24.02.11, 10:32
Witam, poszukuje fotelika dla 7 -miesięcznego niemowlaka. Młoda jest spora, ma w tej chwili mniej więcej (nie dala się zmierzyć smile ) 74 cm i wazy ok 9,5 kg. , zaczyna ćwiczyć siadanie. Na razie jeździmy w foteliku 0-13 kg ale powoli rozglądamy się za 9-18. Nasze typy to maxi cosi priori xp, maxi cosi toby , roamer king plus , może byśmy się pokusili i o maxi cosi moby (ten tyłem, czy dałby sie zamontować u nas tego nie wiem). Problem polega na tym, ktory ? A może jeszcze coś innego? kwota wokół, której oscylujemy to 600-800 zł.
Samochód to volvo s40 - bez isofixa.
Guru forum, pomóż ! smile
Obserwuj wątek
    • ilhenny Re: volvo s40 24.02.11, 11:26
      nie ma tu guru ani ekspertów
      każdy z zaproponowanych jest dobrym wyborem, wszystkie da się zamontować w S40
      a wybór który? rzut monetą, orzeł King ,reszka Tobi, a jak na sztorc to Priori XP, jak zgubisz monetę to Mobi smile
      • wredna.zmija Re: volvo s40 24.02.11, 11:33
        Jak zwal, tak zwał ale jeden wyraźnie się rzuca w oczy wink
        Ide szukać monety tongue_out.
        Dziękuje i zawsze zielonych świateł w drodze do domu życzę.

• ilhenny Re: volvo s40 24.02.11, 12:22
          tylko żeby nie było płaczu że mało miejsca się zrobiło z przodu
          • wredna.zmija Re: volvo s40 24.02.11, 16:46
            A może ? jeśli się zrobi to trudno tongue_out.
            Żadnego z nich jeszcze nie oglądałam. Cos tam sobie poczytałam, wybrałam te j.w. Jeśli wszystkie są jednakowo dobre to ostatecznie wybiorę po obejrzeniu każdego i przymiarce.
            • ilhenny Re: volvo s40 24.02.11, 17:38
              i to jest prawidłowa postawa
              tak powinno się robić
    • mruk0154 Re: volvo s40 24.02.11, 23:46
      A ja bym się do tego volvo z romerem nie ładował. MC Priori XP, Tobi i ewentualnie Be Safe
      • wredna.zmija Re: volvo s40 25.02.11, 12:05
        Mowisz? Besafe izi comfort? bo ja to sie nie upieram przy MC. Ma byc dobry czyli przede wszytskim bezpieczny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka