clued_up 08.07.04, 15:15 że zawracam Wam głowę, ale czy tylko ze mnie choroba uczyniła ślepaka? Dlaczego mogę znaleźć tylko 1, a nie 3 cholerne szczegóły różniące te dwa zdjęcia? members.home.nl/saen/Special/zoeken.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
looserka Re: z góry przepraszam 08.07.04, 15:27 Fajne. trzeba było wrzucić ten post o północy, wrażenie byłoby większe! Odpowiedz Link Zgłoś
iron_made Re: z góry przepraszam 09.07.04, 15:43 fajne, fajne, tylko mało zawału nie dostałam i moj pies tez. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzu777 Re: z góry przepraszam 09.07.04, 17:26 ojezu, malo z krzesla nie spadlam. kiedys juz cos podobnego widzialam tylko chodzilo o hipnoze, a potem cos strasnego wyskoczylo. wtedy zlecialam z krzesla i dlugo nmi emoglam sie uspokoic. ludzie to sa naprawde bezmysnlni, chodzi mi o tych co umieszczaja takie strony bez adnotacji ze to jak komus brakuje adrenaliny to niech se pooglada. mi i tak wystarczy tej adrenaliny w codziennym zyciu z fobia. co za swinstwo Odpowiedz Link Zgłoś
o0oo Re: z góry przepraszam 09.07.04, 17:30 kiedys tu ktos dal linka do strony z egzekucjami, gdzie chyba mozna bylo obejrzec jak obcina sie glowe. czasami trzeba uwazac z linkami, tymbardziej ze sa wirusy na roznych stronach. ale ta bestia byla calkiem przyjemna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
clued_up Re: z góry przepraszam 09.07.04, 19:01 W tytule już wszystkich przeprosiłam...Przynajmniej nasze inhibitory zwrotnego wychwytu miały z czym pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: z góry przepraszam 09.07.04, 19:08 teraz to juz wiem na pewno ze nie mam chorego serca bo gdybym miala tobym umarla:)) jak nic!! Rozrywka godna trolla. Odpowiedz Link Zgłoś