Gość: Zrozpaczona IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.04.05, 16:10 Zachciało mi sie pstrąga na obiad i co? utknela ość w gardle:(((Chlebek,woda nic nei pomaga,a płytko to ona nie stoi.Co robić?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yon Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? IP: 212.81.152.* 23.04.05, 16:12 Sprwawa moze byc powazna. Na pogotowie i niech ja usuna. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? 23.04.05, 16:12 Najskuteczniejsze to wizyta u lekarza - szczypczykami wyjmie w mgnieniu oka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:16 ja zawsze łykałam olej lub oliwę z oliwek- pomagało, choć wstrętne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zrozpaczona Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.04.05, 16:18 A w jaki sposob ten olej pomaga?;)z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:34 jeszcze się męczysz z tą ością? spuchnie ci gardło i będzie problem, poza tym będzie bardziej bolało. olej jest tłusty, tłuszcz z łatwością dociera do trudno dostępnych miejsc- tam, gdzie tkwi kość, więc szybciej ją stamtąd wyśliźnie. nie rozumię dlaczego piłaś wodę? przecież przez to bardziej się ta ość wbijała głębiej, bo woda jest cięzka(oliwa lekka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yon Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? IP: 212.81.152.* 23.04.05, 17:50 " ... olej jest tłusty, tłuszcz z łatwością dociera do trudno dostępnych miejsc- tam, gdzie tkwi kość, więc szybciej ją stamtąd wyśliźnie. .. nie rozumię dlaczego piłaś wodę? przecież przez to bardziej się ta ość wbijała głębiej, bo woda jest cięzka(oliwa lekka)" Cos to niewiele ma wspolnego z mechanika plynow ... napiecie powierzchniowe oleju jest duzo, duzo wieksze niz wody stad ta zdolnosc penetracji ... watpliwe. A moze teoria sie zmienila .. tyle lat juz nie chodze do szkoly .. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Ostry dyżur laryngologiczny !!!!!Żadnych domowych 23.04.05, 16:18 takich tam. nie będzie bolało:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? IP: *.access.telenet.be 24.04.05, 16:13 Zyjesz ? Jesli tak to mozna wiedziec co zrobilas z ta oscia ? Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? 24.04.05, 19:35 Czy ją widzisz (lustro, latarka, AAAAAAA...)? Jeśli tak to może pincetka wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tser Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.05, 21:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juz_nieZrozpaczona Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.04.05, 18:52 Kochaniutki, pomoc nie byla potrzebna, bo ość przeszla sama,bez interwencji sił medycznych:)))Dzieki za rade, nastepnym razem zamaist na Forum polece do sąsiadki;) A wszystkim dziekuje za rady,pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś