thistle1 16.05.04, 22:28 czy ktoś zna dobrego psychoterapeutę z Torunia?jak go znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylanov1 Re: Psychoterapia,Toruń 16.05.04, 23:23 Przymierzam się do psychoterapii - z polecenia lekarza. Na razie z polecenia tegoż dysponuje 2 namiarami na dobrych ponoć psychoterapeutów: "mgr Iwona Sałata, przychodnia na ul. Filtrowej" oraz "mgr Kolasińska, przychodnia Nasz Lekarz na ul. Szczytnej, rejestracja; tel. (56) 6521232". pozdrawiam sylanov Odpowiedz Link Zgłoś
thistle1 Re: Psychoterapia,Toruń 17.05.04, 05:22 dzięki serdeczne sylanov za to pierwsze nazwisko.mnie również polecano mgr Kolasińską,ale odstraszyła mnie cena ,80zł za jedna wizytę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylanov1 Re: Psychoterapia,Toruń 18.05.04, 22:02 Bardzo proszę. Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu - to proszę - napisz mi o wynikach, wrażeniach z wizyty. Albo na forum albo na priv - jak wolisz. to dla mnie ważne. Dzięki z góry. sylanov Odpowiedz Link Zgłoś
thistle1 Re: Psychoterapia,Toruń 19.05.04, 05:22 ok,jak się odważę wybrać,na pewno:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_lorafen Re: Psychoterapia,Toruń 19.05.04, 13:11 A ja sobie w czerwcu sama zrobie psychoterapie w Toruniu - pojde na piwo do Krzywej Wieży, popatrze na Wisle, pojde na lody i pizze do Tres Amigos i juz po depresji, nie moge sie doczekac. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
thistle1 Re: Psychoterapia,Toruń 19.05.04, 19:15 cafe_lorafen :-))))ja też sobie robię tego typu terapie,szczególnie Wisła działa na mnie kojąco,ale pogadać z nią nie można,więc szukam zywej istoty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_lorafen Re: Psychoterapia,Toruń 19.05.04, 19:48 Ano wlasnie, tylko ceny biletow PKP i noclegow nie dzialaja na mnie terapeutycznie, ale ta Piwnica Pod Aniolem ( tak sie chyba nazywa ? ) jest kojaca, no i jeszcze Miś i ta jazzowa. Ale to tylko weekend, a potem powrot na stare smiecie :((((((((((((((((((((((((((( Zycze znalezienia jakiejs doswiadczonej i rozumnej "zywej istoty" w postaci psychologa. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
the-bee Psychoterapia Gabinet Inspiracja 19.08.15, 17:10 Polecam terapię u Haliny Szymanowskiej w Gabinecie Inspiracja. Odpowiedz Link Zgłoś