depresjonata 03.04.04, 23:35 A komu w noc czuwanie jest niełatwym, Na czas bezsenny siłę daj i moc I tym co dzisiaj zasną raz ostatni, O Boże, daj szczęśliwą ,dobrą noc..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgana_le_fay obudź się Depresjonato! 03.04.04, 23:50 Nie podoba mi się ten wierszyk. Nie podoba mi się kontekst. Wogóle nie podoba mi się depresja. Życie też mi się często nie podoba. Ale chcę, żebyś zrobiła coś dla mnie. Proszę Cię. Umów się ze mną, że codziennie wieczorem zadamy sobie pytanie: "co też mi przyniesie następny dzień?" Później na forum poopowiadamy sobie o tym i aż się zdziwimy, jakie to ciekawe. Odezwij się Depresjonato! Proszę! morgana. Odpowiedz Link Zgłoś
depresjonata Re: obudź się Depresjonato! 04.04.04, 03:07 Boję sie zasnąć ,zresztą to nie takie proste,jak wszystko.Leże i ryczę a obok moja córeczka.Kłade się i wstaję, siadam i piszę.I nie wiem co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: obudź się Depresjonato! 04.04.04, 13:47 Tak mnie strasznie wczoraj wystraszyłaś. Tak się cieszę, że napisałaś. Pewnie, że to wszystko trudne. Czy pisanie przynosi jakąś ulgę? A leki? Może trzeba zmienić, niech lekarz poszuka czegoś innego. Jak chcesz wymyślę dla Ciebie coś na poczekaniu: Depresjonata jest jak wańka-wstańka, Wmiast w objęciach Morfeusza Spocząć nocą, to się rusza, Potem sił jej braknie z ranka. Dziś wieczorem wypij mleczko, Do snu ułóż się z córeczką Życzę Ci odetchnij deczko;))) pozdrowienia. morgana Odpowiedz Link Zgłoś
babazgaga off topic 04.04.04, 14:29 Morgano! Dano Cie jakoś tu nie widziałam I mi sie twarz ucieszyla jakos na widok twojego nika Pozdrawiam babazgaga Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: obudź się Depresjonato! 07.04.04, 08:20 trzymaj się słońce! wiem, że to co napiszę, zabrzmi banalnie: masz córeczkę, i wiedz, że jeżeli dla kogoś warto żyć, to dla dziecka! z resztą na pewno to wiesz. nie ma słów, które mogłyby nadać sens,oprócz tego jednego: miłość. a dziecko daje tą najpięknieszą, bezwarunkową i bezkrytyczną. Pozdrawiam Cię bardzo, bardzo! ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiajulia Re: obudź się Depresjonato! 07.04.04, 02:02 depresjonata napisała: > Boję sie zasnąć ,zresztą to nie takie proste,jak wszystko.Leże i ryczę a obok > moja córeczka.Kłade się i wstaję, siadam i piszę.I nie wiem co robić. Droga Depresjonato. Pozwoliłam sobie Ciebie zacytować. Często tak bywało u mnie, też mam córeczkę i nie mam pojęcia co dalej, Sen znowu zanikł. Ściskam serdecznie. Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
depresjonata Re: obudź się Depresjonato! 22.04.04, 01:34 Rozszarpią mnie kruki i wrony. Odpowiedz Link Zgłoś
depresjonata Re: Dobranoc 06.04.04, 22:37 Morgano gdzie jesteś??tak mi wtedy pomogłaś.Ale co mam zrobić jak nikt taki się nie znajdzie?/Nażarłam się jakis prochów i spalam prawie dwa dni z mlymi przerwami.coś mi sie śniło ,ale nie wiem co. nie pamietam wcale snów .Boli mnie głowa i nogi ,nie wiem czemu nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Dobranoc 06.04.04, 22:43 też się kiedyś nażarłam... i to miał być mój ostatni posiłek... jestem z Tobą, jeśli zechcesz.. ale nie bardzo wiem, co mogę dla Ciebie zrobić.. :( przytulić mogę - wirtualnie tylko niestety.. jesteś dzielna! :) trzymaj się! :) Odpowiedz Link Zgłoś
depresjonata Re: Dobranoc 06.04.04, 22:58 dzięki wielkie .Jeszcze się kontroluje,ale ,to, za mną chodzi i jakby do mnie gada.w czwartek ide do lekarza .O ile uda mi się wstać z łózka. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Dobranoc 06.04.04, 23:43 na pewno Ci się uda :) nie daj się! powodzenia! :) trzymaj się ciepło :] Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: Dobranoc 07.04.04, 01:09 Pogotowie Energetyczne słucham?!! Jestem, jestem, do usług. Wierszyk potrzebny? Już się robi. Jednych bolą uszy, innych bolą nogi. Jedni spać nie mogą, inni śpią niebogi. Tamtych astma dusi, owych bolą żyły. Powiem wam w sekrecie, że ja nie mam siły. (Choć dotychczas siły moje wręcz nadludzkie były.) Lecz powiedzcie proszę jak tu siły mieć, Gdy na dworze wiosna, a się nie chce chcieć. Gdy tuż tuż Wielkanoc, niby fajna pora, A każdy zajączek o twarzy potwora. (już nie mówiąc o kurczaku obleśnym jak zmora) Jeśli więc Depresjonata musi o czymś śnić Niech się przyśni owej Pani jak jest fajnie żyć. I że wcale nic nie musi, jeśli jej się nie chce, I że wkrótce doktor słowem miłym ją połechce. (jeśli trzeba to Morgana do buntu podbechce.) Depresjonato, bardzobardzo się cieszę, że się odezwałaś. Trzymaj się ciepło. Sciskam. Pozdrawiam. morgana. Odpowiedz Link Zgłoś
depresjonata Re: Dobranoc 22.04.04, 01:31 Strzeliłam gola samobója...i nic...EEEtam takie dywagacje na temat.Czemu jeszcze nie śpicie.???Przecież już póżno.Albo wcześnie sama nie wiem.Idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś