hopeless5 02.09.04, 06:08 że śpicie... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 07:53 szosta godzina to jakby moj chlop sie o tej porze w loku wylegiwal to kijem bym gnala. Porzadny czlowiek o tej godzinie wstaje do pracy i prosze tu nie kwekolic:) Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 13:21 O szóstej!!! w życiu tak wcześnie nie wstałem. Kiedyś wstałem o 8.00 bo musiałem coś załatwić to był koszmar. Wszystko wydawało się takie... chore, ulice, ludzie, autobus. Swiat był taki "unerwiony", jak bym patrzył na jakiś "sąd ostateczny" Boscha czy Memlinga. Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 13:48 Jeny, człowieku, a gdzieś ty się uchował??? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 13:57 witam Subrealisma w klubie prawdziwych, niereformowalnych leniwcow:)) mozesz byc nawet prezesem haha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 13:56 zdaje sie ze powinien byc niepismienny, no chyba ze do szkoly na druga zmiane uczeszczal:) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 14:40 Tak, tak, "po zmroku kształcony". PS Na wakacjach wstawałam o 6.00, hehe! I o 23.00 padałam do wyrka, by spać snem zdrowym, kamiennym... Ech, życje! Żebyś ty dupu miało! Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 14:58 lucyna_n napisała: > zdaje sie ze powinien byc niepismienny, no chyba ze do szkoly na druga zmiane u > czeszczal:) Wagarowałem! Często pierwszy był W-F, z którego miałem zwolnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 15:02 To Ty jakis mlody jestes, za moich czasow wf byl tylko dwa razy w tygodniu, pozostale trzy dni trzeba bylo wstawac z ranca. Powiem wiecej do zerowki uczeszczalam tez w sobote , dopiero jak szlam do pierwszej klasy podzielili soboty na wolne i pracujace :) Stara jestem co? Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 15:16 lucyna_n napisała: Powiem wiecej do zerowki uczeszczalam tez w sobote W sobotę do szkoły!? Nie!!! To upokarzające. Pamiętam , że czasem coś tam trzeba było odrabiać w sobotę, ale ja się na to nie pisałem. Nie wiem kiedy wprowadzili wolne soboty ale jak ja się urodziłem to chyba już były. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 15:21 subrealism napisał: > lucyna_n napisała: > > Powiem wiecej do zerowki uczeszczalam tez w sobote > > W sobotę do szkoły!? Nie!!! To upokarzające. Pamiętam , że czasem coś tam > trzeba było odrabiać w sobotę, ale ja się na to nie pisałem. Nie wiem kiedy > wprowadzili wolne soboty ale jak ja się urodziłem to chyba już były. Ale Wam dobrze!!! Wolne soboty w szkole wprowadzono jak chadzałam do III klasy liceum.... No i kto tu jest stary?;) ( to do Lucyny) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 15:26 lucyna_n napisała: >Powiem wiecej do zerowki uczeszczalam tez w sobote , dopiero jak szlam do > pierwszej klasy podzielili soboty na wolne i pracujace :) Stara jestem co? Eee, Pani kochana, jak ja nauki pobierałam w żeńskim konwikcie, to i w niedzie... Kurcze, coś mie się popieprzyło! Ale w soboty to jeszcze jakoś w liceum się chadzało... Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 14:47 Łojezu,przez trzy czwarte życia wstaję między szóstą a siódmą (rano). z przyczyn tysiąca. Pamiętam też, że jak chodziłam do szkoły jeszcze, to nieraz pobudki były o 5.30!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 14:49 to moze od tego rannego wstawania wbrew naturze ta depresja haha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 14:52 cholera ją wie...depresja lubi poranne (przedranne) pobudki. Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 15:01 looserka napisała: > cholera ją wie...depresja lubi poranne (przedranne) pobudki. Trzeba przespać depresję i budzić się co jakiś czas, żeby sprawdzić czy jeszcze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 15:06 hehe dobre, ja niestety raczej cierpie na bezsennosc niz nadmiar snu, chyba ze po lekach. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 15:08 subrealism napisał: > > Trzeba przespać depresję i budzić się co jakiś czas, żeby sprawdzić czy jeszcze > > jest. > Niestety - ona, cwaniara, nie pozwala sobie by ją przespać. Zawsze między trzecią a czwartą rano woła głośno: POOOOBUUUDKAAA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 15:10 to mi do trzeciej w nocy wola , nie spij!!! Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 15:19 looserka napisała: > Niestety - ona, cwaniara, nie pozwala sobie by ją przespać. Zawsze między > trzecią a czwartą rano woła głośno: POOOOBUUUDKAAA!!!!!! A moja krzyczy " idź się wysikaj i wracaj do łóżka spać" Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 15:23 Bardzo miła i tolerancyjna ta Twoja depresja,doceń ją za to! Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 15:33 Czy jest forum "Nerwica"? Bo nerwicowcy się podpieli do depresji i z depresji wychodzi nerwica. W depresji chce się spać, a przynajmniej leżeć do góry brzuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 15:36 a nieprawda, bezsennosc to tez jest objaw depresji - neriwcowej hihi:)) Jakbys nie zauwazyl, a jestes leniwcem wiec pewnie Ci sie nie chcialo czytac, tutaj od zawsze jest depresyjnie- nerwicowo, bo to jedno z drugim lubi isc w parze. Nerwicowi nie dajmy sie wykopsac! Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 15:37 Ja leżę wyłącznie NA brzuchu. Czy to oznacza, że wszystko ze mną oki? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 15:38 nie, Ty masz depresje odwrotną, zwaną też brzuszną. Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 15:39 lira_korbowa napisała: > Ja leżę wyłącznie NA brzuchu. Czy to oznacza, że wszystko ze mną oki? O.K. chyba , że się "przekręcisz" Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 15:55 Lucy z Podrealnym, dzięki! Podnieśliście mnie na duchu! Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 15:55 subrealism napisał: > Czy jest forum "Nerwica"? Bo nerwicowcy się podpieli do depresji i z depresji > wychodzi nerwica. W depresji chce się spać, a przynajmniej leżeć do góry > brzuchem. Zaburzenia snu w depresjii endogennej są jednym z objawów tzw. osiowych. najczęściej jest to skrócony sen( charakterystyczne wczesne wybudzanie często w środku nocy), rzadziej wystepuje nadmierna senność. Problemy z zasypianiem typowe są natomiast przy zaburzeniach nerwicowych. Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 16:13 ( charakterystyczne wczesne wybudzanie często w > > środku nocy) Tak, coś o tym wiem. Idę do łóżka wtedy, gdy już oczy same mi się zamykają, wcześniej nie daje rady zasnąć. Niestety ostatnio jest to między 3.00 a 4.00, potem się budzę dość wcześnie i przez jakiś czas nie mogę zasnąć. Gdy już zasnę to spię do 11.00 a czasem nawet do 13.00 i czuję się jak wybudzony ze śmierci klinicznej, tzn. jeszcze parę godzin po przebudzeniu pracują u mnie te obszary mózgu co podczas głębokiego snu. Wtedy zachowuję się dziwnie. Najśmieszniej jest jak wyjdę rano np. do sklepu albo do psychiatry. Panie w spożywczym mają ubaw jak błądzę po sklepie i nie wiem po co przyszedłem, albo przez kilka minut liczą miedziaki, które mi się wysypują z portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Ale Wam dobrze 02.09.04, 16:43 i z tego blogiego stanu raz po raz wyrywa mnie atak paniki. Odpowiedz Link Zgłoś