Dodaj do ulubionych

Leki antydepresyjne

09.01.11, 00:10
Witam.
Czy jak biorę Seronil (fluoteksynę) to czy można od czasu do czasu spożyć se extasy czy coś w tym stylu? Zdarzało mi się wcześniej brać kokainę, amfetaminę, później już tylko extasy, ale postanowiłem i to odstawić na jakiś czas, prozac działa ale nie raz mnie ciągnie w weekendy sobie coś zarzucić... Oczywiście pani doktor powiedziała ze picia i narkotyków nie może być podczas brania leku ,i że działa on jeszcze parę tygodni po odstawieniu, ale już się ze dwa razy napiłem i zyje, wiec czy z narkotykami jest podobnie? ( nie mówię oczywiście o codziennym ćpaniu i końskich dawkach)
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: Leki antydepresyjne 09.01.11, 00:22

ręce z szelestem opadają....
    • tlenoterapia Re: Leki antydepresyjne 09.01.11, 00:43
      > Czy jak biorę Seronil (fluoteksynę) to czy można od czasu do czasu spożyć se e
      > xtasy czy coś w tym stylu? Zdarzało mi się wcześniej brać kokainę, amfetaminę,

Po tym gó...ie narkotykowym masz jak w banku depresje ,jak nie zerwiesz z narkotykami to jak w banku dojdą stany psychotyczne .
      Niestety leki przeciw psychotyczne czy przeciw depresyjne ci nie pomogą jak będziesz mózg uszkadzał narkotykami i alkoholem nie ważne czy co tydzień czy dwa .

Jak masz wątpliwości czy jesteś uzależniony to idź pogadaj z psychoterapeuta w poradni dla osób uzależnionych .
      Zwykle uzależniony ostatni dowiaduje sie ze ma problem .

--
    • berta-live Re: Leki antydepresyjne 09.01.11, 02:28
      Spróbuj, najwyżej umrzesz albo będą cię reanimować, ale też może nic ci nie być. Ciężko powiedzieć jak zareaguje twój organizm na obecność dwóch substancji psychoaktywnych. Tego typu środki działają nie tylko na mózg i nie tylko jazdy są ich objawem. Działają także na układ krążenia, oddechowy i wszystkie inne. Ja bym nie ryzykowała.
    • stokrotka_beauty Re: Leki antydepresyjne 14.01.11, 09:47
      Ameryki nie odkryję, jeśli Ci napiszę, że zażywanie narkotyków z lekami antydepresyjnymi jest kategorycznie zabronione. Jedyne co Ci mogę poradzić, to to byś przemyślał swoje postępowanie, bo albo chcesz tkwić w chorobie i jeszcze pogłębić ją (a przy takiej mieszance jak i przy zażywaniu samych narkotyków masz to jak w banku), albo grzecznie bierzesz tabletki, bez żadnych świństw i chodzisz na terapię. Wybór należy do Ciebie.
    • tlustaklucha Re: Leki antydepresyjne 14.01.11, 23:03
      na lekach ssri jest napisane, zeby nie brac razem z inhibitorami mao, bo mozna dostac zespolu nadmiaru serotoniny, co sie objawia podwyzszana cieplota ciala, drgawkami, zaburzeniami rytmu i w koncu smiercia. te narkotyki, co wymieniasz, wlasnie powoduja gwaltowny wyrzut serotoniny, tak wiec powodzenia
    • adrenalina120 Re: Leki antydepresyjne 16.01.11, 01:52
      A co tam bierz jedno i drugie w końcu z nieba nikt jeszce nie uciekł. Widać tam jest ciekawiej niz u nas. Powodzenia na nowej drodze zycia.
      • albertsp Re: Leki antydepresyjne 16.01.11, 13:10
        Raz na jakis czas mozesz sobie zarzucic, byle nie za czesto.
        • irga7 Re: Leki antydepresyjne 24.01.11, 19:04
          Aż mnie język świerzbi,żeby powiedziec co możecie sobie w tej sytuacji zarzucic...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka