exmisia 17.06.04, 11:50 Pilnie poszukuję. Preferowana kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nevada_blue Re: Psychiatra w Trójmieście 17.06.04, 12:15 informację wysłałam na pocztę :) Odpowiedz Link Zgłoś
depresjonata Re: Psychiatra w Trójmieście 20.06.04, 13:04 No to się mylisz baby są wredne. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Psychiatra w Trójmieście 20.06.04, 13:42 depresjonata napisała: > No to się mylisz baby są wredne. to musisz mieć nieciekawe doświadczenia.. moja lekarka jest świetna.. nie zmieniłabym na nikogo, bo uważam, że miałam dużo szczęścia trafiając właśnie na nią.. Odpowiedz Link Zgłoś
kosela2 Re: Psychiatra w Trójmieście 20.06.04, 16:47 Równiez mieszkam w Trójmieście.Mogłabys podać namiary na dobrą lekarkę- psychiatrę? Byłabym wdzięczna. Wiele czytałam, ze powinno się nie tylko przyjmować leki ,ale chodzić na psychoterapię. W moim przypadku tego zabrakło. Nie proponowano mi psychoterapii, biorę tylko leki. Czuję się po nich dużo lepiej musze przyznać szczerze. Więc może nie jest tak żle ze mną? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue kosela - przesłałam namiary na pocztę :) 20.06.04, 16:53 powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_111 Re: kosela - przesłałam namiary na pocztę :) 27.06.04, 18:27 o rany wlasnie szukam jakiegos lekarza w trojmiescie, bo utknelam w takim dole w jakim nie zdarzylo mi sie jeszcze byc, nevado przeslij i mnie prosze.... Odpowiedz Link Zgłoś
kawakawa80 Re: Psychiatra w Trójmieście 17.11.04, 19:23 hej, szukam dobrego psychiatry w gdansku. nie mam pojecia, gdzie szukac? wydalam kupe kasy na konsultacje, i nic z tego nie wyniklo... bylabym wdzieczna za jakas porade. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
alter_ego Re: Psychiatra w Trójmieście 27.06.04, 22:15 ja tez poprosze o namiary na dobrego psychatre. Ta osoba do ktorej chodze jakos nie do konca mi pasuje a boje sie eksperymentowac i od nowa komus innemu (nie poleconemu, nie sprawdzonemu) opowiadac to co sie we mnie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
eraserhead Re: Psychiatra w Trójmieście 20.06.04, 19:42 moze tak Pani Czucha z osrodka na Zabiance ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
exmisia Re: Psychiatra w Trójmieście 23.06.04, 10:05 Napisz coś więcej o tej Pani. Czy to taka młoda lekarka? Cos słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
vinja Re: Psychiatra w Trójmieście 23.06.04, 21:24 Ojej , sorry , że się wtrącam , ale akurat z panią miałam doczynienia i chociaż to subiektywne odczucie - nie polecam. :-((( Owszem , to młodziutka i dość miła osoba , ale w moim przypadku popełniła w leczeniu błąd karygodny , tłumaczę to małym doswiadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
eraserhead Re: Psychiatra w Trójmieście 25.06.04, 09:45 heh, a ja postanowiłem jej zaufać i łykam co tam Pani doktur karze :] możesz napisać coś więcej ? na priva na przykład ... Odpowiedz Link Zgłoś
as38 Re: Psychiatra w Trójmieście 29.06.04, 14:00 Czesc! CZy mogłabym prosic o pomoc w znalezeniu takiej wiarygodnej Pani doktor w Trojmiescie. Pozdrawiam iczekam n aodpowiedz. Aś. Odpowiedz Link Zgłoś
kawakawa80 Re: Psychiatra w Trójmieście 17.11.04, 19:29 czesc, czy znalazlas jakiegos dobrego psychiatre? pilnie poszukuje kogos. podobno mam borderline, ale nie wiem, na ile to pewne. nie wiem, czy z tym powinnam isc do psychologa, czy psychiatry. jaka jest w sumie roznica? czy psychiatra jest bardziej kompetentny w takich sprawach? czy psychiatra to tylko od lekow, czy tez/przede wszystkim psychoterapeuta? z gory dziekuje za wszelka pomoc Odpowiedz Link Zgłoś