Gość: obsession IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 14:55 witam! gdzie mogę znalezc cos na temat zespołu kompulsywnego,bardzo mnie interesuje ten temat jak to leczyc..jak to zwalczac itd czy to jest to samo co nerwica natręctw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeznia_nr_5 Re: pytanie... 21.08.04, 15:00 Gość portalu: obsession napisał(a): > witam! gdzie mogę znalezc cos na temat zespołu kompulsywnego,bardzo mnie > interesuje ten temat jak to leczyc..jak to zwalczac itd czy to jest to samo > co nerwica natręctw? To samo.Leczy się jak każdą nerwicę. Odpowiedz Link Zgłoś
devinjammer Re: pytanie... 21.08.04, 15:03 A jakie masz natręctwa, jeśli można wiedzieć i nie krępuje Cię to za bardzo? To jest Lucynko faktycznie ciekawość (ale nazwałbym ją zawodowa- egzamin z psychiatrii w tym roku!) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: pytanie... 22.08.04, 01:45 nie mam juz sily na czytanie tego ani zadnego forum, wiec nie musisz brac pod uwage mojej strasznej osoby, tak czy tak nie musisz jej brac pod uwage ale skoro juz to robisz to informuje ze znikam. Odpowiedz Link Zgłoś
devinjammer Re: pytanie... 22.08.04, 01:48 Czemu znikasz? To był taki mały żart. Nie obrażaj się proszę. Nie jesteś straszna. Pax i spox Pozdrawiam DJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta10ta Re: pytanie... IP: *.kalisz.mm.pl 22.08.04, 10:39 Strach nie jest najgorszym stanem ducha. Straszenie też bywa zajmujące, a co najmniej zabawne. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: pytanie... 22.08.04, 15:21 gdybym na dobre zniknela pare osob by sie pewnie ucieszylo, ale nie ma tak dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś