Dodaj do ulubionych

Szybkie dzialanie seroxatu

18.04.04, 16:23
Dostalem od psychiatry seroxat. Mial zaczac dzialac po 3 tygodniach, a ja juz
poczulem poprawe po 3 dniach. Nie martwie sie tym, ale moze to objaw ze cos
innego mi dolega? Stwierdzono fobie spoleczna.

Pozdrawiam
createmodeon
Obserwuj wątek
    • zoltanek Re: Szybkie dzialanie seroxatu 18.04.04, 16:41
      To Placebo. To zasługa tego, że nie bywasz na tym forum. Tutaj wszyscy mówią że
      Seroxat nie dziła i przez to zabijają efekt Placebo. Wszystko jest OK, a nawet
      very OK.
    • zoltanek Re: Szybkie dzialanie seroxatu 18.04.04, 16:45
      createmodeon!

Mógłbyś nam powiedzieć na czym polega ta poprawa. Opowiedz o tym. Plis. Każde
      pozytywne doświadczenie z lekami powinno znaleść się na tym forum!
      • createmodeon Re: Szybkie dzialanie seroxatu 18.04.04, 17:09
        No coz. Mozliwe ze to placebo. Nie wiem. Poprawa polega na tym, ze nie czuje
        lęku. Dawniej lezalem na lozku, i czulem strach, w brzuchu dziwnie cos mi sie
        dzialo. i ciagly niczym nieuzasadniony lęk. Teraz tego NIE MA! Spokojnie
        rozmawiam z kazdym napotkanym, zartuje.I najwazniejsze, Nie mysle co moj
        rozmowca mysli o mnie! Nie staram sie ciagnac rozmowy. Luz. Wsiadam do autobusu
        miejskiego i nie boje sie tych ludzi. Moze jeszcze czuje ze cos we mnie siedzi,
        sytuacje wymienione przeze mnie nie sa jeszcze pewnie najbardziej idealne, ale
        to przeciez poczatek zazywania leku. No i czuje uboczne skutki. Nie mam
        apetytu, jem na sile 2 posilki, bo o trzecim zapominam. Bezsennosc, chociaz
        czesto ziewam. Ale jestem 100% zadowolony! Wczesniej nie miescilo mi sie w
        glowie zaprosic dziewczyne do kina, teraz tylko rozgladam sie, ktorej
        zaproponowac :-). Mam 20 lat.

Pozdrawiam
        createmodeon
        • zoltanek Re: Szybkie dzialanie seroxatu 18.04.04, 17:14
          To Pięknie. Serce Roście!
          • doxepin To może i ja się pochwalę 18.04.04, 17:29
            Nie miałem tyle szczęścia co przedmówca, bo u mnie lek (Anafranil SR) wyraźnie
            zadziałał równo po 17 dniach przyjmowania. Do tej pory tłumiłem objawy swojej
            fobii społecznej (nie wiedziałem nawet, że to fobia społeczna) Rispoleptem i
            nareszcie pozbyłem się go ze swojego "jadłospisu".
            Moja dawka to 150mg dziennie, czyli dwie tabletki SR. Zaczyna się cofać
            depresja wywołana fobią, a sama fobia znacznie się osłabia. W lato mam zamiar
            wybrać się do psychologa i jeszcze nad sobą popracować.
            Cóż, wszystkim życzę takiego działania leku jakiego dopiero niedawno
            doświadczyłem.

Pozdrówki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka