elzunia25
02.09.10, 22:04
Witam;
Czasem mam naprawdę wszytkiego dosc...Nie mam siły życ...Nie daję rady zdrowotnie..Muszę
pracowac, zeby miec za co życ., ale nie daje sobie rady w pracy..Mam rozne schorzenia,dlatego mi
tak ciezko..Chory żoładek, który tak strasznie boli, szczególnie na jesieni, i na wiosnę, ze czasem w
preacy wije sie zbólu..Stawy...Ciągłe migreny, guzy krwotoczne na jajnikach, zapalenia
pęcherza...najgorsze są jednak stawy...i brak diagnozy..lekarze sami nie wiedza co mi jest. mam
prawie 30 lat, a czuje sie słaba jak babcia..chociaz mojaj babcia jestem bardziej żywiołowa ode
mnie...Niektorzy lekarze twierdzą , ze to poczatki tocznia, dlatego wyniki jednoznacznie jeszcze nic
nie wskazują bo to poczatek, a chorobe ciezko zdiagnozowac...Inni lekarze rozkładaja rece, bo
badania wychodza ok, a stawy , mięsnie bolą, tak ze nie moge chodzic...
PJestem młoda męzatka, szkoda mi męza, ze tak trafił,,,nie mam siły z nim chodzic na imprezy, nie
spotykam sie ze znajomymi, bo mecza mnie wszelkie spedy. Sex nie wchodzi w gre, bgo strasznie
bolą mnie jajniki...Biedny ten mój mąż...Nawet nie wiem co dalej ...z nasz rtodziną. Jak starac sie o
dziecko,kiedy ja nawet nie daje sobie rady ze sobą...Kiedy wracam z pracy, jjestem tak sokana, ze
wchodza po schodach płacze z bólu...tak mnie te chol...erne stawy bolą....nie daje mi to norlamnie
fukkcjonowac...nie chce tak zyc, nie chce meczyc soba męża...Ziniedołęzniała 30 latka nie ma siłyt
życ....