Dodaj do ulubionych

fotelik 3 latka

18.01.11, 17:38
witam, prosze o porade, jakie foteliki dla dwojki dzieci 3 latka, waga ok 14 kg. chce kupic nowe na wiosne i nie chce wydac majatku. na wakacje jezdzimy raz w roku i to nie bardzo daleko, wiec opcja spania nie musi byc jakas rozwinieta, byle glowa nie opadala, bo to mnie denerwuje, ze dziecku jest niewygodnie. no i bezpieczne zeby byly i oraz do suzuki sx4 a tam jest malo miejsca smile nie musi to byc tez wersja na 100 lat, bo wiem z doswiadczenia, ze sie zuzywaja. z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • ilhenny Re: fotelik 3 latka 18.01.11, 18:39
      właśnie żeby główka nie leciała do przodu trzeba wybierać foteliki z systemem a i tak trzeba puknąć w czółko żeby główka poleciała do tyły
      napisz jaki przedział cenowy 100-600 zł
      • gabi171 Re: fotelik 3 latka 19.01.11, 18:31
        dziekuje za zainteresowanie. a z jakim systemem trzeba kupic, zeby ta glowa nie leciala? no i dzisiaj sie przyjzalam tym, co mam. i widze, ze glowa nie wystae, ale szalu nie ma i zaraz beda za male. a sa to foteliki za 150 zl/szt na allegero kupione do 25 kg.
        a chce wydac no wiadomo niewiele, ale chyba cos lepszego niz mam teraz. 300zl?
        • ilhenny Re: fotelik 3 latka 19.01.11, 18:49
          z systemem rozkładania jest Besafe Izi Up X2 i kosztuje 450 zł, MC Rodi XR i Protector ponad 500 zł
          za 300 zł można kupić Cybexa Free i też dzieci w nich śpią, bo jest głęboki zagłówek
          • ilhenny Re: fotelik 3 latka 20.01.11, 17:00
            usunąłem link bo nie wspieram sprzedawców którzy handlują towarem z nie oficjalnej dystrybucji czyli bez GWARANCJI
            jeśli chcesz taki fotelik w podobnej cenie to napisz do mnie maila
            • gabi171 Re: fotelik 3 latka 22.01.11, 19:13
              dziekuje, na pewno skorzystam, ale poczekam jeszcze do wiosny. moj maz tez odkryl ten system iso fix w samochodzie, wiec sie przypomne, bo jezeli jest to dobre, to moge to wykorzystac do montazu. jeszcze raz dziekuje za pomoc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka