Dodaj do ulubionych

Przedszkole "Przystań elfów"

26.04.12, 14:47
Bardzo proszę o Wasze opinie nt. tego przedszkola, jak również wszystkie wasze spostrzeżenia i uwagi są mile widziane. Jestem zainteresowana zapisaniem dziecka do tego przedszkola od zaraz.
Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • ki-tty Re: Przedszkole "Przystań elfów" 26.04.12, 21:29
      Moja koleżanka ma tam córkę i ostatnio strasznie narzekała.Ja mam córkę w przedszkolu "Pinokio" i jestem bardzo zadowolona pod każdym względem a kadra dydaktyczna jest na prawdę super.A najważniejsze,ze dziecko jest tam szczęśliwe i otoczone odpowiednią opieką.
      • piotraskargi Re: Przedszkole "Przystań elfów" 27.04.12, 12:37
        A czy mogłabyś podać więcej szczegółów. Bazę mają "wypasioną" ale najważniejsza jest kadra i stosunek do dzieci zwłaszcza tych nowoprzyjętych.
      • 5-agata Re: Przedszkole "Przystań elfów" 28.07.12, 13:02
        Troszkę śmierdzi mi tu konkurencją ... ale może się mylę.
        Ostatnio byłam w żłobku Przystań Elfów i chcę oddać tam mojego synka od nowego roku.
        Żłobek bardzo ładny, przestronne i czyste sale, toalety i sypialnie tuż obok głównej sali zabaw tak aby opiekunki nie m,usiały daleko wychodzić z dziećmi na zmianę pieluch czy nocnikowanie. Kuchnia z prawdziwego zdarzenia, dwa place zabaw bardzo ładne.
        Mi się tam podoba i nie bez powodu mają kłopot z wolnymi miejscami ... Bo wyposażenie mówi samo za siebie ---> jest "wypasione".
        • 1zzz123 Re: Przedszkole "Przystań elfów" 17.08.12, 11:32
          a moje dziecko chodzi tam już ładnych parę miesięcy i zawsze idzie do przedszkola i wraca z niego z uśmiechem na twarzy. Kadra jest bardzo kompetentna, miła i uprzejma, otwarta i podchodzi z uczuciem do dzieci. Bardzo dużo się dzieje w przedszkolu, wyjazdy, teatrzyki, zajęcia, goście i program nauczania również jest bardzo bogaty. No i oczywiście przestrzeń w przedszkolu jest ogromna, duże przestrzenne sale, plac zabaw i kuchnią na miejscu a nie catering. Moje dziecko czuje się tam bardzo dobrze a ja również jestem zadowolona.
          • domatorka2525 Re: Przedszkole "Przystań elfów" 30.09.12, 23:50
            ja rowniez polecam. moja cora chodzi od stycznia 2012 i zawsze idzie z usniechem, a nie zawszechce z przdszkola wracac do domu. to dla mnie najlepsza rekomendacja. i kucharz swietny, wreszcie zaczela jesc.
            • magwik11 Re: Przedszkole "Przystań elfów" 05.11.12, 14:19
              Czy ktoś z Was korzysta ze żłobka "Przystań Elfów" w Ząbkach? Będę wdzięczna za wszelkie opienie. Dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka