rafcio7
02.03.19, 16:08
Moje życie jest pełne zawirowań kłamstw ucieczki przed prawdą mam już swoje lata miałem kilka rozmów z lekarzem które tylko uświadomiły mi kim jestem mam dość swojego życia bywają dni że uciekam w świat wyobraźni marząc że ów świat jest prawdziwy a ten jest tylko złym snem pragnę miłości bratniej duszy swej drugiej połówki jabłka która zaakceptuje mnie takim jakim jestem czasem zastanawiam się czy warto się tak męczyć znosić codziennie obelgi kolejne upadki kolejne ciche dni tygodnie miesiące lata i poco żeby na starość zrozumieć że wystarczyło podjąć decyzję i zakończyć życie raz na zawsze i przejść do następnego życia nie ważne jak wygląda i tak każdy kiedyś umrze może po śmierci w końcu odnajdę spokój którego szukam nie wiem. . Wierzę w reinkarnację w życie po życiu . Wiem że to idiotycznie zabrzmi ale często wyobraźam sobie jako inną osobe zupełnie jakbym krok po kroku odtwarzał swoje równolegle życie które jest w innej linii czasowej innej rzeczywistości równoległej może zabrzmi to banalnie ale często oglądając programy o zjawiskach paranormalnych lub przedstawiające historię oparte na faktach zdaję sobie sprawę jak wiele znaczy jedna decyzja w życiu .Dlatego staram się odnaleźć odpowiednie skrzyżowanie odpowiednią drogę ,ale wciąż stoję na skrzyżowaniu drogi cofając się w miejsce które znam pełne zawirowań kłamstw udając że to już ostatni dzień a jutro przejdę na drugą stronę zamykając furtkę raz na zawsze Wiem że warto żyć ale obecnie w moim życiu jest wiele zawirowań i życie mnie kieruje w przepaść zapełniając mój umysł jedną myślą Pragnie śmierci nie jest złem jest wyborem