majkaa18 29.08.04, 01:25 czy afoban jet na recepte? i ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zapytanie Re: Afobam IP: *.ras.wp-sa.pl 29.08.04, 01:32 jest na recepte i jest tani ale do brania góra dwa tygodnie -uzależnia! Odpowiedz Link Zgłoś
majkaa18 Re: Afobam 29.08.04, 13:08 niee, mi chodzilo bardziej o cos doraznego... Odpowiedz Link Zgłoś
w1973 Re: Afobam 29.08.04, 20:25 Doraźnie dostaję Lorafen. Jest na receptę i kosztuje ok. 8zł. Lekarz powiedział mi, że nie uzależnia w przypadku brania innych psychotropów. Njalepiej pogadaj o tym z psychiatrą. Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: Afobam 29.08.04, 20:34 > Doraźnie dostaję Lorafen. Jest na receptę i kosztuje ok. 8zł. Lekarz powiedział mi, że nie uzależnia w przypadku brania innych psychotropów. Njalepiej pogadaj > o tym z psychiatrą. Oczywiście, że Lorafen przyjmowany stale przez wiele tygodni może uzależnić. A Afobam to chyba najmocniejszy lek antylękowy, najszybciej uzależniający ale i najskuteczniejszy w znoszeniu lęku i ataków paniki (objawowo). Pomysł, żeby był dostępny bez recepty jest nietylko nierealny co nawet niebezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: Afobam 29.08.04, 20:35 > Doraźnie dostaję Lorafen. Jest na receptę i kosztuje ok. 8zł. Lekarz powiedział mi, że nie uzależnia w przypadku brania innych psychotropów. Njalepiej pogadaj > o tym z psychiatrą. Oczywiście, że Lorafen przyjmowany stale przez wiele tygodni może uzależnić. A Afobam to chyba najmocniejszy lek antylękowy, najszybciej uzależniający ale i najskuteczniejszy w znoszeniu lęku i ataków paniki (objawowo). Pomysł, żeby był dostępny bez recepty jest nietylko nierealny co nawet niebezpieczny. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Afobam 31.08.04, 16:12 z tego co czytalam na forum lorafen bardzo uzaleznia, niektorzy wrecz w szpitalu musieli sie odzwyczajac. Odpowiedz Link Zgłoś