Dodaj do ulubionych

Zarządy Reymonta29 a b c

01.03.15, 18:39

Który jest do odwołania???
Obserwuj wątek
    • agakopczynska Re: Zarządy Reymonta29 a b c 27.04.15, 14:11
      Oferta
      W branży zarządzania i administrowania nieruchomościami jestem od 2006 roku.
      W latach 2006-2012 pracowałam na etacie jako administratorka w renomowanej firmie w Ząbkach. W tejże firmie administrowałam 11 Wspólnotami. Od sierpnia 2012 roku podjęłam współpracę z firmą Yarissa Pana Rafała Czajkowskiego. W grudniu 2012r. założyłam własną firmę zarządzania i administrowania nieruchomościami. Od 2014 roku w związku z uwolnieniem zawodu mogę samodzielnie administrować Wspólnotami. Administrowałam Wspólnotą Mieszkaniową ,,Centrum Park I’’ przy ulicy Falandysza w Radzyminie, Wspólnota Mieszkaniowa Marcina z Wrocimowic w Warszawie, Wspólnoty w Ząbkach oraz współpracuję ze Wspólnotą Mieszkaniową Osiedla Regaty I,II w Warszawie. Moja firma zapewnia obsługę administracyjno-techniczną, obsługa księgowa i prawna zewnętrzna, oczywiście posiadam kontakt z takimi usługodawcami.
      Jesteśmy rzetelni, uczciwi i profesjonalnie podchodzimy do swojej pracy. Zapraszamy Państwa do współpracy, a zapewnimy obsługę na najwyższym poziomie spełniając Państwa oczekiwania. W razie potrzeby mogę dostarczyć referencje

Szanowni Państwo,
      posiadam ponad 10 letnie doświadczenie w Zarządzaniu/ Administrowaniu Wspólnotami Mieszkaniowymi.
      Zakres proponowanych usług obejmuje:

●► Formalno - prawną i finansową obsługę w zakresie dostawy zarządzanym obiektom wszelkich mediów (tj.: energii i grzewczej, elektrycznej, wody ciepłej i zimnej, gazu) oraz ich rozliczenie z właścicielami w dowolnym okresie czasowym;

●► Utrzymanie części wspólnych oraz elementów wyposażenia budynków w stałej sprawności technicznej w tym: dźwigów, domofonów, instalacji RTV itp.;

●► Przeprowadzanie wraz ze Zleceniodawcą protokolarnego przejęcia nieruchomości z pełną ewidencją jej stanu technicznego oraz formalnoprawnego;

●► Fachową realizację przeglądów technicznych (rocznych i wieloletnich) obiektów zgodnie z wymogami prawa budowlanego tj. przeglądy instalacji gazowej, wentylacyjnej i elektrycznej;

●► Realizację konserwacji i natychmiastowych napraw drobnych uszkodzeń dotyczących nieruchomości wspólnej;

●► Prowadzenie remontów kapitalnych, w drodze przetargowego wyboru wykonawcy przy udziale zainteresowanych właścicieli;

●► Naliczanie miesięcznych wymiarów opłat za dostarczane właścicielom media i zrealizowane na ich rzecz usługi z uwzględnieniem bieżących zmian cenowych;

●► Pełną i przejrzystą ewidencję zaliczek czynszowych oraz ich rozliczanie w oparciu o sprawdzone programy komputerowe;

●► Podejmowanie działań mających na celu uzyskiwanie na rzecz mieszkańców dodatkowych przychodów tj. pożytków z tytułu np. wynajmu lub dzierżawy powierzchni wspólnych na cele handlowo-usługowe, biurowe, reklamowe i inne;

●► Wgląd do pełnej dokumentacji finansowo-księgowej danej nieruchomości każdemu zainteresowanemu właścicielowi;

●► Prowadzenie postępowań upominawczych i windykacyjnych do egzekucji sądowo-komorniczej włącznie;

●► Prowadzenie ksiąg obiektu budowlanego;

●► Stałą kontrolę jakości świadczonych na rzecz nieruchomości usług przez zewnętrzne podmioty gospodarcze w zakresie: wywozu nieczystości, dostawy wody, energii grzewczej, sprzątania, konserwacji, drobnych napraw, wymiany żarówek itp.;
      ●► Konsultację i doradztwo techniczne;

●► Konsultacje i doradztwo prawne;

●► Ciągłą ewidencję kosztów ponoszonych przez wspólnotę i pełną ich analizę z uwzględnieniem ewentualnych zagrożeń płatniczych;

●► Zlecanie kontroli technicznych, okresowych przeglądów nieruchomości i urządzeń stanowiących ich wyposażenie techniczne, zgodnie z wymaganiami prawa budowlanego i innymi obowiązującymi przepisami;

●► Zlecanie prac konserwacyjnych, remontowych, inwestycyjnych i nadzór nad ich wykonaniem

●► Prowadzenie ewidencji i dokumentacji;

●► Zarządzanie kosztami

Propozycję cenową za w/w usługi przedstawimy po zapoznaniu się z nieruchomością.

Zapraszam do współpracy
      Agnieszka Kopczyńska
      agakopczynska@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka