Gość: z pijanego gangu IP: 62.233.214.* 27.08.07, 22:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
timbwolf3 Ebi po czerwonej kartce 27.08.07, 23:10 tym razem wszystkie stacje tv dysponuja tylko ujeciem z jednej kamery tego faulu.tez mi sie wydawalo w pierwszej chwili ze czerwien to za duzo - byl to spozniony atak na pilke,ale jakiejs wyjatkowej brutalnosci tam nie widzialem.dla mnie zolta kartka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dysgraf Re: Ebi po czerwonej kartce IP: *.chello.pl 27.08.07, 23:44 Koniec kuźwa, mam w dupie taki poziom GW, wole czytac Goscia niedzielnego juz.... MUnitis, a nie Minitis Włodzimierz, a nie Wóodzimierz...i to jeszcze w nagłówku! Odpowiedz Link Zgłoś
gopsiam Ebi po czerwonej kartce 27.08.07, 23:44 Faktycznie ta kartka powinna być żółta...mam nadzieje że Ebi strzeli dużo goli :) -- Jak poderwać kobietę? Jak napisać pracę mgr? Zjedz w całej Polsce? Prosty Angielski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdriM Ebi po czerwonej kartce IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.07, 08:06 O ile wiem, napastnik Racingu nazywa się Munitis, a nie Minitis Odpowiedz Link Zgłoś