Gość: bla..bla IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 15:33 Weźcie moze trochę odpocznijcie,bo niedługo zaczniecie wypisywac bzdety pokroju e.nigmy.Coraz gorzej tu się dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
servent Re: Co się tutaj dzieje??? 17.07.02, 15:50 dobrze, że wróciłaś, juz trochę bez ciebie smutno było. bzdety - po ciśnienie spada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 16:18 Przykro na to patrzeć... 79 nie staczaj sie do takiego poziomu,bardzo Cię proszę,często śmieszne rzeczy potrafisz tu wysmarować,ale teraz to juz przeginasz... Wie ktos,co się dzieje z normalnym kukim?Na forum Żyrardowskim potworny bałagan i nikt chyba nie wie,co tam jest grane(vwdoka-Ty chyba tez jesteś zdezorientowany,chociaż "tamtejszy"?) E.nigma juz chyba kanikułuje i dobrze,ale miedzy sobą nie skaczcie sobie do gardeł,bo do niedawna jako jedni z niewielu mogliście się pochwalić względnie zdrową atmosferą... Pozdrawiam wytrwałe,stałe grono.Do sierpnia spróbuję Was wesprzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 11:13 W moim smutnym gabinecie temperatura sięga 59 stopni. Najbardziej cierpi na tym mój mózg. Cyba już mi wyparował. A co u Ciebie bla bla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejam1 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.mcnet.pl / 10.10.54.* 18.07.02, 11:28 Aż tak źle??? Ja bym się już dawno rozpuścił, współczuję strasznie. U mnie temperatura daje w kość dopiero po powrocie do domu, reszta wszystko objęte klimą na szczęście. Co dobrego u reszty z Was? pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 12:41 A co to jest klima.Znam ją tylko z opowieści. Ja nawet nie wiem czym jest zwykły wiatraczek, tzw. śmierdziomieszajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 11:31 Ja bywałam u Was prawie codziennie,bo jeszcze nie wyjechałam tak na dobre, tylko musiał mi rozum ochłonąć(jeszcze raz przepraszam Marki).79-moze nabędziesz drogą kupna jakiś wentylator(mieli to ciagle to samo powietrze,ale zawsze trochę chłodniej)...Ja musiałam w swoim pokoju wyjąć okno z zawiasów,bo też się nie dawało wysiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejam1 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.mcnet.pl / 10.10.54.* 18.07.02, 11:45 Na upały zalecana jest co rano szklanka dobrego whiskacza, eliminuje to szok temparaturowy, a i sam pomysł jest cool. Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Co się tutaj dzieje??? 18.07.02, 11:48 Pytanie tylko ile w takiej pogodzie trzeba do niego dorzucic kostek lodu,żeby się po minucie zupa nie zrobiła??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 13:24 A może wiskaczowe kostki lodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 13:22 Jeżeli udajemy się do pracy pieszo! A są wiskacze bezalkoholowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 12:44 Chyba odżałuję i kupię od ruskich na bazarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 12:51 Chyba odżałuję i kupię od ruskich na bazarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 20:10 Wentylator czy whiskacza???I pierwsze i drugie będzie(jak od nich) wątpliwej jakości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejam1 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.mcnet.pl / 10.10.54.* 19.07.02, 08:05 Grunt, że chociaż dziewczyny są polskie, mam nadzieję. Przynajmniej tu w naszym forumowym konciku. pzdr, PS Mogłoby być Was więcej dziewuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 10:15 Dziwuchi do klawiatur. Niech piękno i wdzięk popłynie w cyberprzestrzeń i wyłagodzi nasze poszarpane wirtualnym bólem dusze! Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Co się tutaj dzieje??? 19.07.02, 15:52 kuki sorry za " 212.160.155.* " Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Co się tutaj dzieje??? 19.07.02, 15:53 z drugiej stony niezłe jazdy na waszym forum. jeśli chodzi o ilość postów to skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 08:57 Cel uświęca środki? Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Co się tutaj dzieje??? 19.07.02, 17:07 Witaj bla...bla, Ja zupełnie nie wiem o co biega, nie tylko na żyrardowie, ale i tutaj u nas. U nas bowiem uważam się za przynależnego do Sochaczewa, w końcu w tym powiecie mieszkam.... W Żyrardowie BYŁO bardzo miło i kameralnie.... A teraz, szkoda gadać. Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 08:59 Jednak wróciłeś. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
e.nigma Re: Co się tutaj dzieje??? 19.07.02, 17:04 Ciotka, odpimpaj się od mnie, gęby sobie mną nie podcieraj! E.Nigma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 17:23 Ej!!!-coś tak złagodniał e.nigmo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 17:26 A co do małej liczby kobiet na tym forum ,to rzeczywiście macie panowie problem,jestem tu tylko ja i do tego nie z samego Sochaczewa.Może inne w tym czasie malują paznokcie,a o klawiaturę się "odpryśnie"???Masz takie problemy e.nigmo o płci jak dotąd niezydentyfikowanej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 09:01 Pokaż zęby e.nigmo, a powiem Ci kim jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 11:10 ...Australopitkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 11:21 Albo australopitką? fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 11:24 Z gatunku 'mutantus niemożliwus'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 11:26 tudzież "mutantus dewiantus" Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Co się tutaj dzieje??? 22.07.02, 11:36 "australopitkus enigmatikus" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Co się tutaj dzieje??? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 11:38 enigmaticus pedzikus Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Co się tutaj dzieje??? 22.07.02, 11:40 pseudo-sochaczewiakus enigmatikus Odpowiedz Link Zgłoś