Dodaj do ulubionych

Stowarzyszenie e-sochaczew.pl

IP: 157.25.121.* 10.10.01, 12:55
Przeprowadziło sondaż młodzieży w naszym mieście. Zachęcam do przeczytania
cyklu artykułów w Echu Powiatu. Pierwszy pt. Pół na pół (kolorowe strony)
właśnie się ukazał w nowym numerze.

pozdr. Dział Badań e-sochaczew.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kot Re: Stowarzyszenie e-sochaczew.pl IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 13:50
      miałeś już nie zamieszczać już swoich postów na forum gazety, drogi Rafale? i
      co? i w gazecie i na e-sochaczew jakieś dyrdymały o sondażach.
    • Gość: ODKRYWCA Re: Stowarzyszenie e-sochaczew.pl IP: 212.160.148.* 12.10.01, 12:57
      NO WŁASNIE , Z tego co wiem e-sochaczew nie ma jeszcze działu badań , więc co
      to za głupoty.
      że na stronie wyżej wspomnianej pojawił się twój post o tym Stowarzyszeniu to
      nie znaczy iż ono istnieje , a tym bardziej jakiś dział badań.
    • Gość: Michał Re: Stowarzyszenie e-sochaczew.pl IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 01:38
      Właśnie wróciłem z baru MALIBU - spotkałem tam zeusa, którego znam jeszcze z
      liceum i Jarka (z esochaczew). Wyglądało to tak - zeus ze znajomumi się nieźle
      bawił (ja też), a jarek zmył się z niesmakiem razem z jakimiś pseudo kumplami -
      może nawet resztą pseudowebmasterów, z baru z wielkim niesmakiem......
      Najlepseze jest to, że zapewniał, że Sochaczew stoi za nim - jednak coś mi się
      wydaje, że zeus jest lepiej znany |(ja znam go dobrze, a Jarka tylko z
      widzenia....)
      • Gość: Marysia Re: Stowarzyszenie e-sochaczew.pl IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 23:56
        Nie rozumiem zupełnie o co ci ludzie z e--socho tak na wszystkich najeżdżają -
        przecież to oni nabruździli.... a tearaz próbuja odwaracać kota ogonem
        • Gość: bla..bla Re: Stowarzyszenie e-sochaczew.pl IP: *.zigzag.pl 14.10.01, 19:24
          Ja się strasznie pogubiłam.Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić do czego dążą ci z
          e-sochaczew i co zamierzają osiągnąć bojkotowaniem gazetowego forum
          sochaczewskiego???
          • Gość: Marysia Re: Stowarzyszenie e-sochaczew.pl IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 02:13
            Ja też nie wiem.
            Właśnie niedawno dowiedziałam się o sprawie od qmpla i chciałam zobaczyć.
            Niestety myślę, że moja myszka ;-) raczej nie zawita już więcej na e-socho.....
            bo są tam sami chorzy ludzie (jeśli nie tylko - to ci normalni, albo się boją,
            albo ich nie ma....).
            Przecież to co tam się dzieje - z tymi listami głupimi na tego jakiegoś zeusa -
            to przecież tak jakby posłuchać Leppera lub Świtonia...... i właściwie za co
            tak na niego naskakują............. ano za to że sami buchnęli mu zdjęcia i się
            chłopak (a może i nie on.....) chciał bronić.
            W normalnym świecie to za to byłby przynajmniej prokurator - i to z urzędu, a u
            nas co...... wchodzi każdy jeden i czyta te brednie, a potem sam cos od siebie
            identycznego dorzusa....
            • Gość: wilk do marysi.... IP: 212.121.202.* 15.10.01, 10:05
              Proponuje ci nie udawac i odslonic prawdziwe oblicze przeciez i tak wszyscy
              wiedza kim jestes. Daj sobie spokoj czlowieku bo przeginasz coraz bardziej az w
              koncu doigrasz sie obiecuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: AAA Re: Stowarzyszenie e-sochaczew.pl IP: 212.160.148.* 15.10.01, 12:55
        Gość portalu: Michał napisał(a):

ja znam go dobrze, a Jarka tylko z widzenia....)

I CO TAM U NIEGO SŁYCHAĆ?
        JAK BĘDZIESZ GO ZNOWU WIDZIAŁ TO ZAPYTAJ GO CO SIĘ RUSZYŁO W SPRAWIE POZWANIA DO
        SĄDU REDAKCJI E-SOCHACZEW? , BO Z TEGO CO JA WIEM TO NIC , A ZEUS(CZY TEŻ
        L.KOWALSKI Z FIRMY GAZETA PRESS )PISALI IŻ WNIOSEK ZOSTAŁ ZŁOZONY.
        A MOŻE TO PO PROSTU BUJDA.......?
        WIDZISZ TO JEST TEZ TAK: JA NP. ZNAM JARKA , A ZEUSA NA OCZY NIE WIDZIAŁEM:)

• Gość: Jarek Re: Stowarzyszenie e-sochaczew.pl IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 21:22
          > Gość portalu: Michał napisał(a):
          >
          > ja znam go dobrze, a Jarka tylko z widzenia....)
          >
          > I CO TAM U NIEGO SŁYCHAĆ?
          > JAK BĘDZIESZ GO ZNOWU WIDZIAŁ TO ZAPYTAJ GO CO SIĘ RUSZYŁO W SPRAWIE POZWANIA D
          > O
          > SĄDU REDAKCJI E-SOCHACZEW? , BO Z TEGO CO JA WIEM TO NIC , A ZEUS(CZY TEŻ
          > L.KOWALSKI Z FIRMY GAZETA PRESS )PISALI IŻ WNIOSEK ZOSTAŁ ZŁOZONY.
          > A MOŻE TO PO PROSTU BUJDA.......?
          > WIDZISZ TO JEST TEZ TAK: JA NP. ZNAM JARKA , A ZEUSA NA OCZY NIE WIDZIAŁEM:)
          >

To uroczo gdy mojej skromnej osobie komus sie chce przypatrywac?
          Bylem w Malibu i jaka wielka szkoda, ze nie spotkalem sie z Zeusem,
          ale przyznam sie szczerze, ze nie wiem za bardzo jak wyglada.
          Raz chyba go widzialem, ale nie poznalbym go. Szkoda tego piatku,
          moglo byc duzo ciekawiej...;-) Mysle, ze jednak nic straconego.
          Co do kolegow to oni "reprezentowali" inna branze, nie internetowa,
          ale rownie ciekawe. Bawilem sie niezle, poszlismy do "77", bo nie wiem jak mozna
          wytrzymac w tym dymie w Malibu. Zainteresowanych o szczegolowe informacje
          co robilem tamtego dnia prosze o kontakt mailowy;-)
          A powaznie to zadnego pozwu nie ma, firma Zeusa i Marty nie istnieje,
          Zeusa w rozmowach ze znajoma wypiera sie znajomosci z Marta, slyszysz Marta!,
          mowi, ze Cie nie zna, a tak niedawno bylas jego dobra kumpela...
          Ukrywa Cie przed nami? Wstydzi sie Ciebie, a moze Marta, wreszcie ta firma,
          prezes Kowalski albo moze Marysia, zostawicie jakis kontakt ze soba, a nie tylko
          opluwacie nas na tym forum? chociaz maila, odwagi!
          Dzieciaki z mania wielkosci.
          Smieszy mnie to wszystko, powaznie...
          Zamiast sie cieszyc z zycia, robic dobrze to co robimy, dzialac razem dla
          jakiegos wspolnego celu,
          to niektorym sie chce... tak marnotrawic energie.
          Wrzodow sie dzieci nabawicie
          i na dodatek dostaniecie klapsa, ale wszystko w swoim czasie;-)
          pozdrawiam wszystkich, rownie mocno
          opamietajmy sie
          skonczmy z fanatyzmem
          i tak wszyscy sie spotkamy w tym samym miejscu
          /dla niewtajemniczonych: na cmentarzu;-)/
          Jarek

jarek@e-sochaczew.pl

• Gość: marta Re: Stowarzyszenie e-sochaczew.pl IP: *.szpitalna.ngo.pl 16.10.01, 15:35
            Po pierwsze witam po dluzszej przerwie ;-).
            Moja chwilowa nieobecnosc byla spowodowana wlasnie wspomnianym postepowaniem -
            mielismy i nadal mamy memorandum (na prosbe prawnikow) na udostepnianie
            wiekszosci informacji dot. tego postepowania. Moge jedynie powiedziec, ze
            postepowanie trwa. Nasza spolka nie ma w tej sprawie nic do ukrycia!

Wedlug mnie, trojka panow (najprawdopodobniej wielce zafascynowana swym
            rzekomym sukcesem) zatracila kontakt ze swiatem zewnetrznym - panowie za
            wszelka cene probuja cos zrobic (najprawdopodobniej koszteb boguducha winnych
            ludzi - zachowac twarz /najpierw warto czasem spojrzec w lustro/). panowie ci
            wszedzie widza tylko moj cien (jak to milo ;-))) ) i wszystkich posodzaja o
            bycie mna - chore zachowanie... czyzby to bylo ostatnie stadium paniki lub
            nawet fobii - proponuje udac sie do lekarza.

Teraz powiem cos, dzieki czemu przynajmniej na forum GW nie bedzie mozna
            spotkac tej trojki - wrocilam na dobre ;-))))))

A propos - GP jest firma publiczna dzialajaca na terenie Polski. Nasza glowna
            siedziba znajduje sie w Toruniu. Mamy rowniez 5 osrodkow satelitarnych: w
            Warszawie, Katowicach, Poznaniu, Lublinie i Lodzi. Wszystkie raporty dot.
            naszej dzialalnosci mamy obowiazek publicznie publikowac (nasza spolka jest do
            puszczona do "publicznego obrotu" - jesli ktos je uwaznie sledzi znajdzie tam
            komunikt o wszczeciu postepowania wyjasniajacego w sprawie e-sochaczew.

zycze milej lektury
            z powazaniem
            • Gość: x Re: Stowarzyszenie e-sochaczew.pl IP: 212.121.202.* 16.10.01, 16:22
              Proponuje naprawde zignorowac forum GW. To nie ma sensu, na dluzsza mete. Mamy
              tutaj do czynienia z jakas banda glupich dzieciakow ktora nie ma co robic z
              czasem i bawi sie w wariatow. Udaje im sie to skutecznie. Ale zamiast bawic sie
              z tymi niezwykle znudzonymi dziecmi proponuje nie odpisywac na prowokacyjne
              posty Marty. Wiem ze to denerwuje drazni i wkurza ale oni wlasnie maja radoche
              jak uda im sie sprowokowac kogokolwiek do dyskusji. Zapewne ciesza sie
              niezmiernie ze swojej glupoty. Ale to sie robi nudne. Luke wpadl na wspanialy
              sposob. Olac ich maksymalnie. Ta cala Martusie i innych. Glupota tych ludzi
              przekracza ludzkie granice, jak mozna byc tak debilym? Pojecia nie mam. Jarek
              nie daj sie prowokowac bo jak widzisz idziesz w zla strone. Przeciez doskonale
              wiem ze potrafisz wiele kwestii przemilczec. Nie warto dyskutowac z osobami
              ponizej naszego poziomu. Maro! Bardzo sie ciesze ze wrocilas, naprawde.
              Brakowalo mi w forum "czarnej owcy".
              • Gość: badacz Re: Stowarzyszenie e-sochaczew.pl IP: 217.97.133.* 18.10.01, 11:33
                I kto to mowi?.........
            • Gość: W Re: Stowarzyszenie e-sochaczew.pl IP: 212.160.148.* 17.10.01, 09:01
              Gość portalu: marta napisał(a):

> A propos - GP jest firma publiczna dzialajaca na terenie Polski. Nasza glowna
              > siedziba znajduje sie w Toruniu. Mamy rowniez 5 osrodkow satelitarnych: w
              > Warszawie, Katowicach, Poznaniu, Lublinie i Lodzi.
              >
              CZY MOŻESZ PODAĆ JAKIS ADRES INTERNETOWY OWEJ FIRMY GAZETA PRESS , LUB TELEFON
              LUB COKOLWIEK ZWIĄZANEGO Z TĄ FIRMĄ , PONIEWAŻ POPRZEZ WYSZUKIWARKI NIE MOŻNA JEJ
              ZNALEŻĆ(PODEJRZEWAM , A NAWET MAM PEWNOŚĆ IŻ FIRMY GAZETA PRESS PO PROSTU NIE
              MA:))

ZAPEWNE TE WASZE "OŚRODKI SATELITARNE" MAJĄ JAKIES TELEFONY LUB COŚ TAKIEGO...

• Gość: Ania Re: Stowarzyszenie e-sochaczew.pl IP: *.chem-trans.com.pl 17.10.01, 16:28
              Gość portalu: marta napisał(a):

> Po pierwsze witam po dluzszej przerwie ;-).
              > Moja chwilowa nieobecnosc byla spowodowana wlasnie wspomnianym postepowaniem -
              >
              > mielismy i nadal mamy memorandum (na prosbe prawnikow) na udostepnianie
              > wiekszosci informacji dot. tego postepowania. Moge jedynie powiedziec, ze
              > postepowanie trwa. Nasza spolka nie ma w tej sprawie nic do ukrycia!
              >
              > Wedlug mnie, trojka panow (najprawdopodobniej wielce zafascynowana swym
              > rzekomym sukcesem) zatracila kontakt ze swiatem zewnetrznym - panowie za
              > wszelka cene probuja cos zrobic (najprawdopodobniej koszteb boguducha winnych
              > ludzi - zachowac twarz /najpierw warto czasem spojrzec w lustro/). panowie ci
              > wszedzie widza tylko moj cien (jak to milo ;-))) ) i wszystkich posodzaja o
              > bycie mna - chore zachowanie... czyzby to bylo ostatnie stadium paniki lub
              > nawet fobii - proponuje udac sie do lekarza.
              >
              > Teraz powiem cos, dzieki czemu przynajmniej na forum GW nie bedzie mozna
              > spotkac tej trojki - wrocilam na dobre ;-))))))
              >
              > A propos - GP jest firma publiczna dzialajaca na terenie Polski. Nasza glowna
              > siedziba znajduje sie w Toruniu. Mamy rowniez 5 osrodkow satelitarnych: w
              > Warszawie, Katowicach, Poznaniu, Lublinie i Lodzi. Wszystkie raporty dot.
              > naszej dzialalnosci mamy obowiazek publicznie publikowac (nasza spolka jest do
              > puszczona do "publicznego obrotu" - jesli ktos je uwaznie sledzi znajdzie tam
              > komunikt o wszczeciu postepowania wyjasniajacego w sprawie e-sochaczew.
              >
              > zycze milej lektury
              > z powazaniem

To ja poproszę o ten prospekt Emisyjny ( namiary )
              oraz pani pełnomocnictwo do zabierania głosu w imieniu spółki.
              No i Sąd Rejestracyjny.
              Ania
            • Gość: w Re: Stowarzyszenie e-sochaczew.pl IP: 212.160.148.* 18.10.01, 07:45
              wydaję mi się iż już trochę za daleko Zabrnęłaś.
              nie jestem co prawda prawnikiem , ale wydaje mi się iz za takie rzeczy , jakie
              tu Wypisujesz , Możesz już zostac pozwana do sądu!!!
              i niech Ci się nie wydaje iż jesteś anonimowa , poniewaz ciągle wyświetla się
              twój IP(taki z prawej strony ciąg cyfr,wyrazów) , dzieki któremu bedzie Cie
              łatwo namierzyć i na polecenie sądu Informatycy z twojej firmy chcąc nie chcąć
              będą musieli udostępnić wszystkie informacje na temat osoby która się łaczy z
              tego IP!

więc Skończ z tą dzieciniadą!!
              • Gość: badacz Re: Stowarzyszenie e-sochaczew.pl IP: 217.97.133.* 18.10.01, 11:36
                dobrze gadasz.... polejcie mu/jej ;-)
            • Gość: Rafał Re: Stowarzyszenie e-sochaczew.pl IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 22:33
              Czytam te posty na forum jednym i drugim i płakać mi się chce. Mam wrażenie, że
              po raz n-ty oglądam wciąż nieśmiertelnych, jak widać na załączonym obrazku,
              Kargula i Pawlaka.
              Z jednej strony Marta i jej zaplecze z drugiej e-S... - jedni i drudzy gotowi
              na wszystko, byleby tylko staneło na ich racji.
              Jedni do upadłego probują bronić swojej rzekomej świętości, choć sami nie
              ukrywają, ze coś zrobili, drudzy probujaą bronić zawsze "świętej" mamony.
              Ludzie opamiętajcie się, czy nie wystarczy powiedzieć zwykłe PRZEPRASZAM -
              dotyczy to obu stron. Więcej tracicie na tych podchodach, bojkotach, sądach....
              Ciekawe jakie miny zrobicie kiedy to my, Wasi internauci, ogłosimy bojkot
              Waszych stron, serwiców, firm. Zacznijcie się liczyć z innymi, nie Wy Marto i e-
              S.. jesteście najważniejsi.
              Swoje zdanie - pewnie mocno spóźnione zamieszczam na tym forum - bo wygląda na
              trochę bardziej inteligentne, ale tylko troche (nie ma ty takich wyzwisk i tego
              typu rzecy, albo ja nie widziałem tego tu)

Rafał Bartosiak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka