Dodaj do ulubionych

Co się tutaj dzieje???

IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 15:33
Weźcie moze trochę odpocznijcie,bo niedługo zaczniecie wypisywac bzdety
pokroju e.nigmy.Coraz gorzej tu się dzieje...
Obserwuj wątek
    • servent Re: Co się tutaj dzieje??? 17.07.02, 15:50
      dobrze, że wróciłaś, juz trochę bez ciebie smutno było.
      bzdety - po ciśnienie spada.
      • Gość: bla..bla Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 16:18
        Przykro na to patrzeć...
        79 nie staczaj sie do takiego poziomu,bardzo Cię proszę,często śmieszne rzeczy
        potrafisz tu wysmarować,ale teraz to juz przeginasz...
        Wie ktos,co się dzieje z normalnym kukim?Na forum Żyrardowskim potworny bałagan
        i nikt chyba nie wie,co tam jest grane(vwdoka-Ty chyba tez jesteś
        zdezorientowany,chociaż "tamtejszy"?)
        E.nigma juz chyba kanikułuje i dobrze,ale miedzy sobą nie skaczcie sobie do
        gardeł,bo do niedawna jako jedni z niewielu mogliście się pochwalić względnie
        zdrową atmosferą...
        Pozdrawiam wytrwałe,stałe grono.Do sierpnia spróbuję Was wesprzeć.
        • Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 11:13
          W moim smutnym gabinecie temperatura sięga 59 stopni. Najbardziej cierpi na tym
          mój mózg. Cyba już mi wyparował.
          A co u Ciebie bla bla?
          • Gość: Kejam1 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.mcnet.pl / 10.10.54.* 18.07.02, 11:28
            Aż tak źle??? Ja bym się już dawno rozpuścił, współczuję strasznie.

U mnie temperatura daje w kość dopiero po powrocie do domu, reszta wszystko
            objęte klimą na szczęście.

Co dobrego u reszty z Was?

pzdr,
            • Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 12:41
              A co to jest klima.Znam ją tylko z opowieści. Ja nawet nie wiem czym jest
              zwykły wiatraczek, tzw. śmierdziomieszajka.
          • Gość: bla..bla Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 11:31
            Ja bywałam u Was prawie codziennie,bo jeszcze nie wyjechałam tak na dobre,
            tylko musiał mi rozum ochłonąć(jeszcze raz przepraszam Marki).79-moze
            nabędziesz drogą kupna jakiś wentylator(mieli to ciagle to samo powietrze,ale
            zawsze trochę chłodniej)...Ja musiałam w swoim pokoju wyjąć okno z zawiasów,bo
            też się nie dawało wysiedzieć...
            • Gość: Kejam1 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.mcnet.pl / 10.10.54.* 18.07.02, 11:45
              Na upały zalecana jest co rano szklanka dobrego whiskacza, eliminuje to szok
              temparaturowy, a i sam pomysł jest cool.
              • bla_bla_bla Re: Co się tutaj dzieje??? 18.07.02, 11:48
                Pytanie tylko ile w takiej pogodzie trzeba do niego dorzucic kostek lodu,żeby
                się po minucie zupa nie zrobiła???
                • Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 13:24
                  A może wiskaczowe kostki lodu?
              • Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 13:22
                Jeżeli udajemy się do pracy pieszo! A są wiskacze bezalkoholowe?
            • Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 12:44
              Chyba odżałuję i kupię od ruskich na bazarze.
            • Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 12:51
              Chyba odżałuję i kupię od ruskich na bazarze.
              • Gość: bla..bla Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 20:10
                Wentylator czy whiskacza???I pierwsze i drugie będzie(jak od nich) wątpliwej
                jakości...
                • Gość: Kejam1 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.mcnet.pl / 10.10.54.* 19.07.02, 08:05
                  Grunt, że chociaż dziewczyny są polskie, mam nadzieję.
                  Przynajmniej tu w naszym forumowym konciku.

pzdr,

PS
                  Mogłoby być Was więcej dziewuchy.
                  • Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 10:15
                    Dziwuchi do klawiatur. Niech piękno i wdzięk popłynie w cyberprzestrzeń i
                    wyłagodzi nasze poszarpane wirtualnym bólem dusze!
                    • Gość: kuki Re: Co się tutaj dzieje??? IP: 212.160.155.* 19.07.02, 15:39
                      amen
                      • servent Re: Co się tutaj dzieje??? 19.07.02, 15:52
                        kuki sorry za " 212.160.155.* "
                      • servent Re: Co się tutaj dzieje??? 19.07.02, 15:53
                        z drugiej stony niezłe jazdy na waszym forum.
                        jeśli chodzi o ilość postów to skuteczne.
                        • Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 08:57
                          Cel uświęca środki?
        • vwdoka Re: Co się tutaj dzieje??? 19.07.02, 17:07
          Witaj bla...bla,
          Ja zupełnie nie wiem o co biega, nie tylko na żyrardowie, ale i tutaj u nas. U
          nas bowiem uważam się za przynależnego do Sochaczewa, w końcu w tym powiecie
          mieszkam.... W Żyrardowie BYŁO bardzo miło i kameralnie.... A teraz, szkoda
          gadać.
          Pozdrawiam,
          vwdoka
          • Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 08:59
            Jednak wróciłeś.
            pozdro
    • e.nigma Re: Co się tutaj dzieje??? 19.07.02, 17:04
      Ciotka, odpimpaj się od mnie, gęby sobie mną nie podcieraj!
      E.Nigma
      • Gość: bla..bla Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 17:23
        Ej!!!-coś tak złagodniał e.nigmo???
      • Gość: bla..bla Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 17:26
        A co do małej liczby kobiet na tym forum ,to rzeczywiście macie panowie
        problem,jestem tu tylko ja i do tego nie z samego Sochaczewa.Może inne w tym
        czasie malują paznokcie,a o klawiaturę się "odpryśnie"???Masz takie problemy
        e.nigmo o płci jak dotąd niezydentyfikowanej???
        • Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 09:01
          Pokaż zęby e.nigmo, a powiem Ci kim jesteś.
          • Gość: bla..bla Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 11:10
            ...Australopitkiem...
            • Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 11:21
              Albo australopitką? fuj...
              • Gość: bla..bla Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 11:24
                Z gatunku 'mutantus niemożliwus'...
                • Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 11:26
                  tudzież "mutantus dewiantus"
                  • bla_bla_bla Re: Co się tutaj dzieje??? 22.07.02, 11:36
                    "australopitkus enigmatikus"
                    • Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 11:38
                      enigmaticus pedzikus
                      • bla_bla_bla Re: Co się tutaj dzieje??? 22.07.02, 11:40
                        pseudo-sochaczewiakus enigmatikus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka