generacia 01.03.15, 18:39 Który jest do odwołania??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agakopczynska Re: Zarządy Reymonta29 a b c 27.04.15, 14:11 Oferta W branży zarządzania i administrowania nieruchomościami jestem od 2006 roku. W latach 2006-2012 pracowałam na etacie jako administratorka w renomowanej firmie w Ząbkach. W tejże firmie administrowałam 11 Wspólnotami. Od sierpnia 2012 roku podjęłam współpracę z firmą Yarissa Pana Rafała Czajkowskiego. W grudniu 2012r. założyłam własną firmę zarządzania i administrowania nieruchomościami. Od 2014 roku w związku z uwolnieniem zawodu mogę samodzielnie administrować Wspólnotami. Administrowałam Wspólnotą Mieszkaniową ,,Centrum Park I’’ przy ulicy Falandysza w Radzyminie, Wspólnota Mieszkaniowa Marcina z Wrocimowic w Warszawie, Wspólnoty w Ząbkach oraz współpracuję ze Wspólnotą Mieszkaniową Osiedla Regaty I,II w Warszawie. Moja firma zapewnia obsługę administracyjno-techniczną, obsługa księgowa i prawna zewnętrzna, oczywiście posiadam kontakt z takimi usługodawcami. Jesteśmy rzetelni, uczciwi i profesjonalnie podchodzimy do swojej pracy. Zapraszamy Państwa do współpracy, a zapewnimy obsługę na najwyższym poziomie spełniając Państwa oczekiwania. W razie potrzeby mogę dostarczyć referencje Szanowni Państwo, posiadam ponad 10 letnie doświadczenie w Zarządzaniu/ Administrowaniu Wspólnotami Mieszkaniowymi. Zakres proponowanych usług obejmuje: ●► Formalno - prawną i finansową obsługę w zakresie dostawy zarządzanym obiektom wszelkich mediów (tj.: energii i grzewczej, elektrycznej, wody ciepłej i zimnej, gazu) oraz ich rozliczenie z właścicielami w dowolnym okresie czasowym; ●► Utrzymanie części wspólnych oraz elementów wyposażenia budynków w stałej sprawności technicznej w tym: dźwigów, domofonów, instalacji RTV itp.; ●► Przeprowadzanie wraz ze Zleceniodawcą protokolarnego przejęcia nieruchomości z pełną ewidencją jej stanu technicznego oraz formalnoprawnego; ●► Fachową realizację przeglądów technicznych (rocznych i wieloletnich) obiektów zgodnie z wymogami prawa budowlanego tj. przeglądy instalacji gazowej, wentylacyjnej i elektrycznej; ●► Realizację konserwacji i natychmiastowych napraw drobnych uszkodzeń dotyczących nieruchomości wspólnej; ●► Prowadzenie remontów kapitalnych, w drodze przetargowego wyboru wykonawcy przy udziale zainteresowanych właścicieli; ●► Naliczanie miesięcznych wymiarów opłat za dostarczane właścicielom media i zrealizowane na ich rzecz usługi z uwzględnieniem bieżących zmian cenowych; ●► Pełną i przejrzystą ewidencję zaliczek czynszowych oraz ich rozliczanie w oparciu o sprawdzone programy komputerowe; ●► Podejmowanie działań mających na celu uzyskiwanie na rzecz mieszkańców dodatkowych przychodów tj. pożytków z tytułu np. wynajmu lub dzierżawy powierzchni wspólnych na cele handlowo-usługowe, biurowe, reklamowe i inne; ●► Wgląd do pełnej dokumentacji finansowo-księgowej danej nieruchomości każdemu zainteresowanemu właścicielowi; ●► Prowadzenie postępowań upominawczych i windykacyjnych do egzekucji sądowo-komorniczej włącznie; ●► Prowadzenie ksiąg obiektu budowlanego; ●► Stałą kontrolę jakości świadczonych na rzecz nieruchomości usług przez zewnętrzne podmioty gospodarcze w zakresie: wywozu nieczystości, dostawy wody, energii grzewczej, sprzątania, konserwacji, drobnych napraw, wymiany żarówek itp.; ●► Konsultację i doradztwo techniczne; ●► Konsultacje i doradztwo prawne; ●► Ciągłą ewidencję kosztów ponoszonych przez wspólnotę i pełną ich analizę z uwzględnieniem ewentualnych zagrożeń płatniczych; ●► Zlecanie kontroli technicznych, okresowych przeglądów nieruchomości i urządzeń stanowiących ich wyposażenie techniczne, zgodnie z wymaganiami prawa budowlanego i innymi obowiązującymi przepisami; ●► Zlecanie prac konserwacyjnych, remontowych, inwestycyjnych i nadzór nad ich wykonaniem ●► Prowadzenie ewidencji i dokumentacji; ●► Zarządzanie kosztami Propozycję cenową za w/w usługi przedstawimy po zapoznaniu się z nieruchomością. Zapraszam do współpracy Agnieszka Kopczyńska agakopczynska@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś