,naprawde :( Chyba nawet lateks tu nic nie
                                                    pomoze ... ;) w sumie,to cos bym zjadla ...
                                                  • Gość: kinia Re: :((( IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 15:22
                                                    a ja czytam "kwiat Kalafiora" więc dzisiaj mnie mało na forum
                                                    a w przerwach pracuję ;))
                                                  • Gość: boom_bum Re: :((( IP: *.nsw.bigpond.net.au 22.10.04, 15:26
                                                    Cauliflower to moj ulubiony flower :)))
                                                  • serta a ja ... 22.10.04, 15:28
                                                    ide w kime ...
                                                  • Gość: kinia Re: :((( IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 15:28
                                                    no więc rozumiesz że muszę uciekać
                                                  • Gość: kinia Re: :((( IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 15:31
                                                    będę wieczorem, bo nie chce mi się nigdzie wychodzić (mam jutro o 10 szkolenie
                                                    więc wolę się wyspać)
                                                  • Gość: boom_bum Re: :((( IP: *.nsw.bigpond.net.au 22.10.04, 15:34
                                                    Szkolenie?? To brzmi jak budtie gatow!!
                                                  • Gość: boom_bum udaje sie snic IP: *.nsw.bigpond.net.au 22.10.04, 16:06
                                                    dobranoc
    • Gość: greta co tu tak cicho??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 16:50
      hmmm..?no prosze mi naatychmiast odpowiedziec!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: boom_bum Re: co tu tak cicho??? IP: *.nsw.bigpond.net.au 22.10.04, 16:57
        bo spimy i prosze nam nie przeszkadzac :((
        • Gość: greta ide stad... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:14
          • serta :))) 22.10.04, 17:25
            ja juz sie obudzilam.A Ty boom? snilo Ci sie cos ciekawego? jakis lateks moze?
            • serta WSTAWAĆ WSTAWAĆ ŚPIOCHY !!! 22.10.04, 18:55
              Kiniaaa,bo nie zarobimy na samochod!
              • Gość: kinia Re: WSTAWAĆ WSTAWAĆ ŚPIOCHY !!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 21:49
                nie mam dzisiaj na nic siły (już po pmsie, if you know what I mean)
                biorę książkę i idę do wanny
                • serta ... 22.10.04, 21:54
                  taki dzien.Moze jutro bedzie lepiej.I chwala,ze nie mam zajec! Po takim dniu
                  jak dzis chyba bym nie miala ochoty sie nigdzie ruszac ...
                  kurcze,ja Wam kobiety wspolczuje tego pmsa (hihi,odezwala sie "inna") ... ja
                  nawet nie wiem jak to jest :/
                  • Gość: kinia Re: ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 21:56
                    szczerze mówiąc też nie miałąm w tym miesiącu, ale dzisiaj już się czuję średnio
                    muszę się zrelaksować po ciężkim tygodniu
                    do zobaczenia papa
                    • serta :) 22.10.04, 21:58
                      no to milej nocki w takim razie :)

PS: mnie chodzilo o to,ze ja nie miewam wogole :)
                      • serta wrrr 22.10.04, 22:01
                        ... ale zaraz bede miec stan zdenerwowania,moze nawet wscieklosci z innego
                        powodu ... laser mi pada !!! nie przezyje tego,jesli mi sie zepsuje :(((
                      • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 22:02
                        czasami to niezły pretekst, żeby się powyżywać na facetach...
                        • serta ech ... 22.10.04, 22:05
                          ... a ja sie tu publicznie przyznalam :( ale wiesz - ja i bez tego jestem
                          paskudna jak mnie najdzie ;)
                          tylko,ze ja,to nawet nie mam takiego stalego osobnika,na ktorym moglabym sie
                          wyzywac.Zreszta po co mi,mam inna milosc ;) pozdroofka :)))
                          • Gość: kinia ooooo IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 22:07
                            a co to za miłość? zabrzmiało tajemniczo!!
                            jak nie masz jednego ,to wyżywaj się na wszystkich!!!!
                            • serta ??? 22.10.04, 22:10
                              na wszystkich innych osobnikach mam sie wyzywac? uuu ... biedny Ql ...
                              nie,chyba nie zrobie mu jednak tego.Lubie go.

co to za milosc pytasz ... taka,co to mnie pewnie ktoregos pieknego dnia do
                              grobu szybko zaprowadzi ;)
                              • Gość: kinia Re: ??? IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 22:11
                                to może nad Frustim? Skoro i tak już jest sfrustrowany, to chyba mu nie
                                zaszkodzi...
                                • serta :) 22.10.04, 22:13
                                  jak sie tylko pojawi ...
                                  a wogole,nie wiem czy zauwazylas,ale Lucka tu dzis nie bylo ... smiem
                                  twierdzic,iz nie ma po wczorajszym ochoty na dalsza depilacje ... a zostal mi
                                  przeciez jeszcze drugi posladek,klatka piersiowa,pachy ... sadzisz,ze
                                  rzeczywiscie go to moglo przestraszyc?
                                  • Gość: kinia Re: :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 22:23
                                    ja raczej myślę, że on siedzi z pensetą w ręcę i sam sobie te włoski wyskubuje
                                    nie chciał się podzielić przyjemnością
                                    • Gość: kinia jak tak dalej pójdzie IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 22:24
                                      to mi woda wystygnie
                                      idę skoro jutro znowu muszę w miarę wcześnie wstać (muszę ładnie wyglądać na
                                      zebraniu...)
                                      • serta :))) 22.10.04, 22:30
                                        ech ... alez Ci mezczyzni pazerni :(((
                                        idz,idz sie pluskac - tylko nie zapomnij wdziac nalepszych lateksowych
                                        ciuszkow na jutro! a z Luckiem to juz ja sie rozprawie jak sie tylko
                                        nieszczesnik pojawi! oj dam mu, ja dam! :///
                                        • Gość: kinia obwieszczam wszem i wobec IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 09:14
                                          że wstałam dzisiaj o 8.30!! zaraz idę do roboty na zebranie - strasznie mi się
                                          nie chce. potem obiadek u mamusi, bo jutrop zamierzam mieć kaca - giganta po
                                          wieczornych szaleństwach!
                                          wpadnę tu po południu
                                          • Gość: kinia dla podniesienia morale IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 20:41
                                            proponuję wykreślić niejakiego qla z listy członków TML!!!
                                        • luckystrike jusz siem boje 25.10.04, 10:37
                                          cały drżę!
                                          • Gość: greta Witam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 10:47
                                            wszystkich...aaaaaaa(ziewnelam)....mhmm...wstalam dzisiaj o 6:45- bo mialam
                                            angielski o 8-i teraz jestem niewyspama i glowcia mnie boli ....:)
                                            i mam jeszcze kolosa z genetyki..buuu.....:(
                                            hmmm...co my tu dzisiaj mamy..?
                                            • Gość: kinia Re: Witam.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.10.04, 11:23
                                              a ja wstałam o 7.30 żeby pojechać do poracy i dowiedzieć, się, że mam odwołane
                                              zajęcia.....
                                              a potem w pralni chemicznej dowiedziałam się że zniszczył mi się płaszcz
                                              wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                                              • Gość: greta ojojoj.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 11:34
                                                hmm...a daleko mialas do tej pracy?
                                                uuhh...ja tez tego nie lubie- jade narzekajac na caly swiat, ze wczesnie musze
                                                wstac-a jak jestem na miejscu okazuje sie ze nie ma zajec- to wracam i tez
                                                narzekam , ze mnie wczesbniej o tym nie uprzedzili- bo bym nie
                                                wstawala...uuhh...
                                                ...a moze plaszcz , nie jest w takim zlym stanie..?-wez odszkodowanoie...
                                                ach ten poniedzialek..
                                                • Gość: kinia Re: ojojoj.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.10.04, 11:39
                                                  do pracy mam 5 minut autem - no cóż, przynajniej nie straciołam pięknego dnia
                                                  płaszcz jest zrujnowany, materiał zmienił się w folio-tekturę. pralnia wyprała
                                                  go według metki więc muszę działać w sklepie. problem z tym, że został kupiony
                                                  3 lata temu, ale szkoda powstała w wyniku błędnej informacji na metce.
                                                  szlag mnie trafia, bo bardzo go lubiłam.
                                                  • Gość: kinia jadę do pracy IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.10.04, 11:40
                                                    powodzenia na kolokwium!
                                                  • Gość: greta ....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 12:13
                                                    nie dziekuje...:)
                                                    :(
                                                    hmmm...
                                                  • Gość: kinia Re: ....:) IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.10.04, 22:44
                                                    no to hopsasa i papa
    • pinkpanther Re: wrrr 19.11.04, 14:30
      znowu jakiś przyszedł
      znowu powiedziałam, że nie mam telefonu
      mówił nawet po tym, jak zamknęłam drzwi...
    • pinkpanther Re: wrrr 19.11.04, 16:07
      i następny przyszedł, mimo zamieci...
      • cezar8 Re: wrrr 19.11.04, 16:15
        Powinnas sie cieszyc.Masz duze powodzenie.
        • pinkpanther Re: wrrr 21.11.04, 15:25
          i bez tego mam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka