05.12.04, 16:38
blagam, niech ktos da mi adres do dobrego psychiatry. nie moge juz, to znowu
sie zaczelo, bylo juz tak dobrze!! :(((((((( niech to bedzie prywatny lekarz,
bo nie moge czekac!!! wszystko mi sie znowu zawalilo, nie spie, nie jem itp.
aha, mieszkam w warszawie. prosze, podajcie jakis numer telefonu itp oraz
powiedzcie jaki jest koszt takiej wizyty??
:((((((((
Obserwuj wątek
    • rzeznia_nr_5 Re: pomocy!! 05.12.04, 16:45
      Ale skąd jesteś?Pewnie z Warszawy dla tego nie podajesz miasta.Ale na Wawie
      świat się nie kończy ćwoku.Bądź precyzyjny na przyszłość.
      • leny3 Re: pomocy!! 05.12.04, 17:04
        Rzeczywiście, jestes psychopatycznym chamem, hyde. Nienawisc tak Cie zaslepia,
        ze nawet nie potrafisz czegos dokladnie przeczytac, a juz chcesz dac jej upust.
        Chociaż nie wiem czy to psychopatia, bo z tego co wiem tam sie raczej za duzo
        uczuc nie odczuwa, z pewnoscią jesteś ostro zakompleksiony i znerwicowany
        • rzeznia_nr_5 Re: pomocy!! 05.12.04, 17:09
          leny3 napisał:

> Rzeczywiście, jestes psychopatycznym chamem,hyde.Nienawisc tak Cie zaslepia,
          > ze nawet nie potrafisz czegos dokladnie przeczytac,a juz chcesz dac jej upust.
          > Chociaż nie wiem czy to psychopatia, bo z tego co wiem tam sie raczej za duzo
          > uczuc nie odczuwa, z pewnoscią jesteś ostro zakompleksiony i znerwicowany

Nie doczytałem misiu a ty dałeś od razu upust chamstwu,pewnie nienawiść do mnie
          cie zaślepiła.Z pewnością jesteś ostro zakompleksiony i znerwicowany.I nie
          projektuj sobie.Pa.
          • leny3 Re: pomocy!! 05.12.04, 17:20
            Zakompleksiony i znerwicowany to owszem jestem, ale nie powiedzialbym że
            ostro... W kazdym razie nie nazywam ludzi ćwokami po przeleceniu okiem po ich
            tekście, tyle o moim "chamstwie" w porównaniu z Twoimi niewinnymi wszakże
            odzywkami. W każdym razie Warszawa nie wywołuje we mnie tak silnych emocji jak
            w tobie, mimo że też z niej nie pochodzę (choć mieszkam), kiedyś byłem bardziej
            agresywny, ale brałem leki które mi pomogły.
            • rzeznia_nr_5 Re: pomocy!! 05.12.04, 17:25
              leny3 napisał:

> Zakompleksiony i znerwicowany to owszem jestem, ale nie powiedzialbym że
              > ostro... W kazdym razie nie nazywam ludzi ćwokami po przeleceniu okiem po ich
              > tekście,tyle o moim "chamstwie" w porównaniu z Twoimi niewinnymi wszakże
              > odzywkami. W każdym razie Warszawa nie wywołuje we mnie tak silnych emocji
              > jak
              > w tobie, mimo że też z niej nie pochodzę(choć mieszkam),kiedyś byłem bardziej
              > agresywny, ale brałem leki które mi pomogły.

Leny inaczej to pamiętam.Przynajmniej na forum byłeś bardzo potulny.Widzę
              wyraźny postęp.No ale biedny gościu ciągle nie dostał odpowiedzi na pytanie.
              • leny3 Re: pomocy!! 05.12.04, 17:35
                Aaaa rozumiem, ty zgrywasz takiego chama-twrdziela żeby bliżni nie pomyśleli
                żeś potulny... no tak rozumiem ten klimat Nowej Huty...
                • rzeznia_nr_5 Re: pomocy!! 05.12.04, 17:39
                  leny3 napisał:

> Aaaa rozumiem, ty zgrywasz takiego chama-twrdziela żeby bliżni nie pomyśleli
                  > żeś potulny... no tak rozumiem ten klimat Nowej Huty...

No prosze i wszystko wytłumaczone.Umysł Leny'ego się naprostował i teraz może
                  spokojnie odpowiedzieć Ruinie_ na pytanie.Barzdo dobrze.
    • czlowiek_ruina Re: pomocy!! 05.12.04, 16:47
      naucz sie czytac "cwoku"

>aha, mieszkam w warszawie. prosze, podajcie jakis
      • rzeznia_nr_5 Re: pomocy!! 05.12.04, 17:03
        A rzeczywiście!Mój błąd czyli najlepszym też się zdarza.Kajam się.Powodzenia w
        poszukiwaniach ćwoku.
        • 123babajagapatrzy Re: pomocy!! 05.12.04, 17:18
          Rzeznia!!!(...)Teraz widzę,że jesteś chamem, niebezpiecznym psychopatycznym pełnym
          okrucieństwa,pozbawionym najlepszych z ludzkich uczuc.
          • rzeznia_nr_5 Re: pomocy!! 05.12.04, 17:20
            123babajagapatrzy napisał:

> Rzeznia!!!(...)Teraz widzę,że jesteś chamem, niebezpiecznym psychopatycznym
            > pełnym okrucieństwa,pozbawionym najlepszych z ludzkich uczuc.

A ty znowu masz natręctwa?Pisałaś to już z 5 razy.
            • 123babajagapatrzy Coś sie nie zgadza? 05.12.04, 17:27
        • czlowiek_ruina Re: pomocy!! 05.12.04, 17:18
          zal mi Ciebie, naprawde. Zycze Ci zebys zmadrzal i wyzbyl sie
          malomiasteczkowego kompleksu. Pozdrawiam

p.s. tak na przyszlosc: roznica miedzy "cwokiem" a "nie cwokiem" nie wynika z
          miejsca zamieszkania, tylko z kultury osobistej.
          • leny3 Re: pomocy!! 05.12.04, 17:23
            p.s. tak na przyszlosc: roznica miedzy "cwokiem" a "nie cwokiem" nie wynika z
            > miejsca zamieszkania, tylko z kultury osobistej.

kiedys próbowalem mu to wytlumaczyć, ale chyba nie pojąl
            • rzeznia_nr_5 Re: pomocy!! 05.12.04, 17:26
              Pamiętam te twoje jazdy na temat pochodzenia.Inaczej to widziałem.
              • leny3 Re: pomocy!! 05.12.04, 17:30
                Jakbys nie pamietał i jaka by nie była moja w tym rola , stwierdzenie nadal ma
                sens. Poza tym ja inaczej to widzialem...
                • czlowiek_ruina Re: pomocy!! 05.12.04, 17:33
                  Mimo wszytstko bardziej zalezy mi na kontakcie z dobrym lekarzem niz dyskusja z
                  zakompleksionym "rzeznia". jakbyscie byli tak uprzejmi i dali mi jakis namiar,
                  to bym bym bardzo wdzieczny. Z gory dziekuje
                  • rzeznia_nr_5 Re: pomocy!! 05.12.04, 17:37
                    czlowiek_ruina napisał:

> Mimo wszytstko bardziej zalezy mi na kontakcie z dobrym lekarzem niz dyskusja
                    > zakompleksionym "rzeznia".jakbyscie byli tak uprzejmi i dali mi jakis namiar,
                    > to bym bym bardzo wdzieczny. Z gory dziekuje

To już pisałem Leny'emu że nie dostałeś odpowiedzi na pytanie a mógłby coś
                    nakrobać(zamiast mną się zajmować) skoro jest z Wawy i ma bogate doświadczenia.
                    Ale on zaślepiony nie doczytał.
                  • aneta10ta Re: pomocy!! 05.12.04, 19:47
                    czlowiek_ruina napisał:

> Z gory dziekuje
                    Widać, żeś jednak rozgarnięty, boś wreszcie skumał, że po tym Forumie można się
                    spodziewać wszystkiego prócz pomocy dla depresjonata.
                    Pozdrawiam
                    Aneta
                • 123babajagapatrzy Wy sie kłócicie a człowiek-ruina czeka! Rzeźnia, 05.12.04, 17:33
                  podaj adresy psychiatrów w Warszawie, jak proszą!
                  • rzeznia_nr_5 Re: Wy sie kłócicie a człowiek-ruina czeka! Rzeźn 05.12.04, 17:42
                    123babajagapatrzy napisał:

> podaj adresy psychiatrów w Warszawie, jak proszą!

To też już właśnie trzy razy napisałem.Zgadzamy sie.Ale goście jak Leny
                    zaślepieni nie skumają tak od razu o czym jest wątek.A ja mam skromne
                    możliwości bo tam nie mieszkam.Ale dobrze ze szerozłtego serca poradzę.
                    Radosław Tworus.Wygooglać sobie gdzie przyjmuje.A bierze podobno stówe za
                    wizyte(godzine).
                    • aneta10ta Re: Wy sie kłócicie a człowiek-ruina czeka! Rzeźn 05.12.04, 19:51
                      rzeznia_nr_5 napisał:

> Radosław Tworus.Wygooglać sobie gdzie przyjmuje.A bierze podobno stówe za
                      > wizyte(godzine).
                      To hiena, nie lekarz. Takich nie trzeba googlać. Sami się wystawiają.
                      Aneta
                  • leny3 Re: Wy sie kłócicie a człowiek-ruina czeka! Rzeźn 05.12.04, 17:47
                    No ja na przykład chodziłem do dr Z.W. Dudka, przyjmuje w centrum psychoterapii
                    Ben na Szucha, ale dokładny adres (chyba 16, na domofonie jest tabliczka) i
                    telefon musiałbyś znaleźć w necie, bo ja zgubilem telefon z numerami , a nie
                    chodze od jakiegoś czasu. ale chyba jest dobry, mnie na przykład pomógł (do
                    pewnego stopnia), tyle że trzeba czekać ze dwa tygodnie na pierwszą wizytę, nie
                    wiem czy Cie to zadowala. Kupę adresow mozesz znaleźć w necie, ale jak chcesz
                    kogoś z referencjami, to musisz poczekać az Ci ktoś inny napisze
    • kas-ka Re: pomocy!! 05.12.04, 22:17
      Lecznica Dla Ciebie Marszałkowska 18/3 dr. Ewa Charazińska tel. 628-16-65
      przyjmuje poniedziałki i środy bodajże od 14-tej. Pierwsza wizyta 80 a następne
      po 70 PLN. Mnie pomaga. Może i Tobie?
      Powodzenia
    • czlowiek_ruina Re: pomocy!! 05.12.04, 23:10
      wielkie dzieki:D
      • aneta10ta Re: pomocy!! 05.12.04, 23:26
        Biorąc pod uwagę Twoją cierpliwość, pozwalam sobie na stwierdzenie, że jak na
        psychicznego jesteś w całkiem dobrej formie.
        Pozdrawiam
        Aneta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka