Dodaj do ulubionych

Leviron a tycie

12.08.11, 07:43
Dostałam leviron na wieczorne niepokoje i problem z zaśnięciem. No i poczytałam, ze powoduje tycie. I stąd mam pytanie- czy tyje się od samego zażywania leku, czy powduje on zwiększenie apetytu i stąd dodatkowe kg?
Nie ukrywam, że bardzo mnie martwi ten skutek uboczny tego leku, bo bardzo wiele kosztowało mnie osiągnięcie obecnej szczupłej sylwetki i każda zmiana masy ciała w górę będzie tragedią.
Obserwuj wątek
    • blackglass Re: Leviron a tycie 12.08.11, 09:11
      A nie lerivon?
      • dziub_dziubasek Re: Leviron a tycie 12.08.11, 09:23
        Tak, lerivon, literówka :)
    • leni26 Re: Leviron a tycie 12.08.11, 11:41
      To tylko przejściowe. Przynajmniej u mnie. Zwiększa się łaknienie. Ale to dosłownie trwało ze dwa tygodnie, a potem doszło do normy.
      • dziub_dziubasek Re: Leviron a tycie 12.08.11, 11:49
        No właśnie wzięłam wczoraj pierwszą dawkę. No i dzisiaj zdycham- z jednej strony spać mi sie chce potwornie, zasnęłam dzisiaj w autobusie (co mi się nie zdarza), na szczęście nie przejechałam przystanku, a drugiej ciągle chce mi się jeść....
        No ale przynajmniej zasnęłam wczoraj bez problemów i całą noc przespałam.
        • blackglass Re: Leviron a tycie 12.08.11, 11:56
          Będziesz wiedziała po miesiącu mniej więcej bo wtedy wszystko się unormuje, czyli organizm "przyzwyczai" się do leku.
          • leni26 Re: Leviron a tycie 14.08.11, 10:50
            Spanie też przechodzi po jakimś czasie. A tak poza tym, to ten lek nie działa na mnie w ogóle, jeśli chodzi o jego pierwotne zastosowanie.
            • blackglass Re: Leviron a tycie 17.08.11, 09:36
              Na mnie też nie działał a raczej wyostrzał objawy- szybko przestałam go brać.
              • i_am_maya Re: Leviron a tycie 17.08.11, 10:43
                Ja natomiast nie zauważyłam żebym więcej jadła a i tak tyłam, przez niecały rok przybrałam 10kg, lek działał nasennie i nie dawałam sobie z tym rady w pracy więc zmieniłam go na Velafax, ten jest świetny!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka