Dodaj do ulubionych

fotelik 15-36 wygodny do spania i bezpieczny?

05.03.13, 19:22
kochane,jaki polecacie fotelik. dziecko ma 100cm wzrostu i wazy 15,8 kg. zalezy mi na dosc miekkim i wygodnym siedzisku . Duzym plusem byłaby mozlwosc wygodnego podrózowania w przypadku kiedy dziecko zaśnie, bez opcji opadania głowy do przodu. 600 zł to max na jaki moge sobie pozwolić. Obecnie mamy mega wygodny bebe confort 9-18 kg ,choc wagowo i wzrostowo oki, brakuje nam pasów.pozdr
Obserwuj wątek
    • mrukumaster Re: fotelik 15-36 wygodny do spania i bezpieczny 05.03.13, 19:26
      A czy pasów nie brakuje dlatego, że dziecko jeździ w grubej kurtcewink Napisz wiek dziecka oraz samochód do jakiego miałby fotel pasować.
      • agnestom1 Re: fotelik 15-36 wygodny do spania i bezpieczny 05.03.13, 19:30
        mrukumaster napisał:

> A czy pasów nie brakuje dlatego, że dziecko jeździ w grubej kurtcewink Napisz wie
        > k dziecka oraz samochód do jakiego miałby fotel pasować.

w kurtce niekoniecznie ,ale w swetrze grubszym lub polarku jest na styk. Ford mondeo - 10 lateksmile brak ISOFIXA
        • ruda.mama Re: fotelik 15-36 wygodny do spania i bezpieczny 12.03.13, 21:40
          hej a mozna takie tez pytanie ,rozkladany wygodny przy glowie,bmw x5,3dzieci jezdzi
    • tata3dzieci Re: fotelik 15-36 wygodny do spania i bezpieczny 13.03.13, 19:17
      Kupujemy buty mierzymy w sklepie, kupujemy ciuchy mierzymy, Czy nie powinno się iść do sklepu przymierzyć fotelik do samochodu i dziecka?
      600zł to sporo jak na fotel 15-36 bez fixu i można pokręcić nosem,
      • agnestom1 kupiłam!dzieki 16.03.13, 21:35
        dzieki .juz kupiłam.Wybrałam kilka interesujacych mnie modeli,podjechałm do hurtowni i wybrałam Recaro Monza Nova.Fotelik super.Dobrze ze sie nie skusiłąm na Montereya,Przymierzyłąm,zobaczyłam i odpadłsmile Dziecku najwygodniej było w recaro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka