ufotka 27.10.11, 23:07 witam czy ktos juz byl u dr z dzieckiemi i czy jest dobra? jeszcze jedno pytanie jak sie z P. dr skontaktowac bo nr ktory jest na jej stronie nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrem Re: dr wilczyńska alergolog 28.10.11, 08:08 Byłam raz jedyny kilka lat temu. Dla mnie ta pani z alergologią to ma mało wspólnego już... Odpowiedz Link Zgłoś
sara06 Re: dr wilczyńska alergolog 28.10.11, 08:22 Ja jestem zadowolona, wyprowadziła mi dziecko z choróbsk, brania antybiotyków itp. Warto spróbować ... telefon jest na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
avene Re: dr wilczyńska alergolog 28.10.11, 10:35 Moje podsumowanie Pani doktor: -wszystkie dzieci mają tą samą chorobę wywołaną adenowirusem -przepisuje tony leków homeopatycznych, za ogromne pieniądze -leczenie mojej córki, zgodnie z zaleceniami skończyło się ciężkim zapaleniem płuc, z 2tyg.pobytem w szpitalu, -mam wrażenie,że tak naprawdę nie lubi dzieci, bo zawsze jej przeszkadzają w wykładzie i notatkach w "słynnym zeszycie" Ogólnie jestem na nie Odpowiedz Link Zgłoś
ufotka Re: dr wilczyńska alergolog 28.10.11, 11:07 ok dzieki za informacje . czy w takim razie jest jakis inny alergolog godny polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
avene Re: dr wilczyńska alergolog 28.10.11, 11:54 W lux-med na Al.Stanów, przyjmuje Pani dr Ewa Dadas-Stasiak, pracuje też na oddziale na Szaserów, nie wiem gdzie jeszcze przyjmuje.Ja mam abonament, myślę,że jest całkiem niezła i nie bagatelizuje objawów. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: dr wilczyńska alergolog 28.10.11, 13:24 Polecam dr Agnieszkę Krauze - alergolog/pulmonolog ze szpitala na Działdowskiej. Niestety na wizytę u niej nawet na prywatną trzeba 4-5 m-cy czekać. Ale jest świetna w tym co robi. Ustawiła leczenie mojego synka alergika/astmatyka, ograniczyła ilość sterydów, zrobiła testy w szpitalu i ph-metrię. Polecam:) W Ząbkach alergologa dobrego, a tym bardziej dziecięcego nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
atwar1 Re: dr wilczyńska alergolog 28.10.11, 20:16 Ja też odradzam dr Wilczyńską- u mojego dziecka tez stwierdziła adenowirusa (wykluczony w badaniach, za które sama zapłaciłam) Polecam szpital na Szaserów w zależności od wieku dziecka- alergolog na oddziale pediatrycznym lub alergologicznym dla dorosłych (długo się czeka na wizytę ale potem wszystko kompleksowo- testy, kontrole,, odczulanie w razie potrzeby) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_d_13 Re: dr wilczyńska alergolog 29.10.11, 22:26 jakbym czytała historie swojego dziecka ! Pani doktor wszystkim opowiada to samo. Dla mnie porażka, na leki wydałam mnóstwo pieniędzy a dziecko i tak dorobiło się zapalenia płuc. Dzieci traktuje jak zło konieczne i skupiona jest tylko na wyszeptaniu rodzicom swojej wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
mapo1 Re: dr wilczyńska alergolog 07.11.11, 13:37 ta Wilczyńska jest jakaś nawiedzona, wszystkim mowi to samo, ciagle cos pisze w zeszyciku i wypisuje mnostwo lekow homeopatycznych, które nieźle kosztują...., szczerze odradzam!! Odpowiedz Link Zgłoś
ufotka Re: dr wilczyńska alergolog 04.11.11, 14:51 wow rzeczywiscie bede ja omijac:/ nie chce faszerowac dziecka lekami ale jest alergikiem i ciagle choruje juz nie mam sily...w sumie dobrze bylo by sie poradzic lekarza alergologa tylko dobrego. dzieki za info pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś