Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer na terenie Ząbek

08.04.14, 18:01
Parę tygodni temu wybrałam się do salonu fryzjerskiego w Ząbkach na ul. Orlej zakład nosi nazwę Bolero, jestem zaskoczona ponieważ duzo ludzi mówiło ze ten zakład jest świetny i wgl. Niestety jestem innego zdania te panie są bez uśmiechu na twarzy, wiadomo jest to ze praca jest męcząca lecz nikt na siłę tym panią tego zawodu nie wciskał. W innych salonach widać u pan uśmiech żarty im się trzymają a niestety z fryzjerka która mnie obsługiwała w bolero komentowała do okola ludzi co bardzo mi się nie spodobało, mówiły sobie panie coś na ucho co bardzo jest nie kulturalne odradzam tam wizyt ponieważ usługa również nie była zadawalająca.. Bardzo proszę o jakiś zakład gdzie atmosfera bedzie miła i będę zadowolona z usługi cena nie gra roli dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • malutka.k Re: dobry fryzjer na terenie Ząbek 08.04.14, 20:58
      Lejdiss na ul Skorupki :)
      • blenda2 Re: dobry fryzjer na terenie Ząbek 08.04.14, 21:01
        Na pewno odwiedzę :)
    • zussanka Re: dobry fryzjer na terenie Ząbek 09.04.14, 18:56
      No ja akurat Lejdiss nie polecam, mam złe doświadczenia.

Sama długo szukałam naprawdę fajnego fryzjera i chyba znalazłam, byłam tam raz i będę ich stała klientka. To Techni Art na Batorego. Z włosów (robiłam balejaz + obcięcie) jestem bardzo zadowolona a atmosfera jest tam bardzo miła. Fajne, wesołe Panie. Naprawdę polecam!
      • malutka.k Re: dobry fryzjer na terenie Ząbek 10.04.14, 08:34
        Kiedyś w Lejdiss pracowała fryzjerka, chyba Paulina, która faktycznie była kiepska. Teraz jest tam jak narazie tylko p. Ania, którą mogę jak najbardziej polecić.
    • dolorespromesas Re: dobry fryzjer na terenie Ząbek 10.04.14, 14:01
      Prestige na Powstańców w nowym bloku LCC, polecam Panią Kasię i kosmetyczkę Panią Wioletę.
    • lutowamama2013 Re: dobry fryzjer na terenie Ząbek 12.04.14, 22:54
      Co człowiek to inna opinie :)
      Mój 5 latek chodzi strzyć włosy do salonu Efect i on tylko tam chce iść (Kasia).
      Ja chodzę z młodszą pociechą do Studia 45
      Chodzimy do Ani (fryzjer)
      A ja byłam ostatnio w salonie Anza i nie polecam :(Salon przy łodygowej )
      Wcześniej robiłam balejaż u Ani w studio 45 .Robota super ale trochę drogo
      Kosmetyczkę polecam Panią Wiole z salonu Presige (robiłam wosk i mikrotermobrazję )
      • tosk-a11 Re: dobry fryzjer na terenie Ząbek 24.04.14, 20:30
        Ja polecę Panią Ilonę ma salon na Narutowicza, bardzo miła i solidna obsługa. Trafiłam tam przez przypadek, bo weszłam zrobić paznokcie(również polecam) hybryda rewelacja i w dobrej cenie.
    • elisabe Re: dobry fryzjer na terenie Ząbek 25.04.14, 00:18
      A ten Bolero to nie jest na Poniatowskiego?
      • blenda2 Re: dobry fryzjer na terenie Ząbek 26.04.14, 20:02
        Nie nie Bolero mieści sie na Orlej tzw. pasaż, odradzam jak pisałam wcześniej koleżanka powiedziała że jest tam dużo klientów, być może tak jest mi się wydaje ze ludzie są ślepi ewentualnie lecą na niskie ceny
    • elisabe Re: dobry fryzjer na terenie Ząbek 25.04.14, 00:21
      w techni art na Batorego jest chyba najlepiej. Na Szwoleżerów też jest niezła fryzjerka (teraz zrobili tam rowniez salon kosmetyczny). Mówię o Pani w srednim wieku, przed reszta nalezy uciekać.
      • tosk-a11 Re: dobry fryzjer na terenie Ząbek 25.04.14, 08:36
        W teh-art była kiedyś dobra fryzjerka Pani Ola. Niestety się zwolniła. Teraz to niestety lecą na opinii, mnie już trzy razy źle włosy ufarbowali, czwartej szansy nie dałam. Uratowała mnie Pani Ilona.
        • karla1977 Re: dobry fryzjer na terenie Ząbek 25.04.14, 14:09
          ja kiedys chodzilam do wlascicielki ale ciezko sie bylo dostac bo przestala pracowac nap w soboty. techni art jest calkiem w porzadku ale ma niczym nieuzasadnione zabojcze ceny. przenioslam sie od nich i nie widze roznicy a za balejaz place 50zl mniej
        • switchon Re: dobry fryzjer na terenie Ząbek 26.04.14, 23:38
          Najlepsze fryzjerki z Techni Art zarówno Pani Ola oraz Asia pracują na Targówku. Nadal do nich uczęszczam i jestem wierna juz 8 rok :)
          • bierona Re: dobry fryzjer na terenie Ząbek 28.04.14, 10:20
            Witam, od jakiegoś czasu poszukuje kontaktu do p. Asi P., która pracowała w salonie Techni Art. Czy mogę poprosić o namiar na nowy salon na adres oluszka456@onet.pl
        • zabkowicz123 Re: dobry fryzjer na terenie Ząbek 27.04.14, 00:27
          Polecam panią Ilonę , salon mieści się przy ulicy Narutowicza (obok poczty i żabki) byłam w wielu salonach w Ząbkach ale tutaj jest fachowa ręka a przy tym miła i sympatyczna obsługa + bardzo atrakcyjne ceny :D . Polecam także manicure.
          • pinakol Re: dobry fryzjer na terenie Ząbek 30.04.16, 14:39
            a czy można numer do tej Pani, bo ten z internetu jest nie aktualny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka