07.08.16, 19:35
Cześć mam 16 lat i pewien problem... obudziłam się pewnego poranka z dusznościami to było na początku kwietnia, później doszły następne objawy takie jak bóle głowy, zawroty głowy, nudności, bóle brzucha, drętwienie nóg i rąk byłam u lekarza rodzinnego i powiedział mi ze to na tle nerwowym, później wszystko się nasiliło i było dwa razy pogotowie i te powiedzieli ze to na tle nerwowym. Teraz gest sierpień a duszności mi nie przeszły tylko się jeszcze gorzej nasiliły. Biorę tabletki na uspokojenie ale mi nie pomagają. Wcześniej jeszcze wylatywala mi gęsta wydzielina z gardła z jakimiś grudkami czarna jakby z krwią. Co to może być? Nerwica?
Obserwuj wątek
    • dizanin Re: Choroby 08.08.16, 19:54
      Witaj ja również mam podobny problem i rowniez każdy zwala że to nerwiaca lub depresja a mianowicie czasem mam zawroty głowy mdłości ucisk rąk jakby w żyłach płynęła zimną a raz goraca krew do tego poty jakbym mial zemdlec albo co gorsza umrzec. Biore jakieś leki na uspokojenie i czasem przechodzi ale gdy zaczynam znów myśleć o obiawach to wracają ktoś mi kiedyś powiedział ze czuje sie tak bo mam za mało zajęć i za dużo myślę nie wiem już w co mam wierzyć nie byłem z tym u lekarza bo boje sie ze pogorsza sprawe zamiast mi pomóc. Z ciśnieniem u mnie bylo różnie wyniki krwi prawidlowe nawet u kardiologa byłem i wszystko dobrze bo przy tych obiawach czulem jak mi serce walilo, przez jakis okres czasu czulem tez jakby kluske w gardle. Dodam też że ostatnio jem dużo bialka ale watpie ze to ma jakis wplyw bo przed stosowaniem bylo podobnie Trzymaj sie dzielnie myślę ze to co opisujesz to nerwica albo bakterie masz bo ta wydzielina hmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka