agnes2308 13.08.04, 10:41 Witam, czy ktoś mógłby mi polecić sprawdzonego psychiatrę, najlepiej z Gdańska? Zależy mi też aby to był lekarz, który ma podpisany kontrakt z NFZ. Bardzo proszę o pomoc, sprawa jest pilna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamikadzeewe Re: psychiatra -Trójmiasto 13.08.04, 11:15 ja nie ejstem z rojmsita ale keidys sie tam probowalam leczyc..prywatnie...i w sumie moge ci polecic ..nienajgorszego psychiatre ale prywatnego ..i w sopocie..w gdansku to sie zawidolam..na jednej z bardziej renomowanych osob Odpowiedz Link Zgłoś
eraserhead Re: psychiatra -Trójmiasto 13.08.04, 14:44 ja chadzam do pani Czuchy z Zabianki jest tam taka przychodnia ---- ale ostatnio na forum ktos tam cos do niej mial ma podpisany kontrakt z NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila551 Re: psychiatra -Trójmiasto 14.08.04, 22:26 Beata Janoszewska przyjmuje na Zabim kruku wGdansku-naprawde dobry lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes2308 Re: psychiatra -Trójmiasto - do Kamili551 IP: *.energa.pl 16.08.04, 11:13 Dziękuję Wam bardzo, Kamila czy mogłabyś podać namiary dr Janoszewskiej(nr tel.) na mój gazetowy adres? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamila551 Re:do Agnes 16.08.04, 18:04 cos niemoge Ci wyslac tego numeru,ale podaje go tutaj 320-35-10 ta przychodnia nazywa sie ECULAP Odpowiedz Link Zgłoś
kawakawa80 Re: psychiatra -Trójmiasto 17.11.04, 19:45 czesc, chcialam sie zapytac, czy znalazlas kogos odpowiedniego? poszukuje pilnie psychoterapeute, psychiatre, psychologa, kogokolwiek. szukam juz przez dluzszy czas, wydalam sporo kasy na konsultacje, ale nigoko odpowiedniego nie znalazlam. podobno jestem borderline. z gory dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś