ja_piekna 30.11.04, 15:36 Czym objawia się depresja maniakalna i w jaki sposób można ją leczyć? Proszę o wszelkie informacje na ten temat. Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam - ja_piękna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
looserka Re: depresja maniakalna 30.11.04, 15:39 www.csk.lodz.pl/depresja/Choroba_afektywna_dwubiegunowa.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mskajq Re: depresja maniakalna 30.11.04, 17:33 ja_piekna napisała:... a sprawdziłaś u mojego kolegi:-) ag.bocznica.org/ > Pozdrawiam - ja_piękna rownież pozdrawiam - ja_brzydki. Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: depresja maniakalna 30.11.04, 18:38 mskajq napisała: > rownież pozdrawiam - ja_brzydki. "bedę sprawdzał na google..." ten kolega jest bardzo dowcipny :)))))))) no i nie tylko dowcipny Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: depresja maniakalna 30.11.04, 20:49 100krotki napisała: > mskajq napisała: > > > rownież pozdrawiam - ja_brzydki. > ten kolega jest bardzo dowcipny :)))))))) > > no i nie tylko dowcipny O tym akurat wiadomo od poczatku kariery Mask..a na tym Forumie! Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: depresja maniakalna 30.11.04, 20:46 mskajq napisała: > > Pozdrawiam - ja_piękna > rownież pozdrawiam - ja_brzydki. Świat się kończy, Mask.. się śmieje! Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: depresja maniakalna 30.11.04, 20:49 eeee, to nie Mask.. to podróba i to przez wielkie J świat jeszcze trochę pobędzie :) pozdrawiam! [nev.] Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: depresja maniakalna 30.11.04, 21:06 nevada_blue napisała: > eeee, to nie Mask.. > to podróba > i to przez wielkie J > > świat jeszcze trochę pobędzie :) > pozdrawiam! > [nev.] > dzięki :) bo już myślałam przez chwilę, ze ten prawdziwy mask...to jakaś podpucha tez jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: depresja maniakalna 30.11.04, 22:42 Wyczaiłam, choć za późno. Dla pierwszej lepszej łachudry przebrałam się za Anetkę. Cholera! Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: depresja maniakalna 30.11.04, 22:46 zauważyłam przebranie i aż się zdziwiłam :) co do pomyłki - no cóż - najlepszym się zdarza ;) u mnie Mask jest na szaro - ładnie się wyróżnia :) pozdrawiam serdecznie! [nev.] Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: depresja maniakalna 30.11.04, 22:49 nevada_blue napisała: > u mnie Mask jest na szaro - ładnie się wyróżnia :) Taa...Różni się... pięknie. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe_pulkownik Re: depresja maniakalna 26.12.04, 21:08 aneta10ta napisała: > Wyczaiłam, choć za późno. Dla pierwszej lepszej łachudry przebrałam się za > Anetkę. Cholera! > Pozdrawiam > Aneta Poradzisz sobie.Masz tyle innych ubranek... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: depresja maniakalna 27.12.04, 00:28 giuseppe_pulkownik napisał: > aneta10ta napisała: > > > Wyczaiłam, choć za późno. Dla pierwszej lepszej łachudry przebrałam się z > a > > Anetkę. Cholera! > > Pozdrawiam > > Aneta > > Poradzisz sobie.Masz tyle innych ubranek... i bucików Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: depresja maniakalna 01.12.04, 22:01 Zazdrosnik, zazdrosnik, zepsuc mi sie pokretlo od radia (zastapic zazdrosnik slowem czarownik, wtedy to bedzie mialo sens). Odpowiedz Link Zgłoś