Dodaj do ulubionych

primera 2001 i Izi Combi

01.08.11, 22:48
Witam wszystkich. Moja córka ma 9 miesięcy, 9 kilo i powoli zaczynamy się zastanawiać nad zakupem nowego fotelika. Myślimy o Izi Combi i tu mam pytanie do specjalistów, czy ten fotelik da się zamocować do Nissana Primery z 2001 r? Czy przeciętnie inteligenty człowiek na podstawie instrukcji i filmów będzie w stanie sam zamontować poprawnie ten fotelik, czy lepiej poszukać specjalisty - doświadczenia z wiedzą sprzedawców w tym zakresie nie napawają mnie optymizmem? Jakie są najczęściej popełniane błędy przy montażu tego fotelika i po czym poznać, że został poprawnie zamontowany?

Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • kwap666 Re: primera 2001 i Izi Combi 01.08.11, 23:58
      bedzie pasowal. dla mnie i dla wszystkich tutaj ktorzy zawodowo montuja te fotele bezbledny montaz trwa do 5min. przecietnie inteligentny czlowiek jest w stanie zrobic rzeczy duzo wieksze niz przeciagniecie trzech paskow w miejscach wyznaczonych do tego... zawsze jednak sugerujemy zeby przed zakupem przymierzyc fotel do auta, najlepiej z kims kto umie to zrobic bez instrukcji. napisz skad jestes moze uda sie polecic jakis sklep w poblizu.
      • dlaczego55555 Re: primera 2001 i Izi Combi 02.08.11, 10:34
        Warszawa. byłem w świecie dziecka w M1, ale tam sprzedawca sam nie do końca wiedział jak go zamocować. I jeszcze jedno pytanie, czy można go zamocować z tyłu na środkowym fotelu w aucie z tunelem od wału.
        • kwap666 Re: primera 2001 i Izi Combi 02.08.11, 10:57
          zalezy od tunelu. jezeli nie jest jakis duzy to mozna probowac, bo podpora ma ksztalt odwroconego U. uderz do tosi, tam ci pomoga w 100%
          • dlaczego55555 Re: primera 2001 i Izi Combi 02.08.11, 11:20
            dzieki, ale tosia bardzo się ceni - ok 150 zł więcej niż inni, a fotelik i tak do tanich nie należy - możesz polecić jakieś inne sklepy o bardziej konkurencyjnych cenach i z dobrymi sprzedawcami. tunel jest duży i podpora musiałaby stać na nim dlatego zastanawia mnie stabilność i bezpieczeństwo takiego rozwiązania.ch i z dobrymi sprzedawcami. tunel jest duży i podpora musiałaby stać na nim dlatego zastanawia mnie stabilność i bezpieczeństwo takiego rozwiązania.
            • kwap666 Re: primera 2001 i Izi Combi 02.08.11, 12:07
              z tym cenieniem to nie tak do konca. na ogol niskie ceny maja ci co nie posiadaja foteli (chodzi mi o internet glownie) , a jak posiadaja to nie bardzo wiedza co z nim zrobic tongue_out jesli nie to tosia to nikogo lepszego polecic nie moge. podpora musi stac na podlodze, tak to jest zaprojektowane i juz. tak wiec srodkowa kanapa raczej odpada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka