ola7 28.06.04, 15:12 witam, mam na sprzedanie xanax w dwoch dawkach Xanax 0,25 i Xanax0,5..sama korzystalam z niego ale juz nie potzrebuje..moze wiec ktos chcialby go odkupic. Sprzedam o 15% taniej niz w aptece. oto moje GG w godz.10-17 6862735 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o0oo Re: xanax na sprzedanie 28.06.04, 15:21 jaki interes jest zapieprzac naprzyklad na drugi koniec miasta zeby zaoszczedzic 15% jesli apteka jest pod blokiem, bilety autobusowe tez kosztuja. nie mowiac juz ze pewnie mieszkasz w innym miescie (przesylka pocztowa tez kosztuje). nie mowiac juz o tym ze jestes z policji i chcesz pulapke na biednego lekomana zastawic :-) Znizka powinna wynosic conajmniej 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
ola7 Re: xanax na sprzedanie 29.06.04, 11:24 przepraszam wiec wszystkich, prosze potraktowac te oferte jako nie aktualna Odpowiedz Link Zgłoś
ola7 Re: xanax na sprzedanie 28.06.04, 15:29 witam Cie, z policji nie jestem..i jesli sie to Tobie nie oplaca to Twoj problem..pamietaj o tym jeszcze ze na to musisz miec recepte co wiaze sie z wizyta u lekarza(na drugim koncu miasta) i zaplaceniem za ta wizyte.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: xanax na sprzedanie 28.06.04, 16:01 ola7 napisała: > witam Cie, > z policji nie jestem..i jesli sie to Tobie nie oplaca to Twoj problem..pamietaj > > o tym jeszcze ze na to musisz miec recepte co wiaze sie z wizyta u lekarza(na > drugim koncu miasta) i zaplaceniem za ta wizyte.. > pozdrawiam handel lekami psychotropowymi jest nielegalny i karalny Odpowiedz Link Zgłoś
ola7 Re: xanax na sprzedanie 28.06.04, 16:14 witaj, ja nie prowadze handlu lekami, chce tylko odsprzedac bo mi sa juz nie potrzebne! a kosztowaly mnie one sporo pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: xanax na sprzedanie 28.06.04, 16:16 ola7 napisała: > ja nie prowadze handlu lekami, chce tylko odsprzedac Odpowiedz Link Zgłoś
orlando10 Re: xanax na sprzedanie 28.06.04, 16:37 ola7 napisała: > witaj, > ja nie prowadze handlu lekami, chce tylko odsprzedac bo mi sa juz nie > potrzebne! Czyli prowadzisz handel lekami. Xanaxu nie wolno brac bez nadzoru psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
brednia Re: xanax na sprzedanie 28.06.04, 18:25 hej, dziwnie postepujesz, a nie pomyslalas o tym ze ktos dzieki temu moze sie zabic, lepiej oddaj to swojej pani psycholog a ona komus to odda. Nie wiem czy jestes swiadoma jakie jest zapotrzebowanie w internecie na taki leki, niektorzy (mlodzi) sobie z nimi eksperymentuja, twoja brozka nara Odpowiedz Link Zgłoś