onemama Re: tranxene 18.04.10, 09:26 Szczerze? Dopiero po 2 tabletkach uspokojałam się nieco, po trzech jeszcze bardziej, ale to i tak nic za bardzo nie dało. Xanax też nie. Najlepiej działa na mnie zwykła hydrokzyzyna - po 3 padam na przysłowiowy ryj i mam spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: tranxene 18.04.10, 15:24 zdajesz sobie sprawę że jesteś raczej wyjątkowym wyjątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: tranxene 18.04.10, 18:37 większość ludzi jeżeli już poczucje działanie to raczej tranxene niż hydroxyzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
onemama Re: tranxene 18.04.10, 19:20 No właśnie to dziwne, ale może dlatego że w trakcie Tranxene był Effectin a podczas Hydroksyzyny Cital. Odpowiedz Link Zgłoś
ola.42 pytam ,ponieważ 19.04.10, 17:22 zaczęłam przyjmować 5 mg i jestem bardzo słaba i senna rano nie mogę wstać z łóżka przyjmuję raz dziennie na noc a ja potrzebuję siły ! odstawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.g21 Re: tranxene 23.04.10, 15:53 to ja też jestem wyjątkowym wyjątkiem...choruję od 15 lat..brałam różne świństwa ale po 25 hydroxyzyny prawie usypiam...biorę effectin.. Odpowiedz Link Zgłoś
onemama Re: tranxene 23.04.10, 17:32 Ha, czyli są nas prawie dwie - fanki hydroksyzyny. Swoją drogą ciekawe jak by wyglądało jej działanie przy effectinie u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: tranxene 15.05.10, 13:57 Na mnie też lepiej działa Hydro, ale z kolei Tranxene nie powoduje takiej senności. Tranxene biorę jak chcę być spokojna na dłużej, a Hydro- jeśli natychmiast. Od lat ten mix bardzo mi służy, ale biorę tylko doraźnie (raz albo góra przez kilka dni). Odpowiedz Link Zgłoś