id-jot 15.04.04, 08:38 ...się przywitać :-) jestem tutaj "nowy" (o, to fajnie brzmi ;-) ) czytam z zainteresowaniem, na pewno się odezwę. pozdrawiam. i miłego dnia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
id-jot Re: wypada... 15.04.04, 08:45 witaj cafe :-) nazywam się jot. id-jot. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emarcki Re: wypada... 15.04.04, 08:53 Czesc! Ja na Forum - też staż. W dołku - ho,ho !!! Trzym sie Odpowiedz Link Zgłoś
id-jot Re: wypada... 15.04.04, 09:03 serwus emarcki :-) o sobie później... pies. od razu zaznaczam, że używam małych liter, a wielkich tylko od święta ;-) ergo: bez obrazy jakbyco Odpowiedz Link Zgłoś
tinu Re: wypada... 15.04.04, 08:57 ja też się z Tobą przywitać jot. Ja tu też baby kilkudniowe A czy czuje się nova? Niech Ci odpowie moje błooon(rozmemłane)dżiiiioorno. Odpowiedz Link Zgłoś
id-jot Re: wypada... 15.04.04, 09:06 witaj tinu, widzę że jesteś tu królową ;-) błeno dzionko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: wypada... 15.04.04, 09:03 Witam id-jot. Fantastyczny nick. Taki freudowsko - szpiegowski. ;)) pzdr morgana Odpowiedz Link Zgłoś
id-jot Re: wypada... 15.04.04, 09:09 morgana :-) taki właśnie jestem. jak mój nik. szpieguję genezę moich strachów nalachów. a freud i tak zawsze coś znajdzie dla siebie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: wypada... 15.04.04, 16:23 Witam Cię gorąco id-jot. Mam nadzieje, że jakoś będziemy w stanie doradzić Ci w Twoich trudnych chwilach. Pozdrawiam Cię bardzo mocno. Pisz jak tylko będziesz potrzebował. Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Jot-cie, Jot-cie, Jot-cie, Jot-cie, Jot-cie, Jot-c 15.04.04, 22:20 No właśnie: "Jot-cie", a ja napisałam Id-jotcie, a może nawet id-jocie i się chyba na mnie obraził. W sumie to nawet słusznie. Ale nieokrzesaniec ze mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
id-jot Re: wypada... 16.04.04, 08:40 carlabruni, vinja, witam również bardzo serdecznie. :-)))) morgano, chyba nie myślisz, że z takim nikiem nie spodziewam się naturalnych skojarzeń. zresztą stąd się właśnie wziął. ewoluował od joty do id-joty ;-) pozdrawiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: wypada... 16.04.04, 20:49 Jotcie jak tam dziś samopoczucie? Ja miałam dziś dość zabawny dzień. Wogóle cały ten tydzień był całkiem ok. Pozdrawiam słonecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
id-jot Re: wypada... 19.04.04, 12:14 carla, ja raczej w łykendy nie zaglądam na forum, w przeciwieństwie do znakomitej większości - cóż za wysyp wątków!!! zawsze tak dzielnie-sobotnio-niedzielnie? nie nadążam z czytaniem :-) stąd odpowiedź na twój post dopiero teraz. pozdrawiam znów słonecznie, jak do roboty to pogoda jak na złość, heh jot Odpowiedz Link Zgłoś