29.08.04, 01:25
czy afoban jet na recepte? i ile kosztuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: zapytanie Re: Afobam IP: *.ras.wp-sa.pl 29.08.04, 01:32
      jest na recepte i jest tani ale do brania góra dwa tygodnie -uzależnia!
    • majkaa18 Re: Afobam 29.08.04, 13:08
      niee, mi chodzilo bardziej o cos doraznego...
      • w1973 Re: Afobam 29.08.04, 20:25
        Doraźnie dostaję Lorafen. Jest na receptę i kosztuje ok. 8zł. Lekarz powiedział
        mi, że nie uzależnia w przypadku brania innych psychotropów. Njalepiej pogadaj
        o tym z psychiatrą.
        • hopeless5 Re: Afobam 29.08.04, 20:34
          > Doraźnie dostaję Lorafen. Jest na receptę i kosztuje ok. 8zł. Lekarz
          powiedział mi, że nie uzależnia w przypadku brania innych psychotropów.
          Njalepiej pogadaj
          > o tym z psychiatrą.

Oczywiście, że Lorafen przyjmowany stale przez wiele tygodni może uzależnić.

A Afobam to chyba najmocniejszy lek antylękowy, najszybciej uzależniający ale i
          najskuteczniejszy w znoszeniu lęku i ataków paniki (objawowo).
          Pomysł, żeby był dostępny bez recepty jest nietylko nierealny co nawet
          niebezpieczny.
        • hopeless5 Re: Afobam 29.08.04, 20:35
          > Doraźnie dostaję Lorafen. Jest na receptę i kosztuje ok. 8zł. Lekarz
          powiedział mi, że nie uzależnia w przypadku brania innych psychotropów.
          Njalepiej pogadaj
          > o tym z psychiatrą.

Oczywiście, że Lorafen przyjmowany stale przez wiele tygodni może uzależnić.

A Afobam to chyba najmocniejszy lek antylękowy, najszybciej uzależniający ale i
          najskuteczniejszy w znoszeniu lęku i ataków paniki (objawowo).
          Pomysł, żeby był dostępny bez recepty jest nietylko nierealny co nawet
          niebezpieczny.

Pozdrawiam!
        • lucyna_n Re: Afobam 31.08.04, 16:12
          z tego co czytalam na forum lorafen bardzo uzaleznia, niektorzy wrecz w szpitalu musieli sie
          odzwyczajac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka