angharad 22.04.04, 23:47 Bo tak tu jakoś minorowo, tęskno i nielogicznie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abdon Re: Gdzie jest ABDON? 23.04.04, 18:31 Siedziałem w laboratorium.Byłem bardzo zajęty. Przygotowywałem nową porcję mikstury, która pozwoli mi zamienić się w Mr Hyde'a. Odpowiedz Link Zgłoś
angharad Re: Gdzie jest ABDON? 23.04.04, 18:38 Czy ja rónież mogę liczyć na małą porcję Doktorze? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Gdzie jest ABDON? 23.04.04, 18:41 angharad napisała: > Czy ja rónież mogę liczyć na małą porcję Doktorze? > > ;)) Ta mikstura działa tylko na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
angharad Re: Gdzie jest ABDON? 23.04.04, 18:49 Szkoda. Wystarcyłaby mikroskopijna porcja, gdyż albowiem ponieważ dziś we wczesnych godzinach popołudniowych przemieniłam się tu, publicznie na forum w mysz polną. Ukrywam się obecnie przed własnym kotem. angharad Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Gdzie jest ABDON? 23.04.04, 18:53 angharad napisała: > Szkoda. Wystarcyłaby mikroskopijna porcja, gdyż albowiem ponieważ dziś we > wczesnych godzinach popołudniowych przemieniłam się tu, publicznie na forum w > mysz polną. Ukrywam się obecnie przed własnym kotem. > > angharad Mogę sporządzić miksturę, która zamiemni Cię w dużego psa, goniacego koty. Odpowiedz Link Zgłoś