1razdwatrzy 08.01.13, 11:05 Zniszczono samochody w okolicach poczty na powstańców. Prawdopodobnie w nocy z soboty (5I) na niedzielę (6I) ...... być może to była około 3 w nocy. Jeżeli ktoś może pomóc w znalezieniu sprawcy, to będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gusiaa00 Re: Zniszczone samochody 08.01.13, 13:01 jak przy samej poczcie to może kamera na budynku coś złapała.. Odpowiedz Link Zgłoś
green711 Re: Zniszczone samochody 08.01.13, 13:21 1razdwatrzy napisała: > Zniszczono samochody w okolicach poczty na powstańców. > Prawdopodobnie w nocy z soboty (5I) na niedzielę (6I) ...... być może to była o > koło 3 w nocy. > Jeżeli ktoś może pomóc w znalezieniu sprawcy, to będę wdzięczny. Akurat zbiega się to w czasie z uprawianiem przez osobnika o pseudonimie KALBUD na tym forum wściekłej nienawiści do mieszkańców tej ulicy. Może warto zainteresować tym wątkiem Policję podczas dochodzenia? Nie tą ząbkowską, ja np. zadzwoniłem trochę wyżej... Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka87 Re: Zniszczone samochody 08.01.13, 14:46 Haha i co powiedziałeś? Że kalbud nie lubi Podlasia? Oj biedny, pewnie dożywocie dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
kalbud Re: Zniszczone samochody 09.01.13, 07:14 Ty chłoporobotnico , dlaczego jeszcze policja nie przyjechała do mnie , skoro zgłosiłeś na policję że to ja zniszczyłem samochody . green711 napisał: > 1razdwatrzy napisała: > > > Zniszczono samochody w okolicach poczty na powstańców. > > Prawdopodobnie w nocy z soboty (5I) na niedzielę (6I) ...... być może to > była o > > koło 3 w nocy. > > Jeżeli ktoś może pomóc w znalezieniu sprawcy, to będę wdzięczny. > > Akurat zbiega się to w czasie z uprawianiem przez osobnika o pseudonimie KALBUD > na tym forum wściekłej nienawiści do mieszkańców tej ulicy. Może warto zainter > esować tym wątkiem Policję podczas dochodzenia? Nie tą ząbkowską, ja np. zadzwo > niłem trochę wyżej... Odpowiedz Link Zgłoś
careta Re: Zniszczone samochody 09.01.13, 08:34 Nasz drogi kalbud jak zwykle miły i do rany przyłóż. Co my byśmy bez niego na tym forum zrobili:)? Odpowiedz Link Zgłoś
kalbud Re: Zniszczone samochody 09.01.13, 08:58 Liczysz na Wersal ? Przeczytaj wypowiedź green711 , to będziesz wiedział(a) dlaczego używam słów dosadnych . Forum to jak Hyde Park . careta napisała: > Nasz drogi kalbud jak zwykle miły i do rany przyłóż. Co my byśmy bez niego na t > ym forum zrobili:)? Odpowiedz Link Zgłoś
tk-1 Re: Zniszczone samochody 10.01.13, 14:54 a psy się nadal gryzą, tylko przeszły na inne podwórko ... Odpowiedz Link Zgłoś