60_mph
09.06.10, 16:42
Witam,
po tym, jak wczoraj całkiem mi odpie...ło, udałam się do psychiatry, który zapisał mi m.in. wyżej wspomniany lek. Znalazłam na jego temat tylko kilka (pozytywnych) informacji na innych forach, ale chciałam jeszcze tu zapytać, czy ktoś z was go brał i jakich doświadczył ewentualnych skutków ubocznych. Psychiatra ostrzegał mnie, że mogą wystąpić m.in. wymioty i myśli samobójcze na początku, dlatego zalecił, bym przez pierwsze dwa dni brała 1/4 tabletki, potem przez trzy dni 1/2, i potem dopiero po całej. Ja oczywiście o tym zapomniałam i wzięłam od razu całą. Trochę się boję tych stanów lękowych etc.; mam co prawda brać maksymalną dobową dawkę Tranxene, ale przedwczoraj wzięłam jej dwa razy więcej (miałam wcześniej załatwioną) i wolę już nie przesadzać, bo bardzo fajnie mi się ją bierze i, znając życie i siebie, niedługo będę uzależniona :). Jakie w ogóle macie wrażenia :D związane z Eliceą? Czy zdarzyło się, że nie zadziałała? Na mnie nie działała Asentra.
Chyba rzadko się przepisuje Eliceę, bo szukałam w dziesięciu aptekach, dopiero w jednej z nich musiałam zamówić. Dostałam też Depakine Chrono, które ma wzmóc działanie E.
Pozdrawiam