Dodaj do ulubionych

Witam serdecznie

21.06.11, 22:09
Witam serdecznie wszystkich forunowiczow.
Jestem tu nowa i nie bardzo wiem jak sie poruszac po forum Chcialam sie dopisac do istniejacego juz tematupt'witam",ale jakos nie moglam znalesc takiego tematu w dziale depresja,dlatego zalozylam nowy watek.

na depresje i nerwice lecze sie od kilku lat z dosc marnym skutkiem.Choc ostatnio czuje sie w miare dobrze.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • zoliborski_goral Re: Witam serdecznie 21.06.11, 22:44
      No to dalaś w kość forumowym mądralom. Skutki leczenia marne ale czujesz się w miarę dobrze. Niech sobie połamią nad tym głowy..:-)
      • lucyna_n Re: Witam serdecznie 21.06.11, 22:52
        Nieleczona depresja sama ustępuje, pytanie tylko po jak długim czasie i czy delikwent dotrwa, oraz jak długo będzie trwała remisja i jakie pozostaną trwale urazy w psychice i fobie po.
        • bigpustka Re: Witam serdecznie 22.06.11, 13:39
          lucyna_n napisała:

> Nieleczona depresja sama ustępuje, pytanie tylko po jak długim czasie i czy del
          > ikwent dotrwa, oraz jak długo będzie trwała remisja i jakie pozostaną trwale ur
          > azy w psychice i fobie po.

Sęk w tym ,ze lecze sie farmakol. prawie caly czas,ale jest tak,ze lek nagle przestaje dzialac z dnia na dzien i trzeba szukac innego,czesto mam nawroty ,teraz jest w miare.ale nigdy nie wiadomo kiedy to wszystko wroci.
      • ichnia Re: Witam serdecznie 22.06.11, 08:47
        zoliborski_goral napisał:
        > No to dalaś w kość forumowym mądralom. Skutki leczenia marne ale czujesz się w
        > miarę dobrze.

Nie wiem co tu daje w kość, bo stwierdzenie bardzo klarowne i w dodatku trafne :)
      • bigpustka Re: Witam serdecznie 22.06.11, 13:31
        zoliborski_goral napisał:

> No to dalaś w kość forumowym mądralom. Skutki leczenia marne ale czujesz się w
        > miarę dobrze. Niech sobie połamią nad tym głowy..:-)
        Teraz czuje sie w miare dobrze nareszcie :) ,ale przez te 5 lat lecz.farmakolog bylo marnie,zdarzaly sie okresy poprawy jak teraz i potem znowu dol i zmiana lekow,wiec to mialam na mysli,teraz tez nie wiem jak dlugo bedzie ok,bo to sie zmienia jak w kalejdoskopie Oby poprawa trwala jak najdluzej.
        • zoliborski_goral Re: Witam serdecznie 22.06.11, 14:51
          Ale te leki działają w końcu?
    • lucyna_n Re: Witam serdecznie 21.06.11, 22:53
      nie pamiętam wątku z powitaniami, może na samym początku istnienia forum?
    • tlenoterapia Re: Witam serdecznie 22.06.11, 00:24
      Nastrój - samopoczucie to zawsze tak faluje raz lepiej raz gorzej.
      Jak to poeta powiedział :"Co się polepszy to się popieprzy"
      • bigpustka Re: Witam serdecznie 22.06.11, 13:44
        tlenoterapia napisała:

> Nastrój - samopoczucie to zawsze tak faluje raz lepiej raz gorzej.
        > Jak to poeta powiedział :"Co się polepszy to się popieprzy"

Dokladnie ,tak jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka