carlabruni 23.02.04, 15:52 MAM TAKIE PYTANIE. CZY KTOŚ ZARZYWAŁ ASENTRE? JAK SIĘ PO NIEJ CZULIŚCIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
setralina Re: CZY KTOŚ ZARZYWAŁ ASENTRĘ 25.02.04, 03:07 Ja zaywalem przez rok i wlasciwie mi nie pomogla, bo byla dla mnie zle dobranym lekiem, mysle jednak,ze w depresji jest ona skuteczna, nstomiast w stanach lekowych kompletnie bezuzyteczna.Zalezy tez od dawki jaka przyjmujesz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
extra22 Re: CZY KTOŚ ZARZYWAŁ ASENTRĘ 25.02.04, 09:00 ja biorę, a jeśli są stany lękowe, to lekarz powinien przepisać dodatkowy. na razie nie wiem czy asentra mi pomaga, bo za krótko ją łykam Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: CZY KTOŚ ZARZYWAŁ ASENTRĘ 25.02.04, 13:17 DZIĘKI A ODPOWIEDŹ. JA TEŻ MAM STANY LĘKOWE I MI NARAZIE POMAGA.MAM NADZIEJE, ŻE TO JUZ NIE WRUCI.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: CZY KTOŚ ZARZYWAŁ ASENTRĘ 25.02.04, 13:15 DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ. JA URZYWAM OD 2 MIESIĘCY I JAK NARAZIE CZUJE SIĘ DOBRZE.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
izulla Re: CZY KTOŚ ZARZYWAŁ ASENTRĘ 01.05.04, 17:32 Fatalnie ale nie sugeruj się tym Odpowiedz Link Zgłoś
rawita Re: CZY KTOŚ ZARZYWAŁ ASENTRĘ 01.05.04, 17:38 hej! mnie pomaga, ale nie mam stanów lękowych. Odpowiedz Link Zgłoś