Gość: blaza IP: *.chello.pl 07.05.08, 22:01 panowie i panie weicie moze na jakim programie leci real-barcelona pliz powiedzcie mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: Primera Division: Real - Barcelona IP: 193.111.144.* 07.05.08, 22:04 Canal+Sport2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Primera Division: Real - Barcelona IP: *.chello.pl 07.05.08, 23:27 do wymiany w barcelonie nr1-valdez nr2-rijkard w ich miejsce nr1-boruc(nie lubie go jako osoby ale jako bramkarz jest ok) nr2-mourinio i w przszlm sezonie barca nr 1 oczywiscie nowy trener wymieni polowe skladu z czym sie zgadzam pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Primera Division: Real - Barcelona IP: *.chello.pl 07.05.08, 23:38 jeszcze raz ja rijkard jest dobrym trenerem ale kur.a zniszczyl moja barce zmienic go natychmiast i valdeza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Primera Division: Real - Barcelona IP: *.aster.pl 07.05.08, 23:35 Barcelona nie istnieje. Niestety. Kocham Real, ale ze slaba Barcelona to nie bedzie ta sama Primera Division. Przyszly sezon maja stracony, moze jesli dobrze pokombinuja, to w sezonie 2009/10 powinni sie podniesc. Tylko pozbadzcie sie Rijkaarda (wypalil sie), Valdesa (za slaby na ten poziom), Deco (chimeryczny) i Ronaldinho; Henry, Messi i Eto'o to i tak bedzie ofensywa marzen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Primera Division: Real - Barcelona IP: *.void.pl 08.05.08, 16:52 jak można kochać coś, co ogląda się tylko w telewizji?????jak można być kibicem zagranicznego klubu, spędzając 99% życia w PL????Wy wszyscy jesteście widzami dobrej piłki, a nie kibicami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GQ Totalna kompromitacja! IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.08, 23:43 A ja liczyłem na to, że Barca jeszcze się jakoś odgryzie w tym sezonie, a tu do piachu po sam czubek.... Nawet na vice już nie mają szans, nawet matematycznych... Klęska, kompromitacja, żal... żeby być niżej niż, z całym szacunkiem, Villareal??? Winnych wykastrować i powiesić dla przykładu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbajag Re: Totalna kompromitacja! IP: *.aster.pl 07.05.08, 23:50 Real grał dziś dużo lepiej. Barcelona zagrała dziś tak jak przez cały sezon. Słabo. Ale fakt faktem sędzia podarował Realowi dwa pierwsze gole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emwu Re: Totalna kompromitacja! IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.08, 23:58 Z calym szacunkiem, ale mozesz mi powiedziec w jaki sposob podarowal im te bramki? Ogladalem mecz i przyznaje, ze nie rozumiem. Poza tym bramki jak bramki ale Casillas (ktory o dziwo mial chyba najmniej roboty ze wszystkich rozegranych dotad przez Real spotkan)broniacy bardzo dobry strzal Messiego - PIERWSZA KLASA!!! A jako kibic Realu zycze Barcelonie wszystkiego dobrego w nowym sezonie i walki o tytul do ostatniej kolejki. Niech w przyszlym sezonie wygra lepszy a nie mniej slaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirkor Re: Totalna kompromitacja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 09:02 > Z calym szacunkiem, ale mozesz mi powiedziec w jaki sposob podarowal im te > bramki? Ogladalem mecz i przyznaje, ze nie rozumiem. Nie powinieneś oglądać więc meczy. Pierwszy gol - to faul Gutiego spowodował, że Raul doszedł w ogóle do piłki. Drugi gol po rzucie wolnym za faul, którego nie było. PS. Barca była słabsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Totalna kompromitacja! IP: *.chello.pl 08.05.08, 10:06 Drugi gol nie był podarowany - podarowany to był co najwyżej rzut wolny. Ale Barca też takie podarunki dostawała (symulant Bojan :P) i jakoś nie potrafiła tego wykorzystać. Z pierwszym gole to kontrowersyjna sytuacja - Raul chyba zdążyłby do tego podania (oddał strzał bez przyjęcia), ale po co w takim razie Gutti faulował? W każdym bądź razie zwycięstwo Realu zasłużone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Totalna kompromitacja! IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.08, 14:44 Real wygrał zasłużenie, ale czy musiał mu w tym pomagać arbiter? kolejny błąd tego sędziego to nie podyktowanie ewidentnego karnego za wycięcie Messiego. zdegradować Real za przekupienie sędziego. I za rasizm. Białasy z Realu upokorzyły ciemnoskóryxch graczy Barcelony. Panie Sarzało - pan to wszystko widzisz i nie grzmisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj_ptak Primera Division: Real - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 00:10 Znając szczęście polskich drużyn w II rundzie Wisła Kraków trafi na Barcę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimmm Re: Primera Division: Real - Barcelona IP: *.toya.net.pl 08.05.08, 00:44 no, to wisła wreszcie awansuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezzo Re: Primera Division: Real - Barcelona IP: *.aster.pl 08.05.08, 00:54 Guti faulował Marqueza? LOL, przecież tam nie mam mowy o faulu Wołowski lloron, saluda Campeón! Odpowiedz Link Zgłoś
partyboi Błąd w artykule 08.05.08, 01:00 Przy drugim golu Realu, domniemanym sprawcą rzutu wolnego nie był Abidal, a Yaya Toure japaneseparadise.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Gol: van Nistelrooy (74.) Zmiana: (76. Van Nistelr IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.08, 02:12 Gol: van Nistelrooy (74.) Zmiana: (76. Van Nistelrooy) how sweet, strzelił gola z ławki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoLaN Re: Gol: van Nistelrooy (74.) Zmiana: (76. Van Ni IP: *.euro-net.pl 08.05.08, 02:18 Po prostu widać jacy świetni specjaliści pracują w tym serwisie. Szkoda gadać. Żenua! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flajszman Primera Division: Real - Barcelona IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.08, 03:18 Tytuł iście godny Gazety :( W którym momęcie Barca była upokorzona? Ile bramek dla realu było zasluzonych? Tak naprawde zasluzonych. Jak dla mnie to max 1. Moze nie jestem obiektywny ale tak mi sie wydaje. Jezeli sie myle to poprawcie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Primera Division: Real - Barcelona IP: *.chello.pl 08.05.08, 10:15 Rozejrzyj się po stronach fanowskich Barcy - nawet tam każdy trzeźwy kibic powię Ci, że to było upokorzenie. Real był o dwie klasy lepszy, wygrał na luzie i wygrał zasłużenie. Nie wiem co się stało z Barcą - niby Ci sami zawodnicy co niedawno wygrywali LM, a dzisiaj nie potrafią biegać, kiwać, podać. Przy Realu wyglądali jak drewno z Ligi Szkockiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Primera Division: Real - Barcelona IP: 213.17.223.* 08.05.08, 07:27 autorem tekstu musi być fan Barcelony, gdyż inaczej nie czytałbym takich głupot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Guti nie faulował, a ręka była przecież ewidentna! IP: *.acn.waw.pl 08.05.08, 07:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steve Primera Division: Real - Barcelona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 07:58 Dawno nie oglądaliśmy TAKIEGO REALU! jak za dawnych czasów z redondo, mc manamanem i spółką rozjeżdzają rywali. Tak jak z całego serca nienawidzę drużyny na "b" tak się nawet nie złosciłem na brmakę "honorową", normalnie aż żal ich było bo grali jak nie przymierzając Jagiellonia Białystok or sth (full respect:)Jedno tylko pytanie: dlaczego nie zagraliśmy tak choćby w jednym meczu z Romą?? ładny pech tak trafić z formą. Byłoby cudnie i pełny sukces jak byśmy awansowali chociaż do finału. Tam sprawiedliwie przegralibyśmy z Chelsea lub The Devils bo są w tym sezonie nie do pokonania. Za rok LM i trzeci tytuł La Liga z rzędu? wszystko na to wskazuje. Oby chociaż to pierwsze...HALA MADRID! HALA CAMPEON! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewwq Re: Primera Division: Real - Barcelona IP: 89.231.205.* 08.05.08, 12:56 a skad wiesz ze np za rok la ligi nie zdominuje jakas druzyna z poza stawki... w tym roku nikt nie stawial na villareal a co jest 2 i tak od razu nie przekreslaj barcy, bo to zepsol po przejsciach wiec moze jak pozmieniaja kilku zawodnikow i dadza wkoncu szanse grac mlodym to moga cos wywalczyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdad Redaktorze! Co za stronniczość! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 08:11 Puyol osłaniał twarz i jednocześnie swoją bramkę przed strzałem Robinho! Karny jak nic. Na Ramosie faul był również. Ciut dziennikarskiego obiektywizmu nie zaszkodziło by. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Redaktorze! Co za stronniczość! IP: *.chello.pl 08.05.08, 10:07 Puyol nawet nie zasłaniał twarzy - wyglądało jakby chciał ją zasłonić, ale piłka poleciała na wysokości jego klaty i wtedy wykonał ruch rękoma w jej stronę. Karny bezdyskusyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomczyslaw Primera Division: Real - Barcelona IP: *.ippt.gov.pl 08.05.08, 08:13 Jak to jest, że van Nisterlooy (cholera jak się to pisze) strzelił bramkę jak nie było go na boisku? Porównajcie minuty:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Primera Division: Real - Barcelona IP: *.complex.net.pl 08.05.08, 08:15 Zastanawia mnie w jaki sposób van Nistelrooy strzelił bramkę w 74 minucie skoro na boisko wszedł w 76... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 809 Primera Division: Real - Barcelona IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 09:06 VAN NISTELROOY jeszcze nie wszedł na boisko a już zdążył strzelić bramkę .. Odpowiedz Link Zgłoś
pb129 Primera Division: Real - Barcelona 08.05.08, 09:18 Dla mnie najciekawsze, że Van Nistelrooy strezlił bramkę zanim jeszcze wszedł na boisko - przynajmniej wg relacji Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madridista Primera Division: Real - Barcelona IP: *.man.bialystok.pl 08.05.08, 09:31 Zgoda z bramką po faulu Gutiego to był błąd na korzyść Madrytu. Co do bramki z wolnego po faulu na Ramosie którego nie było to taki sam prezent dostała później Barcelona po faulu którego nie było na Bojanie, który kopnął w murawę (sam zaczepił stopą o boisko) i upadł. Co do ręki Puyola to jest jak najbardziej słuszna! Głupie tłumaczenie o zasłanianiu twarzy, Puyol zmienił tor lotu piłki rękami, mógł pochylić głowę i wybić piłkę główką lub się uchylić. Real po prostu okazał się o niebo lepszy a fani Barcelony muszą spojrzeć realnie na swój zespół i przyjąć do wiadomości, że Barcelona w tym wydaniu jest skończona, a nie tłumaczyć porażki prezentami od sędziego bo to już jest niesmaczne i nudne powoli się robi. Szczerze mi żal Messiego, zasługuje na szacunek a cierpi przez nieudolnośc drużyny. A zmiany powinno się zacząć od Valdesa bo jego zachowanie w bramce mimo kilku dobrych interwencji chwilami wygląda jak tragikomedia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielik Primera Division: Real - Barcelona IP: *.echostar.pl 08.05.08, 10:40 sędzia powinien dostać dożywotni zakaz wykonywania swojego zawodu... ale szacunek należy się Realowi za bardzo dobrą grę przez cały sezon. Visca el Barca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Na własne życzenie IP: 213.25.44.* 08.05.08, 11:29 Wiele razy kiepsko grali mecze ligowe Odpowiedz Link Zgłoś
arek.gazeta Primera Division: Real - Barcelona 08.05.08, 11:35 Biednemu wiatr w oczy... klęska 1:4.. a w eliminacjach LM czeka już na nich wielka Wisła... coś mi się wydaje, że los skojarzy te dwa wielkie kluby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Primera Division: Real - Barcelona IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.08, 14:47 oby czekała. I Barca wtedy sobie to 1:4 odbije. Z nawiązką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Primera Division: Real - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 11:39 Zgodziłbym się z tym artykułem chyba tylko w sytuacji kiedy bym nie oglądał meczu. Co do pierwszej sytuacji to nie jestem pewien czy faul Gutiego powinien byc odgwizdany i jezeli faulu by nie było,to nie wiem czy ten obronca barcelony jak mu tam Mar.... by do tej piłki doszedł,bo ewidentnie mu odskoczyła. Co do sytuacji kiedy był karny zgoda że puyol zasłaniał twarz ale w momencie kiedy wiedział że piłka nie uderzy go w twarz skierował rece w strone bramki i to wtedy miał miejsce kontakt piłki z jego ręką,tą czynnoscią zmienił bieg piłki bitej przez Robinho. Sędzia miał 100% słusznosci dyktujac karny,a co do pierwszej sytuacji nie jestem pewien na 100%. Prawda jest taka ze Barca nic nie grała,a Real jakby tak grał przez cały sezon to w Madrycie byłaby potrójna korona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo >trueblue< szkoda ze taki fajny klub sie sypie :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 11:57 az zal patrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlebs Primera Division: Real - Barcelona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 12:35 pierwszy gol- faul, bład sedziego..ok drugi faul nie abidala tylko yaya toure ,który był... wolałbym żeby autor artykułów do gazety był obiektywny.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś