dudi-83 12.03.10, 09:51 Czy któraś z Was była może w tym ośrodku? Jakie macie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klaudia Re: Ego spa Rumia IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 22.04.10, 13:03 Brak w necie jakichkolwiek informacji o ego-spa, szukam i nic. Zero forum i informacji o zadowoleniu klientów. Ciekawe dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
dudi-83 Re: Ego spa Rumia 24.05.10, 22:46 W końcu dotarłam do Ego spa i... polecam. W szczególności peeling morski, cały "seans" trwa prawie godzinę. Można się naprawdę zrelaksować. I tak jak piszą na stronie "Podstawą każdego peelingu jest delikatny masaż." Było cudnie, obsługa bardzo miła, tylko te prezenty, które ofiarują w pakietach (minikosmetyki) są mini-mini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Ego spa Rumia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 21:36 jest chodzi o fryzjera i manicurzystke;)jest zajebiscie;) Odpowiedz Link Zgłoś
my.norka Re: Ego spa Rumia 28.01.11, 15:05 W tym momencie rynek usług Spa stoi na naprawdę wysokim poziomie. Niektóre zabiegi są niezwykle oryginalne( np winoterapia w Głęboczek Vine Resort & SPA) i myślę,że poddanie się im chociaż raz w życiu musi być fantastycznym przeżyciem. Jedynie co mnie odstrasza to jakieś tam kawiorowe zabiegi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia2011 Re: Ego spa Rumia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 11:15 Czytałam o Głęboczku trochę. Właśnie najbardziej mnie zaciekawiły mnie te zabiegi z winoterapii. Generalnie podobno winoterapia jest bardzo skuteczna. Myślę, że może się skuszę na jakiś wypad do SPA na wiosnę, może na weekend majowy. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_88 Re: Ego spa Rumia 02.03.11, 11:46 Byłam miesiąc temu w Ego Spa i jestem bardzo zadowolona.Przyjazna i doświadczona obsługa, a Pani masażystka ma ogromną wiedzę i dużo mi doradziła. Przyznam, że to miejsce wspaniale relaksuje i dobrze jest tu przyjechać w celu odpoczynku. Taki wyjazd dobrze połączyć ze zwiedzaniem okolic, bo jest naprawdę co zobaczyć! Wiem, co mówię, bo sama tak zrobiłam i to zimą, a jak pięknie musi być latem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Ego spa Rumia IP: *.portnet.pl 04.11.11, 09:46 Niby spa (EGO SPA RUMIA) a palą tam papierosy wiec w grocie solnej śmierdzi petami, zwrocenie uwagi nie przyniosło efektów. Nie polecą a nawet ODRADZĘ każdemu kto spyta o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Ego spa Rumia IP: *.sg.rig.net 28.11.11, 16:15 bo jest tam cienko ze spa , jest tam jakas nieznana wloska firma kosmetykow i slyszalam od pracownikow ze sa po terminie hehhe dlatego sa promocje , szefowa jest mega skapa i to pic na wode to cale spa , moze pralnia kasy kochanka heheh tak slyszalam , moga tak ludzie gadac bo tyraja za najnizsze krajowe Odpowiedz Link Zgłoś