Dodaj do ulubionych

OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC????

IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.04.05, 16:10
Zachciało mi sie pstrąga na obiad i co? utknela ość w gardle:(((Chlebek,woda
nic nei pomaga,a płytko to ona nie stoi.Co robić??????
Obserwuj wątek
    • Gość: Yon Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? IP: 212.81.152.* 23.04.05, 16:12

Sprwawa moze byc powazna. Na pogotowie i niech ja usuna.
    • e_r_i_n Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? 23.04.05, 16:12
      Najskuteczniejsze to wizyta u lekarza - szczypczykami wyjmie w mgnieniu oka :)
    • Gość: bart Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:16
      ja zawsze łykałam olej lub oliwę z oliwek- pomagało, choć wstrętne!
      • Gość: Zrozpaczona Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.04.05, 16:18
        A w jaki sposob ten olej pomaga?;)z gory dzieki
        • Gość: bart Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:34
          jeszcze się męczysz z tą ością? spuchnie ci gardło i będzie problem, poza tym
          będzie bardziej bolało.
          olej jest tłusty, tłuszcz z łatwością dociera do trudno dostępnych miejsc- tam,
          gdzie tkwi kość, więc szybciej ją stamtąd wyśliźnie.
          nie rozumię dlaczego piłaś wodę? przecież przez to bardziej się ta ość wbijała
          głębiej, bo woda jest cięzka(oliwa lekka)
          • Gość: Yon Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? IP: 212.81.152.* 23.04.05, 17:50
            " ... olej jest tłusty, tłuszcz z łatwością dociera do trudno dostępnych miejsc-
            tam, gdzie tkwi kość, więc szybciej ją stamtąd wyśliźnie.
            .. nie rozumię dlaczego piłaś wodę? przecież przez to bardziej się ta ość
            wbijała głębiej, bo woda jest cięzka(oliwa lekka)"

Cos to niewiele ma wspolnego z mechanika plynow ... napiecie powierzchniowe
            oleju jest duzo, duzo wieksze niz wody stad ta zdolnosc penetracji ...
            watpliwe. A moze teoria sie zmienila .. tyle lat juz nie chodze do szkoly ..
    • malaszaramysz Ostry dyżur laryngologiczny !!!!!Żadnych domowych 23.04.05, 16:18
      takich tam. nie będzie bolało:-)
    • Gość: X Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? IP: *.access.telenet.be 24.04.05, 16:13
      Zyjesz ?
      Jesli tak to mozna wiedziec co zrobilas z ta oscia ?
    • ampolion Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? 24.04.05, 19:35
      Czy ją widzisz (lustro, latarka, AAAAAAA...)? Jeśli tak to może pincetka
      wystarczy.
    • Gość: Tser Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.05, 21:59
    • Gość: Juz_nieZrozpaczona Re: OŚĆ W GARDLE - CO ROBIC???? IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.04.05, 18:52
      Kochaniutki, pomoc nie byla potrzebna, bo ość przeszla sama,bez interwencji sił
      medycznych:)))Dzieki za rade, nastepnym razem zamaist na Forum polece do
      sąsiadki;)
      A wszystkim dziekuje za rady,pozdrawiam!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka